Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu baya eski ama umarim gorursunuz. Hastaneden memnun kaldinizmi aysel hanim iyi bi doktor diye duydum fakat yogunlugundan dolayi gitmedim. Muayeneler cok kisa suruyo cok bekleniyo diye duymustum rica etsem bilgi verebilirmisnzBende hospitalde aysel hanima gidiyorum cok guler yuzlu ve pozitif bi kadin dogum anindada beni rahatlatacagini biliyorum....aklinizda bulunsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Doğum yapalı çok oldu ben evet aysel hanım yoğundur ama hiç bir hastasını baştan savma yapmaz sorduğunuz her soruya tek tek cevap verirKonu baya eski ama umarim gorursunuz. Hastaneden memnun kaldinizmi aysel hanim iyi bi doktor diye duydum fakat yogunlugundan dolayi gitmedim. Muayeneler cok kisa suruyo cok bekleniyo diye duymustum rica etsem bilgi verebilirmisnz
Tesekkur ederim. Tesadufen anıt hastanesini buldum pınar ozalp varmis ordada biraz arastrdm antalyadan gelmis ordaki hastalari cok memnun hani antalyanin en iyilerinden demisler.Doğum yapalı çok oldu ben evet aysel hanım yoğundur ama hiç bir hastasını baştan savma yapmaz sorduğunuz her soruya tek tek cevap verir
Sezeryan doğum yaptım ameliyattada çok rahatlattı ve ilgilendi saolsun hastaneden hemşirelerden çok memnundum hiç bir sıkıntı yaşamadım
Şu an konyada değilim ve tekrar hamileyim aysel hanıma gidemeyeceğim için üzülüyorum
Size bi sorum daha olacak.hastanenin odaları nasıldıDoğum yapalı çok oldu ben evet aysel hanım yoğundur ama hiç bir hastasını baştan savma yapmaz sorduğunuz her soruya tek tek cevap verir
Sezeryan doğum yaptım ameliyattada çok rahatlattı ve ilgilendi saolsun hastaneden hemşirelerden çok memnundum hiç bir sıkıntı yaşamadım
Şu an konyada değilim ve tekrar hamileyim aysel hanıma gidemeyeceğim için üzülüyorum
Ben tek kişilik odada kalmıştım tv banyo wc mevcut normal yani lüks arama beklentini yğksek tutma zaten fiyatlarda çok makul ben sırf ayael hanım için orda doğum yaptım hastaneyi faşan önemsemedim ama ebe ve hemşirelerdende memnun kaldımSize bi sorum daha olacak.hastanenin odaları nasıldı
Akademi hastanesi sukran dogru.Umarim mesajimi goren olur.. Ben de konya hospitalde aysel hanima gidiyorum cok memnunum.. Dogum kurban bayramina denk gelebilir ve aysel hanim izne gidecekmis... Ne yapacagimi bilemedim baska hangi dr gitsem diye dusunuyorum tavsiyesi olan var mi acaba...