- 24 Kasım 2013
- 2.356
- 757
- 148
- Konu Sahibi damlacikolata
Ben konyali degilim ama konyada yasiyorum 9 haftalik hamisim cok mutluyum. Konyalilar olarak görüşelim istedim en azindan doktor hastane deneyimlerimizi paylasir birbirimize destek oluruZ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim hamis yok ama hamis olmayan var tanidiklarim
Onlarda hamis olur insallahcanim hamis yok ama hamis olmayan var tanidiklarim![]()
Bebis iyi canim cuma günü kalp atisini gördük biraz daha rahatim artik sen nasılsın
inss canim...
Hoşgeldin canim...amin inşallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz. Bizde 10 hafta olduk cok sukur...hangi doktora gidiosn?Bende varım canım 8 haftalık olduk inş tamamına ereriz sağlıcakla🚼🚼
Canım benm tüp,başkent Bülent hulusi hoca arada Konya'ya geliyor olmadığında aylaya gidiyorum yine başkent.cuma ank.a gidicem kime devam etsem kararsızım Dr .u seviyorum ama herzaman bulamıyorum.😊 sizler kimdesinizHoşgeldin canim...amin inşallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz. Bizde 10 hafta olduk cok sukur...hangi doktora gidiosn?
Anladim canim hayirlisi olsun doktorda ic rahatligi cok onemli. Ben hospital de aysel Kamer e gidiyorm cokta memnunum.Canım benm tüp,başkent Bülent hulusi hoca arada Konya'ya geliyor olmadığında aylaya gidiyorum yine başkent.cuma ank.a gidicem kime devam etsem kararsızım Dr .u seviyorum ama herzaman bulamıyorum.😊 sizler kimdesiniz
Anladim canim hayirlisi olsun doktorda ic rahatligi cok onemli. Ben hospital de aysel Kamer e gidiyorm cokta memnunum.
10 haftaya girdim canim ben. 6 haftadan beri tabir yerindeyse sürünuyorum mide bulantilar felaket bide ben yemek yapamiyorm 1 aydir evde yemek pismedi neyse annem geldide eşim biraz rahatladiNasil geciyor hamilelik canim kacinci haftana girdin🚼❤️
Hoşgeldin canim aramiza. Kac haftaliksin nasil geciyor hamilelik ? Bende hospital de aysel hanima gidiyorm rengin hanima hoc gitmedim iyi doktordur ama bende cok memnunum gittin mi aysel hanima hic?Selamlar bende konyadayim kizlar hicran seninke tekrar karsilastik hayirli olsun sendehamileyisin ins allah kucagimiza almayi nasip etsin doktor konusunda ben baya bi doktor gezdim hamile kalmadan once ve hamile kaldiktan sonra nsuan meram tip afakultesinde rengin hanima gidiyorum ve gittigim butun ozel hastanedeki doktorlardan daha ilgilianlayisli ve bilgili bi doktor onca zaman bosu bosuna ozel hastaneler para dokmusum ustelik gittigimdede cok fazla beklemiyorum ve nezaman istersem gidebiliyorum ayrica gordugum kadariyla ordaki doktorlarin hepside aynen rengin hanim gibi ilgili doktorlar
mrb canim benim seninde hayırlı olsun kuzum kaç haftaliksin nasıl oldu anlat birazSelamlar bende konyadayim kizlar hicran seninke tekrar karsilastik hayirli olsun sendehamileyisin ins allah kucagimiza almayi nasip etsin doktor konusunda ben baya bi doktor gezdim hamile kalmadan once ve hamile kaldiktan sonra nsuan meram tip afakultesinde rengin hanima gidiyorum ve gittigim butun ozel hastanedeki doktorlardan daha ilgilianlayisli ve bilgili bi doktor onca zaman bosu bosuna ozel hastaneler para dokmusum ustelik gittigimdede cok fazla beklemiyorum ve nezaman istersem gidebiliyorum ayrica gordugum kadariyla ordaki doktorlarin hepside aynen rengin hanim gibi ilgili doktorlar
canım hayırlı olsun sağlıkla aşk kucağına ins
10 haftaya girdim canim ben. 6 haftadan beri tabir yerindeyse sürünuyorum mide bulantilar felaket bide ben yemek yapamiyorm 1 aydir evde yemek pismedi neyse annem geldide eşim biraz rahatladisuya hasrt kaldim allah kimseyi boyle yapmasin. Senin durumun nasil?
canım hayırlı olsun sağlıkla aşk kucağına ins
aminn inss canim... Benimde bulantim yok şükür bi kaç kez oldu sadece istahta yok hele sabah hic yiyemiyorum
aminn inss canim... Benimde bulantim yok şükür bi kaç kez oldu sadece istahta yok hele sabah hic yiyemiyorum