- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstisnai durumlar hariç eğitim çok önemli bu konularda. Sağlıklı bir aile ortamı. Çocuğunu yeteri kadar seven ve saygı duyan ebeveynler. Kesinliği olmayan araştırmalarda suça (pedofili, hırsızlık, zoofili...) yatkınlığı olan insanların beyin loblarında farklılık gözetildiği savunuluyor ancak dediğim gibi bir kesinliği yok. O yüzden her insan masum ve birbirinin aynısı gibi doğuyor. O masum insandan merhametli, acıma duygusu olan, insan ve hayvan hakkı gözeten canlılar meydana getirmek yine biz insanların elinde. Ancak suça yatkınlığı olan kreasyonu yok edip yerlerine birer birer masum insanlar yerleştirmek olası bir durum değil. Önlenemez ancak azaltılabilir. Burada devlete, halka büyük sorumluluklar düşüyor. Eğitim şart diyorum.Şuan uygulanan tedaviler, ilaçlarla onların cinsel isteklerini sekteye uğratmak şeklinde oluyor. Bu tür sapkınlıkları eğitimle, sosyo-ekonomik düzeyle ya da cinsiyetle vs açıklayamıyoruz doğrusu. Belirgin bir profili yok bu tarz insanların. Çok daha komplike konular ve hala da dünya üzerinde tartışılan çözüm bulunmaya çalışılan durumlar.
Cansız varlığa da tecavüz ettiler. Umarım daha önce duymuşsunuzdur yoksa bir iki gün daha yatarsınız. Damacaya tecavüz ettiler mi denir ne denir bilemedim ama bu ülkede damacana, ördek, eşek, köpek, at, beşikteki bebeklere kadar tecavüz edildi.Seneler önce bir dil öğrenme sitesine üyeydim. Orada bir kız vardı Avrupalı, tam bir Türk düşmanı. Türkleri de geçtim, Avrupa'nın doğusunda kalan ülkelere acayip kinliydi. Bir gün dayanamadım, kızla tartışmaya girdim.
Kız saydı bana, siz eşek tecavüzcüsünüz, Sizleri çok iyi tanıyorum, siz utanmasanız cansız varlıklara bile tecavüz edersiniz, tiksiniyorum sizden diye.
Ben kalakaldım. Hiç bilmiyorum tabi o zamanlar böyle şeylerin "var" olduğunu. Bir sene geçmedi, eşeğe tecavüz videosu gördüm internette. Ben iki gün yattım üzüntüden. İki gün..
Ve şu an bu haberleri görünce aklıma hep o kız geliyor. Kim bilir ne duydu, ne gördü. Belki kuru bir ırkçılıktı, ama belki de gerçekten gördü bir şeyler.
Keşke böyle iğrençlikler dünyanın hiçbir yerinde yaşanmasaydı. Ama keşke bizim ülkemizde hiç yaşanmasaydı ve bizim toprağımız insanların, kadınların, çocukların, hayvanların, bitkilerin, doğanın, dağın taşın güvende olduğu, korunduğu; amcalara, teyzelere, sokaktan geçen abilere güvenebildiğimiz bir yer olsaydı...
Cansız varlığa da tecavüz ettiler. Umarım daha önce duymuşsunuzdur yoksa bir iki gün daha yatarsınız. Damacaya tecavüz ettiler mi denir ne denir bilemedim ama bu ülkede damacana, ördek, eşek, köpek, ördek, at, beşikteki bebeklere kadar tecavüz edildi.
İstisnai durumlar hariç eğitim çok önemli bu konularda. Sağlıklı bir aile ortamı. Çocuğunu yeteri kadar seven ve saygı duyan ebeveynler. Kesinliği olmayan araştırmalarda suça (pedofili, hırsızlık, zoofili...) yatkınlığı olan insanların beyin loblarında farklılık gözetildiği savunuluyor ancak dediğim gibi bir kesinliği yok. O yüzden her insan masum ve birbirinin aynısı gibi doğuyor. O masum insandan merhametli, acıma duygusu olan, insan ve hayvan hakkı gözeten canlılar meydana getirmek yine biz insanların elinde. Ancak suça yatkınlığı olan kreasyonu yok edip yerlerine birer birer masum insanlar yerleştirmek olası bir durum değil. Önlenemez ancak azaltılabilir. Burada devlete, halka büyük sorumluluklar düşüyor. Eğitim şart diyorum.
İdam gelsin diyorum, yoksa uykular haram yada dünyanın sonu gelsinGün geçmiyor ki skandallara yenisi eklenmesin! Yine tecavüz! Yine bir hayvana tecavüz! Mersin’de yaşanmış olay. Dayak yemiş ancak ne çare. Şimdiye kadar kaç kez yaşadı yaşattı bu olayı Allah bilir. Lütfen çocuklara, hayvanlara karşı böyle dürtüleriniz varsa gidip tedavi olun ya da kendinizi bir yere kapatın çıkmayın. Biliyorsunuz bu tür olaylar cinsiyet gözetmeksizin yaşanıyor.
Hayvanlar konuşamıyor derdini anlatamıyor olabilir ancak onların da psikolojisi var. Bir konuda da yazdım böyle olaylara maruz kalan hayvanlar intihar girişiminde bulunuyor, saldırganlaşıyor.
Böyle insalarla aynı dünyada yaşamaktan nefret ediyorum! Nasıl mideleri var, nasıl bir libidoları var? Ne yiyorlar ne içiyorlar?
Lütfen böyle bir şey yapacak potansiyeli olan insanları şikayet edin, kimliğini gizlemeyin, ifşa edilsin ki en kuytularda yaşamak zorunda kalsın.
İlgilendiğiniz için soruyorum; çocuk parklarında uzun saatler oturup çocukları izleyen bir güruh var bununla ilgili ne düşünüyorsunuzBu söyledikleriniz pratikte birçok sorun için evet olası bir çözümdür fakat maalesef pedofili gibi sapkınlıklarda pek de etkili olmadığını görüyoruz.. Azımsanmayacak sayıda iyi eğitim almış ve saygın konumda olan insanlar da var bunların içinde. Elbette araştırmaların ulaştığı net bir sonuç yok, çocuklukta alınan bir kafa travmasının bile buna sebep olabileceği tartışılıyor. Tabiki çevresel etmenlerle tetiklenen birçok özelliğimiz var. Şu bir gerçek ki hiçbirimiz boş bir levha olarak doğmuyoruz. Pedofili benim özellikle ilgilendiğim konulardan biri. Dünyada da bu konuda geliştirilmeye çalışılan birçok sistem var. Çoğu da sıkı denetim ve koruyucu tedbirler üzerine şimdilik. Yani bu kişilerin doğalarına yönelik tıbbi müdahaleler (ilaç vb) dışında şuan bir çözüm yok.
İlk olarak Allah muhafaza diyorum!İlgilendiğiniz için soruyorum; çocuk parklarında uzun saatler oturup çocukları izleyen bir güruh var bununla ilgili ne düşünüyorsunuz
Yok hanımefendi bu haltı yiyenlerin de Allah’ı kitabı var. İnanın o haltı yedikten sonra boy abdesti alıyordur. Yahudinin de, hristiyanın da, müslümanın da inandığı ve var olduğunu bildiği bir Allah var. O zaman dünyadaki suçların sorumlusu yalnızca ateistler? Ancak bildiğimiz üzere böyle bir şeyin bahsi bile saçma. Dini yanlış anlamak ve yorumlamak denebilir benceCehalet çok okumakla, çok yazmakla olmuyor maalesef. İnsanların kontrol güçleri yok. İd ne derse o, zevkine ne iyi geldiyse o. Adamın Allah korkusu yok ki, idam etsen hadım etsen ne olur? Bence sorun bu. Kimse bilmezse suçta sayılmaz onlar için. Allahtan haberi olan elini uzatabilir mi o hayvana ya? Rabbim ıslah etsin daha ne diyeyim.
Hayır tabiki Allah’a inanmıyorlar demiyorum. İnanıyor gözüküyorlar. Her yer hacı hoca ayağına milleti taciz eden sapık kaynıyor. Sorsan kıza okuyacak üfleyecek. Ama önce kızla bi nikah kıyması gerekiyormuş.Yok hanımefendi bu haltı yiyenlerin de Allah’ı kitabı var. İnanın o haltı yedikten sonra boy abdesti alıyordur. Yahudinin de, hristiyanın da, müslümanın da inandığı ve var olduğunu bildiği bir Allah var. O zaman dünyadaki suçların sorumlusu yalnızca ateistler? Ancak bildiğimiz üzere böyle bir şeyin bahsi bile saçma. Dini yanlış anlamak ve yorumlamak denebilir bence
Burada da konu açılmıştı; çok yaşlı olduğu için hastadır, hasta olduğu için ne yaptığını bilmiyordur, işte bilmem bir hastalık yüzünden içliğini çıkarıyor bir şey yapmamıştır vs vs diyen bir insan vardı. Daha kötüsü bu şeyleri yapanların bir de savunucularının olması. Ne yazık ki dünya böyle bir yer. Onlarca insanı öldüren seri katillerin bile ciddi bir fanı var. Hatta duymuşsunuzdur belki Charles Manson (80) isimli seri katille evlenmek isteyen bir kadın(27) vardı. İnanın kötülük sempatizanları çok fazla. Ayrıca;O geçen seferki köpeğe tecavüz olayında yazılan yorumlardan
biri şu; "Köpek kaçmıyor bak demek ki o da zevk alıyor."
Doğru dürüst adalet sistemimiz olsa 1 ay arayla iki tane köpek tecavüz olayı çıkmazdı.
(Bu arada nickinize ithafen: I'll see you in another life brotha!" :))
Burada da konu açılmıştı; çok yaşlı olduğu için hastadır, hasta olduğu için ne yaptığını bilmiyordur, işte bilmem bir hastalık yüzünden içliğini çıkarıyor bir şey yapmamıştır vs vs diyen bir insan vardı. Daha kötüsü bu şeyleri yapanların bir de savunucularının olması. Ne yazık ki dünya böyle bir yer. Onlarca insanı öldüren seri katillerin bile ciddi bir fanı var. Hatta duymuşsunuzdur belki Charles Manson (80) isimli seri katille evlenmek isteyen bir kadın(27) vardı. İnanın kötülük sempatizanları çok fazla. Ayrıca;
Don’t tell me what ı can’t do!..
Charles Manson'ı bundan bundan 3 ay öncesine kadar hiç duymamıştım.Burada da konu açılmıştı; çok yaşlı olduğu için hastadır, hasta olduğu için ne yaptığını bilmiyordur, işte bilmem bir hastalık yüzünden içliğini çıkarıyor bir şey yapmamıştır vs vs diyen bir insan vardı. Daha kötüsü bu şeyleri yapanların bir de savunucularının olması. Ne yazık ki dünya böyle bir yer. Onlarca insanı öldüren seri katillerin bile ciddi bir fanı var. Hatta duymuşsunuzdur belki Charles Manson (80) isimli seri katille evlenmek isteyen bir kadın(27) vardı. İnanın kötülük sempatizanları çok fazla. Ayrıca;
Don’t tell me what ı can’t do!..