Ah benim utagaçlığım olmazsa .gördüm o dr.u güleryüzlü birine benziyor.bir o kaldı zaten denemediğim o hastanede. sen neden sezaryen oldun ki.
tatlım nedenini de yazda bilelim.ben zaten oraya gitmiyorum da merak ettim ne oldu ki?
bende hamılelıgımın 3 ayında cok rahatsızlanmıstım we tıp fakultesınden basladık doktor aramaya bsk baskent hastanesı dogum ewı derken en sonunda farabıye wardık her hafta bı nobetcı kadın dogumcu icapcı oluyo aklınızda olsun
yani doğumumuz haftasonuna denk gelirse o gün hangi dr. nöbetçiyse o mu giriyor doğuma? eğer öyleyse dr. seçmenin hiçbir anlamı kalmıyor ki. kendi doktorum girmicekse ne anlamı kaldı ki...
canım takipli hastaysan saat kaç olursa olsun yada hafta sonu farketmiyor dr. kendisi geliyor ben de sormuştum dr.uma siz takipli hastalarsınız kendimiz geliriz dedi zaten tlf. veriyr mehmet bey bişey olursa arıyorsun hemen icap olayı takipsiz hastalar için
slm kızlar aslında konyada doğum yapacaklar mutlaka bakın diye konu açacaktım ilk sırada bu konuyu görünce buraya yazayım dedim ben 15 gün önce doğum yaptım bebeğim 8 sene sonra tedaviyle olunca nerdeyse gitmediğim dr. kaladı hamileliğimde selçukluda nil hanımdan hikmet karabacağa vakıftan özel muayneye kadar en son doğuma 2 ay kala farabide mehmet bardakçıya giittm hayatımın en doğru kararlarından birisi oldu hastane zaten 4 4lük 5 yıldızlı otel lüksünde selçukluyla konya hospitalle kıyaslanmaz bile tertemiz ebeler hemşireler çok tatlı güleryüzlüler gelelim dr. ben konyada böyle bir dr. görmedim desem abartılı olmaz güleryüzlü espirili beyefendi hastasını unutmuyor ne zaman ararsanız cep tlf. ulaşabiliyorsunuz ki bence bu çok önemli sezeryan oldum eli de çok hafifmiş inanın hiç zorlanmadım 2- 3 gün normal yürüyebildim bence mutlaka görüşün mehmet beyle pişman olmazsınız biz çok memnun kaldık kendisinden
canım bebeğini kucağına almışın ya çokşükür 2 yaşına da girmiş.evet insan etkileniyor sonuçta.arkadaşlar daha önce ben de burda selçuklu hastanesinde yaşadıklarımı anlatmıştım.ama site yenilenmiş...selçukluda doğum yapmaktan bin pişmanlıkla ayrıldım. hala dövünüyorum başka hastanemi yoktu diye.yani doğumumu hep kötü anılarla hatırlıyorum.doktorum nil hanımdı.doktorum iyi sayılırdı.ama hastane berbat küçük tıklım tıklm.yer sorunu var. hemşireler hasta bakıcılar suratsız. temiz bir hastane de değil malesef... hiç tavsiye etmiyorum. ben birkaç doktor gezdim ve en son oraya gittim nil hanımdan memnun olunca devam ettim. 6 ay sonra hastanenin çok kötü olduğunu fark ettim ama artık az kalmıştı tekrar dr değiştirmemek için kaldım.keşke değiştirseymişim.daha güzel anılarım olurdu doğumumla ilgili. şimdi kızım 2 yaşında...yaşadıklarımdan sonra 2.bebeği düşünmeye korkar oldum.önceleri 2 düşünüyordum...
slm kızlar aslında konyada doğum yapacaklar mutlaka bakın diye konu açacaktım ilk sırada bu konuyu görünce buraya yazayım dedim ben 15 gün önce doğum yaptım bebeğim 8 sene sonra tedaviyle olunca nerdeyse gitmediğim dr. kaladı hamileliğimde selçukluda nil hanımdan hikmet karabacağa vakıftan özel muayneye kadar en son doğuma 2 ay kala farabide mehmet bardakçıya giittm hayatımın en doğru kararlarından birisi oldu hastane zaten 4 4lük 5 yıldızlı otel lüksünde selçukluyla konya hospitalle kıyaslanmaz bile tertemiz ebeler hemşireler çok tatlı güleryüzlüler gelelim dr. ben konyada böyle bir dr. görmedim desem abartılı olmaz güleryüzlü espirili beyefendi hastasını unutmuyor ne zaman ararsanız cep tlf. ulaşabiliyorsunuz ki bence bu çok önemli sezeryan oldum eli de çok hafifmiş inanın hiç zorlanmadım 2- 3 gün normal yürüyebildim bence mutlaka görüşün mehmet beyle pişman olmazsınız biz çok memnun kaldık kendisinden
bende 26 haftalık hamıleyım
farabıde suna soydemıre gıdıyorum.evet bıraz kendısı sert mızaclı soguk ama genelde herkesde ona gıdıyor sanırım.
bılenler varsa suna hanım doguma kendısımı gırıyor?sezeryan veya normal farketmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?