konyali hamisler góbusleri burda büyütüyoruz

damlacikolata

cennet kokusu getirdin bize..
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2013
2.356
757
148
Ben konyali degilim ama konyada yasiyorum 9 haftalik hamisim cok mutluyum. Konyalilar olarak görüşelim istedim en azindan doktor hastane deneyimlerimizi paylasir birbirimize destek oluruZ...

Hosgeldn canim. Bakalim sanaimiza actim ben topigi dedign gibi insllh kalabaliklasiriz tanidiklarin varsa davet et sende. Bu arada nasılsın bebiş ne durumda?

canim hamis yok ama hamis olmayan var tanidiklarim :9:

Bebis iyi canim cuma günü kalp atisini gördük biraz daha rahatim artik sen nasılsın
Onlarda hamis olur insallah;) maasallh size... bende iyim şükür midemle kapisiyorum sadece kontrolede cok var daha benim. Sen aysel hanima gitckmisin.

Hoşgeldin canim...amin inşallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz. Bizde 10 hafta olduk cok sukur...hangi doktora gidiosn?
Canım benm tüp,başkent Bülent hulusi hoca arada Konya'ya geliyor olmadığında aylaya gidiyorum yine başkent.cuma ank.a gidicem kime devam etsem kararsızım Dr .u seviyorum ama herzaman bulamıyorum.😊 sizler kimdesiniz

Canım benm tüp,başkent Bülent hulusi hoca arada Konya'ya geliyor olmadığında aylaya gidiyorum yine başkent.cuma ank.a gidicem kime devam etsem kararsızım Dr .u seviyorum ama herzaman bulamıyorum.😊 sizler kimdesiniz
Anladim canim hayirlisi olsun doktorda ic rahatligi cok onemli. Ben hospital de aysel Kamer e gidiyorm cokta memnunum.

Selamlar bende konyadayim kizlar hicran seninke tekrar karsilastik hayirli olsun sendehamileyisin ins allah kucagimiza almayi nasip etsin doktor konusunda ben baya bi doktor gezdim hamile kalmadan once ve hamile kaldiktan sonra nsuan meram tip afakultesinde rengin hanima gidiyorum ve gittigim butun ozel hastanedeki doktorlardan daha ilgilianlayisli ve bilgili bi doktor onca zaman bosu bosuna ozel hastaneler para dokmusum ustelik gittigimdede cok fazla beklemiyorum ve nezaman istersem gidebiliyorum ayrica gordugum kadariyla ordaki doktorlarin hepside aynen rengin hanim gibi ilgili doktorlar

Nasil geciyor hamilelik canim kacinci haftana girdin🚼❤️
10 haftaya girdim canim ben. 6 haftadan beri tabir yerindeyse sürünuyorum mide bulantilar felaket bide ben yemek yapamiyorm 1 aydir evde yemek pismedi neyse annem geldide eşim biraz rahatladi:( suya hasrt kaldim allah kimseyi boyle yapmasin. Senin durumun nasil?

Selamlar bende konyadayim kizlar hicran seninke tekrar karsilastik hayirli olsun sendehamileyisin ins allah kucagimiza almayi nasip etsin doktor konusunda ben baya bi doktor gezdim hamile kalmadan once ve hamile kaldiktan sonra nsuan meram tip afakultesinde rengin hanima gidiyorum ve gittigim butun ozel hastanedeki doktorlardan daha ilgilianlayisli ve bilgili bi doktor onca zaman bosu bosuna ozel hastaneler para dokmusum ustelik gittigimdede cok fazla beklemiyorum ve nezaman istersem gidebiliyorum ayrica gordugum kadariyla ordaki doktorlarin hepside aynen rengin hanim gibi ilgili doktorlar
Hoşgeldin canim aramiza. Kac haftaliksin nasil geciyor hamilelik ? Bende hospital de aysel hanima gidiyorm rengin hanima hoc gitmedim iyi doktordur ama bende cok memnunum gittin mi aysel hanima hic?

mrb canim benim seninde hayırlı olsun kuzum kaç haftaliksin nasıl oldu anlat biraz:16:

ali hoca beni tip fakultesinde muayene etti bi kez rengin hanimda gelmişti çok hoşuma gitmişti dr... Bende dr arayisindayim canim güler yüzlü ilgili bi dr ariyorum

10 haftaya girdim canim ben. 6 haftadan beri tabir yerindeyse sürünuyorum mide bulantilar felaket bide ben yemek yapamiyorm 1 aydir evde yemek pismedi neyse annem geldide eşim biraz rahatladi:( suya hasrt kaldim allah kimseyi boyle yapmasin. Senin durumun nasil?

Masalah cnm tez vakitte gecer ins bulantilarin,benim hic olmadi cok sukur ,ama sik sik acikiyorum,simdiden 4 kilo aldim sonum ne olacak bilmiyorum.😊😊

Back
X