- Konu Sahibi tuba_cxuxneyt
-
slm arkadaşlar benim ilk tüp bebek denemem olacak 5 yıllık evliyıim daha önce 3 aşılama konya tıpda yapıldı dr. ali acar. ilaçlarımın yarısını raporla ssk karşıladı ama sprem yıkamyı özel selçukluda yaptırmamı istedi dr. neyse aşılamalar olmadı şimdi tüp bebegide özel selçukluda yapmak istiyor ve bunun için benden 1700 dolar para istedi ilaçlarımı ssk dan raporla alacam ama bu nasıl bi sistem anlamadım neden sigortada yaptıramıyorum artı bide özele para veriyorum?? çok kafam karışık lütfen yardımcı olun acaba para peşinde oldugu içinmi böle yapmak istiyor?? ayrıca tıpda başka bi dr. gitmek istesem tüp bebek yaptırmak için tekrar 3 aşılama geçirmem gerekiyormu yoksa öncekiler geçerli olurmu? yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
canım ben kasım ayında m.çolakogluna gittim oda selçuklu hastanesiyle çalışıyor ama canım ben hiçççççç memnun kalmadım onlar için her şey para muaneye ayrı ücret verdim bir kere bile tahlil yapmadı beyfendi ben adetimin 3. günü gittim yurtdıındaymış kimse ilgilenmedi benim igneler adetin 5. günü başladı sonra 6 gün igne yaptırttı bi E2 tahlili falan yapmadan yumurta toplamaya kalktı somra 600 dolarımızı aldılar ve yumurtaların içi boş dendi anlayacagın ben hüsrana ugradım paramamı yanayım saglıgımamı yanayım sen karar ver ben iyce düşün ve araştır derim allah kolaylık versin[/QUOT
canım öncelikle geçmiş olsun ilgin için teşekkürler mehmet çolakoglunu duydum daha önce benim gittigim dr. (ali acar) beraber çalışıyorlarmış. sigortadan yararlanabildinmi pekii? canım dr. ların hepsi öyle yada iyileri bize denk gelmiyor bizim durumumuzdan çok iyi yararlanıyorlar iş hasta-doktor ilişkisinden çok ticarete dökülmüş durumda rabbim herkesin gönlüne göre versin tek diyecegim bu. konyada tüp bebek yaptırabilecegim başka bir yer varmı ben netten araştırdım ama bulamadım..
tubiş,daha biz tüp bebek aşamasına gelmedik....
ondan konunla ilgili yorum yapamayacagım...
konu ile bilgili arkadaşlar cevaplarlar...
umarım en yakın zamanda meleğin gelir...:Saruboceq:
selam canım
bende ilk tüp bebek denememi konyada selçukluda yaptırdım.benim doktorum metin çapardı.ocak 2008 de 2000 dolar vermiştik.bende ssk lı olmama rağmen bu parayı verdik.benim hikayem oldukça kötü.seninde moralini bozmak istemem ama ben yumurta toplama işlemi sırasında enfeksiyon kaptım.çok geç farkedildi.20 gün hastanede yattım.aylarca tedavi gördüm.sonuçta doktor hatası enfeksiyon tüplerimede sıçradı.şimdi tüplerimi bağlatmak için 1 hafta sonra ameliyat olup tekrar tüp bebek deniycez.herkes benim yaşadıklarımı yaşayacak diye birşey yok.umarım senin için hayırlısı olur.
geçmiş olsun canım ya nasıl böyle bir hata yapabilirler aklım almıyor iyice korktum şimdi...ameliyatı nerde olacaksın canım ve 2. tüp bebegi nerde yaptırcaksın? allah yardımcın olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırsın...
ankara gatada ameliyat olucam nisandada tüp bebek yine gatada yaptırıcaz.yok korkma herkezin başına gelecek diye birşey yok.nasip bu işler.ben bunları yaşayacakmışım.her zaman umut etmek lazım.eminim 2009 bize çok uğurlu gelecek.
slm arkadaşlar benim ilk tüp bebek denemem olacak 5 yıllık evliyıim daha önce 3 aşılama konya tıpda yapıldı dr. ali acar. ilaçlarımın yarısını raporla ssk karşıladı ama sprem yıkamyı özel selçukluda yaptırmamı istedi dr. neyse aşılamalar olmadı şimdi tüp bebegide özel selçukluda yapmak istiyor ve bunun için benden 1700 dolar para istedi ilaçlarımı ssk dan raporla alacam ama bu nasıl bi sistem anlamadım neden sigortada yaptıramıyorum artı bide özele para veriyorum?? çok kafam karışık lütfen yardımcı olun acaba para peşinde oldugu içinmi böle yapmak istiyor?? ayrıca tıpda başka bi dr. gitmek istesem tüp bebek yaptırmak için tekrar 3 aşılama geçirmem gerekiyormu yoksa öncekiler geçerli olurmu? yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
mrb.Konyada tedavi görmüş biri olarak sana tavsiyem eğer imkanın varsa? İstanbul yada Ankara da yaptır tedavini. Allah yardımcın olsun.
saolun arkadaşlar kararımı verdim sayılır burda yaptırmayı düşünmüyorum...ankara olmaz ama ailem istanbulda orda yaptıracagım sanırım...konya gibi degil her yer tüp bebek merkeziyle dolu en iyisini araştırıp orda yaptırırım inşallah tabi bu benim kararım bakalım eşim ne diyecekyardımlarınız için çook saolun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?