Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Konya'da çocuk doktoru arıyorum..

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

revan99

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
64
3
296
Konya
Merhaba arkadaşlar, şimdiye kadar devam ettiğim iki doktordan farklı sebeplerle memnun kalamadık. Çok pimpirikli bir anne değilim ama ilk çocuk olunca bu konuda cahil sayılırım. Özellikle ek gıdalar konusunda kafam çok karışmış durumda (bebiş 6,5 aylık bu arada) hastasına hakkıyla vakit ayırabilecek bir doktor aramaktayım. Konya'daki anneler gidip memnun kaldığınız doktor isimlerini verebilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar, şimdiye kadar devam ettiğim iki doktordan farklı sebeplerle memnun kalamadık. Çok pimpirikli bir anne değilim ama ilk çocuk olunca bu konuda cahil sayılırım. Özellikle ek gıdalar konusunda kafam çok karışmış durumda (bebiş 6,5 aylık bu arada) hastasına hakkıyla vakit ayırabilecek bir doktor aramaktayım. Konya'daki anneler gidip memnun kaldığınız doktor isimlerini verebilir misiniz?

canım merhaba benim bebegimde 5 aylık önce mevlana hastanesine gidiyodum hiç memnun kalmadım şimdi başkente çocuk dr yasemin hanım var çok memnunum bütün şikayetlerimizi biz söylemede o anlıyo oturup konuşabiliyoruz her soruma özenle cvp veriyo muhteşem bi dr çok memnunum her ay düzenli ona gidiyoruz 3 aydır kafama takılan herşeyi tel açarakta yönlendiriyor ısrarla git derim eminim çok memnun kalacaksın bebegini saglıkla büyütmen dilegiyle senin çok iyi anlıyorum benimde ilk bebegim çünkü :)

selam canım bebegım 1 yasında ılk 6 ay baskent yasemın hanıma gıttım memnundum fakat evımıze uzaktı orası oyuzden degıstırdım suan farabı hastanesınde ülker hanıma gıdıyoruz cok memnunum tel acıp konusabılıyoruz acıl durumlarda bıle ılgısı suan ıyı sıkıntı yasamadım yanı eger evınıze ters degılse dene derım tavsıye ederım.....bırde ben cok pimpirıkli bır anneyım kı tahmın et her doktorda bısey ararım normalde ıncelerım gıtmeden arastırırım buna ragmen memnun kaldım:)

başkentte yasemin hanıma bende gittim ama akademide ali rıza çiçekli kadar memnun kalmadım ona gidiyorum artık çok ilgili sorularına tek tek yanıt veriyo ezbere ilaç yazmıyo çok memnunum ve herkese tavsiye ediyorum

ben de başta mevlana hastanesine gidiyordum memnun kalmadım şuan başkentte gülay hanım var ona devam ediyoruz memnunuzda çok ilgileniyor hastane olarak da memnunuz tavsiye ederim

başkentte doğum yaptım herşey süpedi ama çocuga gelince sürekli bne cümlemi tamamlamadan tahm,nler yürüterek başından savmaya calışan 2 dr yüzünden bende dr arıyorum...

Ben de doğumdan itibaren Kızılay Hastanesinde Eylem Hanıma gidiyorum.Oğlum 19 aylık oldu.Eylem Hanım cok ilgili cok sevecen ve cok bilgili bir doktor.Ben cok memnunum.Oğlum erken doğdu küçük doğdu ama sağolsun doktorumuzla birlikte cok çabukk toparlandık.Biz ailecek cok memnunuz şiddetle tavsiye ederim.

Herkese cevapları için çok teşekkür ederim. Başkentten Yasemin Hanım ve Gülay Hanım'a bir de Hasan Koç'un özel muayenehanesine gittim daha önceden. Hasan Bey'in muayenesi çok pahalı , Yasemin Hanım da Gülay Hanım da çok iyi insanlar ancak o kadar hızlı bakıp gönderiyorlar ki beni, ben hep cevaplanmamış sorularla dönüyordum. Eylem Hanım ve Ali Rıza Çiçekli'den de hep övgüyle bahsedildiğini duydum ancak hastanelerinin yeri ters olduğu için gitmedim. Fatih Altıntepe Medicana Hastanesine geçmiş, hatta ilk hastası da biz olduk. Çok memnun kaldım gerçekten baştan sona ben sormadan her şeyiyle ilgilendi kızımın oraya devam etmeyi düşünüyorum, hastaneyi de çok beğendim, tavsiye ederim. Ben içime sinen bir doktor bulana kadar çocuk da 1 yaşına geldi gerçi :9:

merhaba ben konyaya yeni taşındım ve de çocuk dr.u arıyorum, siz hala devam ediyor musunuz Fatih beye, şu an nerede çalışıyor?
Herkese cevapları için çok teşekkür ederim. Başkentten Yasemin Hanım ve Gülay Hanım'a bir de Hasan Koç'un özel muayenehanesine gittim daha önceden. Hasan Bey'in muayenesi çok pahalı , Yasemin Hanım da Gülay Hanım da çok iyi insanlar ancak o kadar hızlı bakıp gönderiyorlar ki beni, ben hep cevaplanmamış sorularla dönüyordum. Eylem Hanım ve Ali Rıza Çiçekli'den de hep övgüyle bahsedildiğini duydum ancak hastanelerinin yeri ters olduğu için gitmedim. Fatih Altıntepe Medicana Hastanesine geçmiş, hatta ilk hastası da biz olduk. Çok memnun kaldım gerçekten baştan sona ben sormadan her şeyiyle ilgilendi kızımın oraya devam etmeyi düşünüyorum, hastaneyi de çok beğendim, tavsiye ederim. Ben içime sinen bir doktor bulana kadar çocuk da 1 yaşına geldi gerçi :KK9:

Back
X