canım ben ilk suna hanıma gittim ama memnun kalmadım insan hamileyken en çok ihtiyacı olan şey ilgi alaka .başkentte ayla hanıma ceylan hanıma vegittim hastane donanımı harika ama astane politikası tamamen para.ikili testi sormadan anlatmadan yaptırdılar daha sonra psikolojimi bozdular ve diğer testler içinde manen baskı yaptılar .başka doktorlar anlatıyorlarmış testlerin sebebini.isteğe göre yapıyorlarmış ben bir daha kine yaptırmayacağım şahsen.ayrıca başkentte doğuma nöbet usulü geliyorlar.yani senin kontrollerini yapan doktor gelmeyebilir kim nöbetçiyse o.ayrıca ayla hanım da çok soğuk bir hoş geldin bile demezz hasta değil kadarvrayız sanki.es kaza kanser riski taşısan direk öleceksin diyecek yani.benim çocuğu mongol yaptıydı.ceylan hanım çok kibar nazik nöbet usulü olmasa devam ederdim belki ona.ama para politikası dedimya tatlı dille zorluyo yok ankaraya git yok buraya git.siz bi sıkıntı görüyomusunuz diyoruz yok ama git.ne bu ya.neyse şimdi mevlana fatma çetinere gidiyorum çok memnunum.sıcak alakalı sormadan anlatıyor. e doğum kaçta olursa olsun geliyormuş.bebeğimle ilgili hiç bir sıkıntıda tesbit etmedi.