Konya'daki Anneler

aa ne güzel, ben otogar civarındayım. 18 aylık bir oğlum var gökçe.. ya sen?

çok azmışız ya benim kızım 5 aylık oldu ama 32 haftalık doğduğu için 3 aylık sayılıyo cocostar
konya nın neresinden sin

anladıgım kadarıyla hepınız annesınız bense adayım daha.oglum olcak benımde ınsallah.artık yardımlarınızı beklıyorummmmm.tavsıye onerılerınızıde.artık ufak ufak hazırlıklara baslamayı dusunuyorum ılk ış oglumun odasının boyanması .tekrar gorsmek dılegıyle

slmmmmmmmm kızlar bende ekım annesı olacagım ınsaallah.burda toplasalım konyalı anneler ya.tecrubelerımızı alısverıs onerılerımızı paylasalım ok

kızlar konyada nerelerden alışverıs yapıyonuz.ben dastını bebegı tavsıye ederım.bırde kule adese bebek kıyafetlerı getırmıs acayıp uygun fıyatı markasıda gzl tavsıye ederım.ama aylık bebek kıyafaelaeri

merhaba kızlar bende konyadayım.alkisalkisalkisreal civarında oturuyorum.1 yaşında kızım var.:nazar:çalışan bir anneyim .tanışmak isterim konyalı annelerle..sengözlerimebaksanab

ben de otogar ve reale çok yakınım anneler
tanışalım elbet
ama çalışıyorum ben de , ona göre bir gün ayarlayalım olmaz mı

tabii canım tanışmak isterim bende..ama çalışınca zaman ayarlamak biraz sıkıntı olucak gibi.çocuğun var mı canım seninde. görüşmek dileğiyle ;):enbuyukkk:

Back
X