Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konya’da kadın doğum doktoru önerisi bilgisi olanlar?
Arkadaşlar merhaba konyada kadın doğumculardan beğendiğiniz doktorlar ve beğendiğiniz hastaneler var mı çocuk sahibi olmak istiyoruz öneri ve görüşlerinizi rica ediyorum yardımınız lazım
Merhaba eğitim araştirma hastanesi
Feyza nur İncesu çintesun var gayet ilgili ve uzun uzun inceliyor açıklama yapıyor tavsiye ederim not : gebe değilim
Arkadaşlar merhaba konyada kadın doğumculardan beğendiğiniz doktorlar ve beğendiğiniz hastaneler var mı çocuk sahibi olmak istiyoruz öneri ve görüşlerinizi rica ediyorum yardımınız lazım
Medova Fuat Demir ben çok memnun kaldım hastaneden.Meram Akademi de Fatma Çetiner var harikadır ama doğum için hastaneyi önermem.Baskent tede Emel hanım.
İlk gebeliğimde ona gitmiştim tesadüfen ama hiç memnun kalmadım hiç ilgili değildi kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum anıtta ama ne doktordan ne hastaneden hiç memnun kalmamıştım canım yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Medova Fuat Demir ben çok memnun kaldım hastaneden.Meram Akademi de Fatma Çetiner var harikadır ama doğum için hastaneyi önermem.Baskent tede Emel hanım.
Bende gebeliğimin 5. Haftasındayım Feyza hanıma randevu aldım ilk defa gidicem ama ultrason görüntüsünü elimize veriyorlar mı şehir hastanesindeymiş şunanada