konya'da hangi kadın doğum uzmanına gidiyorsunuz

ben önce farabi hastanesinde suna soydemir e gittim mennun kalmadım. doktorumu değiştirdim. büyükşehir hastanesinde ayişe günenç e gittim ondan memnun kaldım şimdilik onunla devam ediyorum. tavsiye ederim. ama şunu da ekleyeyim ben samsunluyum evlenip geldim buraya. genel bir karşılaştırma yaparsak samsunun doktor-hastane sistemi buradan çok daha iyi. burda resmen devlet hastanesi gibi randevu bekliyorsun içeri girince apar topar çıkıyorsun öyle rahat rahat görüşüp konuşabileceğin bir oratm yok. açıkcası ben hayal kırıklığına uğradım ama yapacak bir şey yok. yani kısacası büyükşehirde ayişe ye gidiyorum o da kötünün iyisi:(

bende önce farabide suna hanıma gittim bende beğenmedim şimdi vakıf hastanesindeki fatma hanıma gidiyorum ondan memnunun en iyi tülin hanım diyolar ama işte randevu almak zor çok hastası var:46:

canım ben ilk suna hanıma gittim ama memnun kalmadım insan hamileyken en çok ihtiyacı olan şey ilgi alaka .başkentte ayla hanıma ceylan hanıma vegittim hastane donanımı harika ama astane politikası tamamen para.ikili testi sormadan anlatmadan yaptırdılar daha sonra psikolojimi bozdular ve diğer testler içinde manen baskı yaptılar .başka doktorlar anlatıyorlarmış testlerin sebebini.isteğe göre yapıyorlarmış ben bir daha kine yaptırmayacağım şahsen.ayrıca başkentte doğuma nöbet usulü geliyorlar.yani senin kontrollerini yapan doktor gelmeyebilir kim nöbetçiyse o.ayrıca ayla hanım da çok soğuk bir hoş geldin bile demezz hasta değil kadarvrayız sanki.es kaza kanser riski taşısan direk öleceksin diyecek yani.benim çocuğu mongol yaptıydı.ceylan hanım çok kibar nazik nöbet usulü olmasa devam ederdim belki ona.ama para politikası dedimya tatlı dille zorluyo yok ankaraya git yok buraya git.siz bi sıkıntı görüyomusunuz diyoruz yok ama git.ne bu ya.neyse şimdi mevlana fatma çetinere gidiyorum çok memnunum.sıcak alakalı sormadan anlatıyor. e doğum kaçta olursa olsun geliyormuş.bebeğimle ilgili hiç bir sıkıntıda tesbit etmedi.

bende mevlana hastanesinde fatma çetinere gidiyorum çok memnunum konyalı değilim o yüzden onu da nette araştırdım herkes iyi diyor şu ana kadar bi problem yaşamadım gayet ilgili telefonla bile bi sorum oldugunda cevaplıyor memnunum açıkcası...

bende 6 haftalık hamileyim.dr konsunda çok kararsızım.başkent emel hanım-selçuklu hikmet bey-farabi mehmet bey arasında kaldım.bu salı hikmet beye gidicem.çevremde ona giden çok duydum.ama selçukluyu hastane olarak hiç beğenmiyorum.hiç biri tam içime sinmedi.hala karasızım.sizin bu dr lar hakkında bilginiz var mı?

Back
X