Saç Uzatma Yöntemleri Kopan Saçlar

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.765
1.144
698
Ankara
Merhaba arkadaşlar,

Bende saç-kirpik koparma hastalığı var. Hep kirpiklerimi koparırdım normalde ama bugün ilk kez saçlarımı kopardım. Farkında olmadan o kadar çok koparmışım ki saçımın tepesinde o açıklık belli oluyor. Tekrar eskisi kadar gür çıkar mı, orası kapanır mı? Ve bu ne kadar zaman alır acaba? Kopardığım için çok pişmanım, çok üzgünüm.

Psikolojik destek alıyorsunuz değil mi?

Ilk kez olduğu için tekrar çıkacaklarını düşünüyorum ama saç döngüsü diye bir şey var, 3 ay gibi bir sürede ancak çıkar.

Üst üste koparırsaniz saç kökü maruz kaldığı travma nedeniyle küsebilir o yüzden tekrarlamayin.

Psikolojik destek alıyorsunuz değil mi?

Ilk kez olduğu için tekrar çıkacaklarını düşünüyorum ama saç döngüsü diye bir şey var, 3 ay gibi bir sürede ancak çıkar.

Üst üste koparırsaniz saç kökü maruz kaldığı travma nedeniyle küsebilir o yüzden tekrarlamayin.
Teşekkür ederim. Peki bu kopardıklarım tekrar çıkar mı dersiniz?

Bu bir hastalik farkindasin degil mi?
Senin su an sac cikarmaktan daha onemli sorunlarin var belli ki.
Zaten ana sorun cozuldu mu sacin da kasin da kirpigin de rahat rahat uzarlar.
Ama onceligin psikolojik tedavi almak olmali.
Sarimsak tek care.
Ama once psikolojik destek lutfen.

Bu bir hastalik farkindasin degil mi?
Senin su an sac cikarmaktan daha onemli sorunlarin var belli ki.
Zaten ana sorun cozuldu mu sacin da kasin da kirpigin de rahat rahat uzarlar.
Ama onceligin psikolojik tedavi almak olmali.
Sarimsak tek care.
Ama once psikolojik destek lutfen.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim hatta ben şuan bin pişmanım neden daha önce bu konuyla ilgili psikolojik destek almadım diye.

Çıkar. Arkadaşın söylediği gibi sarımsak sürüp yarım saat bekleyip sonra zeytinyağı sürün. Bekleyebildiginiz kadar bekleyin.
Tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama yine bir şey danışmak istedim size. Peki kopan kirpiklerin yerine yeniden çıkmaması gibi bir durum olabiliyor mu?

Bildiğim kadarıyla saç 3 ayda, kirpik ise 1 yılda yeniden çıkar.

Canım sen ihmal etme ve destek al.

Bildiğim kadarıyla saç 3 ayda, kirpik ise 1 yılda yeniden çıkar.

Canım sen ihmal etme ve destek al.

psikiyatrla da konuştum. bunun ilacı yokmuş. elimi oyalayacak bir şeyler önerdi bana stres topu gibi, örgü örmek gibi vesaire. fakat hala koparıyorum. kopardıktan sonra kirpiklerimin aralarında boşluklar çıkınca üzülüyorum bu sefer de kopardığıma pişman oluyorum. fakat sonra tekrar koparıyorum.

Back
X