konyada gidip memnun kaldığınız psikolog var mı?

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
Nevzat Tekin yahut başka bir psikoloğa giden ve memnun kalan var mı? lütfen konumu bi süre tasimayin lütfen

Bursadayım ama Konyalıyım 2012 de alaaddinin aşağısındaki Hospital dı sanırım hala orda mı bilmem ama Rumeysa Ağralı Uslu kendisine 3 kez gittim daha doğrusu gidebildim yeni görev yerime gitmem gerekiyordu 2 sene gül gibiydim vallahi..hatta geçen anneme söyledim konya da olsam şöyle 2-3 ay imkan olsa da (ki öyle bir izin yok bu dünya da) Rumeysaya bir daha gitsem keşke diye...şimdi Bursada başladım bununla umarım sonuna kadar gider temelli rahatlarım :KK66:
bu arada kendisi genç bir psikologtur...yani sanırım şu an yaşı 30 bile değil ama bu sizi yanıltmasın...Mora terapi uygulamakta ve bunu iyi biliyor..o zaman 80 lira vermiştim..

ben de bu sene mart ayı gıbı Nazlı çalışkan a gittim kendisi özel calısıyor cocuğumla ılgılı sıkıntılarımdan basvurdum cok memnun kaldım baya yol katettık sonra arkadasıma onerdım gecen ay eşiyle ilgili gidecekti o da memnun kalmış bi araştırın istersenız sizde

Arkadaşım ben gittim Nevzat tekine aile danışmanlığı için... Her konuda suçlu ve sorumlu olan eşimin tüm hatalarını sonra konuşmak üzere erteleyip benim hata bile sayılmayacak açığımı bulunca eşimle birlikte bastırdılar gitsin.. 3 seans aldık. 4.ye gitmem o derece yani Başda çok iyi hemen çözüyor anlıyor seni diyorsun ama benim için evliliğimi belkide kurtarmak adına yapmıştır bilemiyorum ama beni çok kötü bi duruma düşürdü.

Ben de Fatih Uğur dan EMDR terapisi aldım panik atakla ilgili ve sadece 5 seansta tamamen kurtuldum tavsiye ederim. kendisi alanında gerçekten iyi bir psikolojik danışman ve EMDR konusunda çok iyi olduğunu gördüm. Eşimle çift terapisi için de gitmeyi düşünüyoruz yakında.

X