Konyali Hamişler Yardim

ceylann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
125
0
96
Malatya
Arkadaşlar konyalı hamişlerin yardımına ihtiyacım var. Ben 4 aylık hamileyim doktorumu değiştirmek istiyorum lütfen bana yardım edin. Doktor ve hastane önerilerinize ihtiyacım var.

ben konyalıyım fakat ankara da oturuyorum..şu an 36 haftalık hamileyim..sana özel selçuklu hastanesinde güler yada gülay hanım olması lazım onu önerebilirim..ben çok istedim ama randevu alıp gidemedim..benim arkadaşlarımın doktoru ve çok memnun kalmışlardı..

Canım evet o doktoru çok kişi söyledi evet iyi olduğunu söylüyorlar ama neden randevu alamadın çok mu kalabalık oluyo ki?

ben vakıf hastanesine gidiyorum.doktorum fatma çetiner.bende çok memnunum doktorumdan.

belediye hastanesinde de ayşe hanım var ayşe günenç.o da iyi.ama bişey söyleyeyim bende 23 haftalık hamileyim ve 3. dr bu.bizlermi beğenmiyoruz çok ilgi bekliyoruz yoksa dr lardamı bi hata var anlayamadım.

canım bende 14 haftalık hamileyim, konya hospitalda naciye hanıma gidiyorum,tüm doğumlarına bizzat kendisi girdiği için çok tercih edilio.

bende 2 ay önce doğum yaptım,başkentte emel ebru özçimen i tavsiye ediyorum...

ben de 34 haftalık hamileyim.son anda doktorumu değiştirmek durumunda kaldım.başkent hast.emel ebru özçimen e gitmeye başladım.çok memnunum.en başta ona gitmediğime çok pişmanım

sakın ona gitme.benim sakın selçukluda doğum yapmayın diye bir yazım vardı onu oku.

Arkadaşlar konyalı hamişlerin yardımına ihtiyacım var. Ben 4 aylık hamileyim doktorumu değiştirmek istiyorum lütfen bana yardım edin. Doktor ve hastane önerilerinize ihtiyacım var.

iyide konu 2008 de açılmış :) ve konuyu açan arkadaşımız doğum yapmış ve bebeğine sütü bıraktırma aşamasıan gelmiş :::)

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...nne-sutunden-nasil-kestiniz.html#post11847440

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…