konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

kızlar nerdesiniz ya çok sıkıldım bugün:14: havi bugünde almadın yoklama? ayşe sen hiç girmedin zaten... neyse ben 6 daçıkıyorum işten evde net yok artık yazdıklarınızı yarın.pardon yarında dra gidecem yokum cumartesi okurum.kibakın kızlar öpüyorum hepinizi:54::54:

evet canım dün iş yerinde rahatsızlandım eşim beni aldı doktora gittik doktor muayene etti adetim gelmişti sancıdan duramadım alttan muayene etti polikistik over var dedi ilaç verdi bir sürü yumurtam varmış hepsi aynı anda büyümeye çalışıyormuş 16 martta ilaca başlıycam 3 ay kullancan daha snrada yumurtalarımı geliştirecek ilaç vercek doktorum bu arada allah yardımcın olsun canım sana ve burdaki herkese dua ediyorum

allah gönlünüzden geçen bütün dileklerinizi gerçekleştirsin canlarımmm :54:

ossllem canım ya 16 haftalık hamileyim halla bulantım geçmedi normalde geçmesi gerekiyurmş ilk gebeliğim 15 günde bir gidip serum alıyorm ilk hamilelik olduğu için olabilir diyorlar senin bulantn olmşmuydu nasıl geçti

canım ya kusura bakma topiği takip ediyorum ama fakrkeemimişim. benim bulantılarım 5. ayın ortalarında bitti gün aşırı evde serum bağlanıyordu bana en sonunda bir bulantı hapı verdiler.Muammer bey vermedide istanbuldaan başka bir doktor verdi böyle ağızda emmeli bende baş ağrılarıda vardı açlıktan tabii.. Yinede dr sor herşeyini drla yap kulaktan dolma bilgilere sakın bakma. dr un bulantılarına ne diyorki?

ya herkes korkuo valla normalden ama en sağlıklısıda oymuş.ay inş allahım nasip eder kucağıma sağlıklı almayı.ekim 16 dior otomatik hesplayıcılar ama bilmem artık.öncesi de olabilir dio bazıları.evet dğmdan önce ben okumak isterim detaylrı

benim oğllumda 17 ekim :D inşallah tatlım kucağına alırsın bıdığını. ben bu nst lerde doğumhaneye çıktığımda sancı çekenleri görünce ödüm koptu Muammer bey öyle ısrar ettiki normal için kabul etmedim. anestezi uzmanı akrabam doğuma gideceği akşam beni aradı sakın epidural spinal falan kabul etme genel anestezi al dedi. neyse ertesi gün 9 da doğumum var odaya çıktım kan falan aldılar öyle gerginimki 3 kere damarı patlattılar birdeeeeee kızlar en önemlisi sezaryen olacaklara sontayı canlı canlı takıyorlar asla dedim kendimden geçeyim öyle takın dedim.birazcık acı veriyormuşta ama çıkarken hiç bir acısı yok hissetmiyorsun bile indim d.haneye herkes gülüyor zaten heralde tipimedir. orda genel anestezi söyledim yok spinal daha iyi dediler keşke önceden konuşsaymışım ama sonradan haberim oldu.
bu sırada ben doğuma giderken bir bayanda akşamdan gelmiş nasıl bağrıyor açılma yokmuş. Annesi Yasin okudu arkamdan canım ya ne tatlı insanlar var.
d.haneye inelim tekrar belimden iğne vurdular bel altı uyuştu o iğnede minnacık birşey yani hissedilmiyor uzattılar beni nasıl olduğumu sordular o sırada saate baktım 9:10 du ağzıma maskeyi taktılar anestezi uzmanı bayan yüzüme vuruyordu kendime geldim bol bol kahve çay iç başını oynatma fazla dedi. odama çıktık. o bayan hala bağırıyordu gerekli açılma olmamış aklımı seveyim ya :51:iyiki sezaryen yaptım dedim. oğlum 9:25 te dünyaya gelmiş benim odaya geldiğimde 9:45 ti. oğlum odadaydı ayy çok farklı bir duygu hiç böyle birşey yok. ama çok üşüdüm bir sürü süslü lohusa geceliği pijaması almıştım hiç birini giyemedim bile titredim 4- 5 çorap giydim üst üste. ayıptır söylemesi gaz çıkartmak çok önemli bir pırtlamaya yiyecek geliyor açıımm. yalan söyledim pırtladım dedim neler bekliyorum yiyecek diye 3 bisküvitle bir çay geldi. 4-5 saat sonra kaldırdılar beni ciyak ciyak bağırdım yattım hemen sonra tekrar tekrar denedim hafiften koridora çıktım bu doğum sancısı çeken bayan almış bebeğini kucağına süslenmiş püslenmiş gidiyor öylee baktım arkalarından:27:
ben 2 gün kaldım hastanede ama çok başım ağrıdı dayanılacak gibi değildi bu epidural ve spinal yapyormuş. yapmayanda vardır belki.
1 hafta sonra eski düzenime döndüm köşe bucak tüm evi temizledim yemeğimi yaptım..
aaayyy çokk yazdım.

evet canım dün iş yerinde rahatsızlandım eşim beni aldı doktora gittik doktor muayene etti adetim gelmişti sancıdan duramadım alttan muayene etti polikistik over var dedi ilaç verdi bir sürü yumurtam varmış hepsi aynı anda büyümeye çalışıyormuş 16 martta ilaca başlıycam 3 ay kullancan daha snrada yumurtalarımı geliştirecek ilaç vercek doktorum bu arada allah yardımcın olsun canım sana ve burdaki herkese dua ediyorum

geçmiş olsun canım hangi doktora gittin

bu kist malesef adet gecikmesi yapıyo canım insanın psikolojisini altüst ediyo eczacıyla kanka olmuştum gebelik testi almaktan canını sıkma bu sene çok duydum hamile olan kişiler özellikle olmayanların oluyo hep ben dahil olmayan 2 arkadaşımda hamile sende olacaksın inşallah allah kolaylık ve sabır versin

inşallah canım moral verdin bana teşekkürler

kıslar şimdi sabah vardiyasındayım yogunum geceye gececem haftaya 12den snr boşum gelirseniz lak lak yaparız kib

canım ya kusura bakma topiği takip ediyorum ama fakrkeemimişim. benim bulantılarım 5. ayın ortalarında bitti gün aşırı evde serum bağlanıyordu bana en sonunda bir bulantı hapı verdiler.Muammer bey vermedide istanbuldaan başka bir doktor verdi böyle ağızda emmeli bende baş ağrılarıda vardı açlıktan tabii.. Yinede dr sor herşeyini drla yap kulaktan dolma bilgilere sakın bakma. dr un bulantılarına ne diyorki?

canım benimkide pek normal deildi ama artk rahatladm sayılır hap falan fayda etmedi geçen hafta konyadaydm hastalandm yine nakipoğluna gittm narin türkmenin hemşiresi bulantı sakızını önerdi zor buldm ama rahatlattı kulaktan dolma deil yani eczanelerden alıyosn ank dr sordum hiç bi zararı yok dedi

bende hikayemi anlatayım kızlar bebişime zor ulaştık bizde ama sıkılmak yok haa çünkü biraz uzun olacak:ssz:
eşimle 4 yıl önce evlendik evlendiğimiz aydan itibaren ben çocuk diye tutturmaya başladım çünkü ergenlikten beri pko hastasıydım ve zor olacağını biliyodum neyse 2.ayda doktora gittik herzamanki gibi pko vardı doğum kontrol hapı kullandım 1 yıl geçiyodu 2 ay sonra tekrar çıkıyodu soğan suyu içtim tık yok hayıt tohumu çörekotu incir suyu polen karışımı yani ne duyduysam yaptım ama nafile :14:sonra rahim ağzında yara çıktı konya hospitalde narin türkmene gittim gitmez olaydım ağlattı beni acıdan foşur foşur kan akıyo kadın şaşırıyo aaa olmaması lazımdı niye olduki diye:47:neyse ağlayarak çıktım ordan kadın hamile kalman yakındır dedi bekle bekle bişi yok doğumevinde değişik bi sürü doktora gittim kist yüzünden bekleme boşuna tüpbebek yaptırmanız lazım olmaz dediler kiste çözüm yok ne yapıyosam geçmiyo sonra yine rahimağzında yara çıktı bu sefer tıpda suna özdemire gittim allah razı olsun hiç canımı acıtmadan yaktı yarayı:46:böyle tam 3 yıl geçti benim psikolojim bozuldu hamile görmek istemiyodum artık birinin hamile olduğunu duyunca oturup ağlıyodum eşimle de aramız bozulmaya başlamıştı:14::14::14::14::14::14:onunda psikolojisini bozmuştum bebek sevdası yüzünden:43:en son kızılayda mustafa ulusoya gittik rahim filmi istedi yaptım baya acıdı sonra doktor bide rahminin yapısına bakıyım diye doğum odasına aldı baktı ve iyi dedi neyse rahim filmi sonucum iki tüpdede aşırı tıkanıklık çıktı ve ameliyat olmadan çocuk olamayacağını söyledi sskda mustafa başaranda laparoskopi ameliyatı oldum doktor bi seviçle içeri girdi tüplerin tamamen açıkmış kendini sıktığın için tıkalı görünmüş dedi sevincimden nerdeyse hasta yatağımdan kalkıp doktora sarılacaktım:1:tekrar öncekine mustafa ulusoya gittik kızılayda bu arada oda dediki meslek hayatım boyunca sen 2.kişisin tüpleri açık olupta tıkalı görünen binde bir ihtimal böyle olur hiç ümidim yoktu açılabileceğinden çünkü tamamen tıkalıydı dedi ama tamamen açıkmış dedi muayene etti 3ay doğum kontrol hapı kullandım kist geçti hemen yumurtlama ilaçları ve iğnesi kullanıldı 7 yumurta oluştu günaşırı ilişki önerdi adet olmazsan hayırlı olsun şimdiden olursan gel tekrar deneyelim dedi ben beklemeye başladım ama hiç ümidim yoktu:50: bi gün mide bulantısından ve kusmaktan bi hoş oldum hemen eşimi çağırıp acile gittik ben habire eşime yediğimden zehirlendim diyorum neyse bi tahlil yapalım hap yazıyım dedi tahlil sonucumu aldım bakıyom 4 yazıyo hah dedim zaten tutmamış tutsa 5den yukarı olurdu:19: doktor sonucu aldı eline habire gülüyo bende kızıyom içten içe ne gülüyo bu adam diye mide bulantının sebebi anlaşıldı dedi zehirlendimde ondan dedim hayır hamilesin dedi:53::53::53:nası yani dedim betahcg 4 olmazki diyorum tekrar gösterdi 174müş:53:onu nasıl 4 gördüm hala şaşıyorum kendime:1::1:biz eşimle şok olduk :53:sevincimizden ne yapacağımızı şaşırdık hemen ailelere haber ettik 3,5yıl sonra bebişim geliyodu nihayet:16:kistten dolayı bişey olcakta bebeğim düşcek diye çok korktum ama şükür hamileliğimde kist çıkmadı ve yolun sonuna geldik bi kaç hafta sonra inşallah kavuşucam:49:bu tedavi işinde kızılayda mustafa ulusoy derim adam çok ilgili kesinlikle herşeye ayrıntısıyla bakıyo ve bana senin bebeğin olur sana tüpbebek yapmam dedi sadece yumurta takibiyle halletti allahın izniylede tabi doğumuda onda apmayı düşünüyorum benim 3,5yıllık özlemim son buldu artık kucağıma alacağım günleri sayıyorum allahım isteyen herkese bekletmeden versin inşallah beklemek çok zor yaşadığım için biliyorum şimdi isteyen herkese dua ediyorum allahım benim yüzümü güldürdün onlarınkinide güldür diye :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49::49::49::49::49::49::49:isteyen herkes böyle olsunnnnnnnnnnn:49::49::49::49::49::55::55::55::55::55::55:

okurken yasadım sankı canım rabbım her zorlugun arkasına bır kolaylık verır.İnsallah bızde senın gıbı aynı sevıncı bırgun yasarız .

geçmiş olsun canım moralın nasıl tatlım.bende hala adet olmaım sogan kürüne basladım bugun

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım.herşeyde bi hayır vardır.ilçalarını düzenli kullan bak allahın izniyle sende hamiş kalacaksın inşallah.kib:54::54:

[SUP][/SUP]
geçmiş olsun canım moralın nasıl tatlım.bende hala adet olmaım sogan kürüne basladım bugun

moralim iyi canım çünkü her şeyde bi hayır vardır canımı sıkmıycam inşallah allahın izniyle olur bebişim bu arada iyi dileklerin için teşekkürler:54:

geçmiş olsun canım.herşeyde bi hayır vardır.ilçalarını düzenli kullan bak allahın izniyle sende hamiş kalacaksın inşallah.kib:54::54:

teşekkürler canım tamam ilaçlarımı düzenli kullanıyım bakalım allah büyük inşallah hepimiz hamiş kalırız:54:

Back
X