Tüp Bebek Merkezleri KONYADA TÜP BEBEK VE AŞILAMA TEDAVİSİ OLANLAR HAYDİN TOPLANIYORUZ

SİZCE HANGİ HASTANE -MERKEZ-DOKTOR

• Novafertil

OY: 0 0,0%
  • kızılay

• özel selçuklu

• Ankete Katılan
    2

eysha

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
244
139
333
S. aleyküm Konyalı arkadaşlar bu topik altında hangi hastanelerde tedavi olduğumuzu bu yolda çektiğimiz sıkıntıları anıları paylaşalım derdimize ortak olalım öneri ve uyarılarımızı yapalım doktor ve hastane önerelim ne biliyim işte dertleşim ya hatta elinde ilaç kalanların ilanlarını takip edelim ha nersiniz ? :KK19:

Mhb ben ali hocanın hastasıyım.. 2 tüp bebek öncesinde 3 ay normal tedavi oldum kendisine... Dr olarak da insan olarak da seviyorum kendisini.. Tabii eksik gördüğüm taraflarida yok değil. . Diğer merkezler hakkında pek fikrim yok.. Ayrıca Ali hoca zaten selçukluda yapıyo tüp bebeği selçukluyu hiç sevmiyorum..

Mhb ben ali hocanın hastasıyım.. 2 tüp bebek öncesinde 3 ay normal tedavi oldum kendisine... Dr olarak da insan olarak da seviyorum kendisini.. Tabii eksik gördüğüm taraflarida yok değil. . Diğer merkezler hakkında pek fikrim yok.. Ayrıca Ali hoca zaten selçukluda yapıyo tüp bebeği selçukluyu hiç sevmiyorum..

Mrb bende gittim ona ama beklemek çok yordu.
ben o sıkıntıya gelemem ya hemde saatlerce beklemek of çok sitresli bide bosnadan gelip gitmek çok zor oldu bıraktım

ben artık selçuklu tıp'a gidiyorum daha sakin. çok yakında tüp bebek merkezide açılıyor şu anda
3 tane hoca var ben ayşegül hocayı seçtim onunla 2.aşılamamı oldum bugün.
bakalım hayırlısı olsun inş.

Back
X