Konyada doğum yapacak olanlar

angeelll

Mucizemi bekliyorum...
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
271
57
Kızlar birbirimize bilgi verelim,konyada doğum yapacak olanlar veya yapanlar hastaneler doktorlar ve ücretler hakkında bilgi verebilirmisiniz lütfen

ben konyada doğum yapmadım ama konyada muhtemel dogum tarihini ögrendim ve dogru cıktı güler kocatepe.

Medline sezeryan 800 normal 900 oda fiyata dahil değil geceliği 2 kişilik 100 tek kişi 150 ek olarak ödüyorsun ben daha bugün sordum :KK66:

Başkent hastanesinde normal ya da sezeryan 1000 tl, özel oda geçelik 200 tl, normal oda 100 tl, refakatçi 50 tl imiş canım.

Biraz gec gordum ama yazayim yinede. Belki ilerde lazim olur. Selcuklu hikmet karabacak, cok memnundum drumdan. Refakatci dahil ozel oda fiyati hersey icinde 1300 tl idi .

Ben vakifa gidiyorum fiyatlarini bilmiyorum ama doktorumdan fiyati ne olursa olsun vazgecmem Emine Gök benim kanamali hamilelik donemim vardi coj sukur bitti doguma dahs cok var daha once Emine hanimda dogum yapanlardan aldigim yorumlar hep ayni o yuzden bende Emine Hanimi dusunuyorum

Ben vakifa gidiyorum fiyatlarini bilmiyorum ama doktorumdan fiyati ne olursa olsun vazgecmem Emine Gök benim kanamali hamilelik donemim vardi coj sukur bitti doguma dahs cok var daha once Emine hanimda dogum yapanlardan aldigim yorumlar hep ayni o yuzden bende Emine Hanimi dusunuyorum

Emine hanim çok iyi bir Dr iki dogumumda onda oldu ve hiç dikiş olmadı ilk doğumda dikisim var tabi ama 3 çocukta son ikisi dikissiz oldu ve ben Dr sayesinde olduğunu düşünüyorum ve hastaneden ilgiden çok memnun kaldım Allah kolaylik versin canım

teşekkür ederim şuan meram eğitim ve arştırmaya geçti doktorum oraya gidiyorum.Çok iyi biri olarak görünüyor
Meraba baya geçmiş ama konyaya yeni taşındım eşimin arkadaş çevresi hep meram eğitim hastanesini tavsiye ediyor siz hangi doktora gidiyorsunuz bilgi verir misiniz acaba ?

ben medicanA da jule esen e gidiyordum ama memnun kalmadım. hiç bir bilgi vermiyor, sorarsanız o da zorla bence bu cok önemli.. hastayı rahatlatması lazım .. kaç gündür doktor araştırıyorum ben dee. sanırım hikmet karabacaga gidecegim. hakkında hep çok iyi yorumlar duydum. bir de doğumevinde mesut küçükosman var ama ondan tam emin olamadım.
sizin deneyim ve fikirleriniz neler arkadaşlar? lütfenn yarrdımmm

Meraba baya geçmiş ama konyaya yeni taşındım eşimin arkadaş çevresi hep meram eğitim hastanesini tavsiye ediyor siz hangi doktora gidiyorsunuz bilgi verir misiniz acaba ?
Jule esen gercekten hic tavsiye etmiyorummm..gidin baska doktor bulun..dinlemiyo..en onemlisi hastasini rahatlatmayi bilmiyor..

X