Amacım kimseyle polemiği girmek değil kesinlikle ama yukarıda Melekler Kreşi ile ilgili yazılanları okuyunca ben de fikirlerimi yazmak istedim. Benim çocuğum da 8-9 aydır Melekler Kreşine ve Serap Hanımın sınıfına gidiyor. Kreşten de , öğretmenimiz Serap Hanımdan da çok memnunuz. Oğlum her gün büyük bir keyifle kreşe gidiyor ve her akşam zorla alıyoruz kreşten. Ne bir gün kıyafetleri kirli geldi ne de yüzü asık... Melek Hanım da , Serap Hanım da , diğer çalışanlar da oldukça duyarlı, ilgili ve işlerinde başarılı kişiler. Bu arada 3-4 yaşlarındaki bir çocuk üzerinden kreşi kötülemeye çalışmak hiç hoş bir davranış değil! Hepimizin çocuğu zaman zaman karşısındaki çocuğa isteyerek ya da istemeyerek zarar verebiliyor. Ayrıca Sevg7 isimli üyenin belirttiği gibi Serap hanımın kızı kendi sınıfında değil , küçük yaş grubunda eğitim alıyor; insanları yanlış bilgilendirmemek gerekiyor değil mi?!? Bu yazıyı yazmamın sebebi, yalnızca 1 kişinin olumsuz düşünceleri ile kreşi ve öğretmenin adının lekelenmesine gönlümün razı olmamasıdır. Melekler kreşinden de , Melek Hanımdan da , Serap Öğretmenden de ne kadar memnun olduğumuzu dile getirmek ve insanların biraz daha objektif bir değerlendirme yapmalarını sağlamak istedim sadece. İyi günler...