Konyada doktor önerisi olan varmı?

Kkkrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2017
4
1
1
konyada kadın dogumcu arıyorum güler yüzlü sorularıma cevap alabilecegım işinde iyi bir doktor bilgisi olan yardımcı olabilrimi lütfen?

konyada kadın dogumcu arıyorum güler yüzlü sorularıma cevap alabilecegım işinde iyi bir doktor bilgisi olan yardımcı olabilrimi lütfen?
Bende geçen hafta hsg çektirdim Konya'da Farabi hastanesinde bir doktora sanırım çekemedi beni hemen tüp bebeğe yönlendirdi cevabında şu oldu ameliyatmı olsun rahmini hiç göremedim ilaç hiç gitmedi tanıdığım eski bir doktor abim var kadın doğumcu telefonda anlattım olanları muhtemelen becerememiş ameliyat için erken tekrar bi bakalım dedi

sizin seçiminiz
Ben uzun zamandır korunmuyorum ve nedense hiçte hamile kalmadım çocukta istemedim bu güne kadar ama şimdi istiyorum vakti geldi ben Mehmet beye tedavi amaçlı gitmedim ön hazırlık kan tahlili hormonlar için falan ön tetkikler oda bana hsg yapmamız gerektiğini söyledi ben bu operasyonu bile bilmiyordum ilk kez nette araştırdım ve gitti yaptırdım ama dünyam yıkıldı doktor yapamadı ve bana ameliyatmı oldunuz ragimden giremedim falan hayır asla kürtajım bile yok durum bu

Ben uzun zamandır korunmuyorum ve nedense hiçte hamile kalmadım çocukta istemedim bu güne kadar ama şimdi istiyorum vakti geldi ben Mehmet beye tedavi amaçlı gitmedim ön hazırlık kan tahlili hormonlar için falan ön tetkikler oda bana hsg yapmamız gerektiğini söyledi ben bu operasyonu bile bilmiyordum ilk kez nette araştırdım ve gitti yaptırdım ama dünyam yıkıldı doktor yapamadı ve bana ameliyatmı oldunuz ragimden giremedim falan hayır asla kürtajım bile yok durum bu
anladım benim iki dogumumu da hüsnü bey yaptırdı çok iyi bir dr mehmet beyi hiç duymadım

Tşk ederim bilgi için ama farabiyi pek iyi duymadım oyuzden tercih etmeyi düşünmüyorum bende

Ben Başkent hastanesinde Eser ÇOLAK' a gidiyorum. Gayet güler yüzlü, ilgili ama dr araştırmaya da devam ediyorum emin olmak adına.

Back
X