KONYADA DOĞUM UCRETLERİ

zehir88

ve, bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmadı...
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
142
140
Konyada özel hastane doğum ucretleri ne kadar arkadaşlar? Ve odalar falan nasıl oluyor ayrı mı hiçbir fikrim yok.. Yardım lütfen..

Özel hastanelerden Medicana doğum 1150 ilk doğum 2. Doğum 950 doktor 75 Prof 160 özel odaları var tek kişilik olarak dolu olursa odalar 2 kişilik odalar var bütün hastanelerde böyle sanırım .....Farabi de doktor 60 sanırım ...doğum 850 ...özel oda ücreti ayrı ama 2 kişilik odası ücretsiz di galiba ....mevlana vakıf doktor 35 doğum 600 özel oda ücreti ayrı olmalı bildiklerim bukadar canım ....

Benim doğum tarihi de seninkine yakın hayırlısıyla kucağımıza alırız inş. Medicana da tahliller vs için ek ücret alıyolarmış galiba. Medline onerdiler ama hala çok kararsızım.devlet hastanelerinde de öyle kalabalık bi ortam var ki cesaret edemiyorum
teşekkürler canım:*

Ben şimdilik mevlana ya gidiyorum 2. Doğumda vakif ta olmuştu ikisi aynı yer zaten adı değişti Ebeler çok iyiydi ve 2. Hiç dikiş siz doğdu ebenin yönlendirmesiyle hersey yolunda giderse yine vakıf a giderim diye düşünüyorum ama aksi bi durum olursa son ayımda Medicana giderim ..mevlana da ek ücret yok sadece 35 lira odedim hep ikili test icin sadece 20 lira almislardi evime çok yakın ve cok ucuz diye tercih ettim doktorları Doç ama çok aman aman ilgili değil ama güler yüzlü bende kararsızım yani son ayımda belli olur duruma göre ama devlet hastanesi hiç düşünme bile derim Allah yardımcımız olsun canım ....

Ben şimdilik mevlana ya gidiyorum 2. Doğumda vakif ta olmuştu ikisi aynı yer zaten adı değişti Ebeler çok iyiydi ve 2. Hiç dikiş siz doğdu ebenin yönlendirmesiyle hersey yolunda giderse yine vakıf a giderim diye düşünüyorum ama aksi bi durum olursa son ayımda Medicana giderim ..mevlana da ek ücret yok sadece 35 lira odedim hep ikili test icin sadece 20 lira almislardi evime çok yakın ve cok ucuz diye tercih ettim doktorları Doç ama çok aman aman ilgili değil ama güler yüzlü bende kararsızım yani son ayımda belli olur duruma göre ama devlet hastanesi hiç düşünme bile derim Allah yardımcımız olsun canım ....
Amin hepimizin yardımcısı olsun. Ben selçukluya gittim ayşe hanıma ama sindiremedim içime,meram eğitim araştırmaya gittim bikam kontrole ama dikiş tutmadı bi turlu gonlume göre bi doktor hastane bulamadım. Adı neydi doktorunun olmazsa bidaha ki kontrole mevlanaya giderim beğenirsem doğumuda orda yaparım. Benim ilk doğumum olucak korkuyorum biraz:s

Mevlana da Doç Türkan ve Refika hanim var vakif daki ler normal doktor adlarını bilmiyorum ama dedigim gibi detaylı değiller. ..sadece genel bilgiler tahliller arkadaşım Farabi de mehmet beye gidiyor du onun çok ilgili olduğunu söylüyordu ilk gebelikte heyecan daha fazla detaylı bilgi isticenden eminim...benim 3 . Bebeğim sağlığını öğrenim yeter diyorum şimdilik gidiyorum ...

Hanımlar merhaba. Konudaki yorumlar 2015 tarihli. 2016 yada 2017 de özel hastanelerde doğum yapanlar güncel fiyatları söyleyebilirler mi ? Hastaneler zamlandı diye biliyorum.

X