Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar konyalı hamişlerin yardımına ihtiyacım var. Ben 4 aylık hamileyim doktorumu değiştirmek istiyorum lütfen bana yardım edin. Doktor ve hastane önerilerinize ihtiyacım var.
ben konyalıyım fakat ankara da oturuyorum..şu an 36 haftalık hamileyim..sana özel selçuklu hastanesinde güler yada gülay hanım olması lazım onu önerebilirim..ben çok istedim ama randevu alıp gidemedim..benim arkadaşlarımın doktoru ve çok memnun kalmışlardı..
belediye hastanesinde de ayşe hanım var ayşe günenç.o da iyi.ama bişey söyleyeyim bende 23 haftalık hamileyim ve 3. dr bu.bizlermi beğenmiyoruz çok ilgi bekliyoruz yoksa dr lardamı bi hata var anlayamadım.
ben de 34 haftalık hamileyim.son anda doktorumu değiştirmek durumunda kaldım.başkent hast.emel ebru özçimen e gitmeye başladım.çok memnunum.en başta ona gitmediğime çok pişmanım
ben konyalıyım fakat ankara da oturuyorum..şu an 36 haftalık hamileyim..sana özel selçuklu hastanesinde güler yada gülay hanım olması lazım onu önerebilirim..ben çok istedim ama randevu alıp gidemedim..benim arkadaşlarımın doktoru ve çok memnun kalmışlardı..
Arkadaşlar konyalı hamişlerin yardımına ihtiyacım var. Ben 4 aylık hamileyim doktorumu değiştirmek istiyorum lütfen bana yardım edin. Doktor ve hastane önerilerinize ihtiyacım var.
Ah canım ben de hiç kıyamıyorum zaten. Ama yavaş yavaş bırakması için alternatifler bulmaya çalışıyorum. Normal süte alıştırıcam sonra da senin yöntemini tuttum o şekilde bıraktırabilirim belki. Teşekkür ederim ..