Konya'da doğum yapacak olan var mı?

Hanımlar nasıl gidiyor hamilelikler?
Kaçıncı haftalardasınız ne durumlardasınız
Vakit daraldıkça daha evhamlı biri olmaya başladım sanırım herkesi merak eder oldum

Konyada oturuyorum ama istanbulda doğum yapacağım, sadece bir kez güler hanıma gittim kontrol icin, burdak okuduklarımla örtüsen bir durum yaşadım, bence de özensiz, hızlı, güven vermiyor pek, hastanenin şartları da yeterli gibi gelmedi bana, ben olsam orda doğum yapmazdım gercekten....

Güler hanım hangi hastanede? Ben bugün ilk kontrol için Hikmet beye gideceğim. ve bence de Konyada tek geçerim :)

Merhaba kızlar benim daha çok ama ben de nasipse Konya da yapacağım zaten buraya gelin geldim burada yaşıyorum :) Benim amcam NEÜ Meram tıp fakültesi hastanesinde Pro.dr ve baş hekim benim doktorumu da o ayarlardı hastanenin en iyi doktoru ve çok ilgili . Doktorumun ismi Harun Toy özel olarak gidiyorum kesinlikle tavsiye ederim erkek olmasına karşın gittiğim bütün bayan doktorlardan eli daha hafif :D

Bende ist da yaşıyorum son anda fikir değiştirip Konyaya gidiyorum. Medline fuat bey i onerdiler gidip gorcem

Merhabalar ben şuan çorumda yaşıyorum ama Allahım nasib ederse Konyada doğum yapacağım :anneadayı:

Kimi düşünüyorsun var mı aklında biri?

Bende ist da yaşıyorum son anda fikir değiştirip Konyaya gidiyorum. Medline fuat bey i onerdiler gidip gorcem

Duymadım hiç Fuat beyi yenidoğanı falan nasıl sor muhakkak.

ben de oraya gitmeyi düşünüyorum hangi doktora gidiyorsun ve doğum ücreti ne kadar acaba bilginiz var mı

Başkentten benim arkadaşım pek memnun kalmamıştı ama doktorun adı neydi hatırlamıyorum. Öğrenir yazarım. Hatta orada çalışan arkadaşım tavsiye etmedi bana.

Kimi düşünüyorsun var mı aklında biri?

Duymadım hiç Fuat beyi yenidoğanı falan nasıl sor muhakkak.

Başkentten benim arkadaşım pek memnun kalmamıştı ama doktorun adı neydi hatırlamıyorum. Öğrenir yazarım. Hatta orada çalışan arkadaşım tavsiye etmedi bana.[/Qdoğum takibi çin hangi hastaneyi önerirsiniz veya doktor ..

Merak edenler için öğrendiğim hastane fiyatları.....Medicana doktor 75 Prof 160 normal doğum ilk gebelik 1150 2. 950 dediler... Farabi de mehmet beyi çok övüyor lar 60 muayene. ..dogum normal 850 ....Vakıf mevlana 35 muayene doğum normal 600... diğer hastane fiyatlarını bilenler paylaşın lütfen ...

Hikmet beyi çok övüyorlar kendisini görmedim ama galiba ilk önce ona gideceğim

hangi hastanede hikmet bey

Kızlar Hikmet beyi kesinlikle tavsiye ederim. Diğer doktorları çok tanımıyorum ama benim hiç negatif yorum duymadıklarım selçukluda nil hanım ve hospitalda tülin hanım. Erkek doktor istemiyorsanız bunları da düşünebilirsiniz. Selçukluda muayene ücreti 65 tl. Doğum ücretlerini sormadım ama bir arkadaşım bir ay önce hikmet beyde doğum yaptı sezeryan ona sorarım ne kadar ödediklerini.

Back
X