köpeğim çok havlıyormuş, şikayet etceklermiş!!

minik kalp0753

🌺🌺Hoşgeldin Canım Kızım🌺🌺
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2018
8.427
20.273
348
Merhaba Hanımlar;
Benim 1 yaşında Akita cinsinde bir yavrum var. zaten ırk olarak havlamayan sesiz bir köpek cinsi. huzursuz rahatsız kendini ve ortamı güvensiz hissettiğinde uluyarak havlıyor. yani öyle hav hav yapmmıyor uluyor :KK200: ya yerim onun canını ben ağzı var dili yok resmen minnoşumun :KK200: evin karşınada özel okul yapılıyor. daha insaat halinde ama söyleniyorlar. aşıları tam karnesi lisansı herşeyi var... şikayet etceklermiş alınması için.... bu işin sonu ne olur :(

Merhaba Hanımlar;
Benim 1 yaşında Akita cinsinde bir yavrum var. zaten ırk olarak havlamayan sesiz bir köpek cinsi. huzursuz rahatsız kendini ve ortamı güvensiz hissettiğinde uluyarak havlıyor. yani öyle hav hav yapmmıyor uluyor :KK200: ya yerim onun canını ben ağzı var dili yok resmen minnoşumun :KK200: evin karşınada özel okul yapılıyor. daha insaat halinde ama söyleniyorlar. aşıları tam karnesi lisansı herşeyi var... şikayet etceklermiş alınması için.... bu işin sonu ne olur :KK43:
Ne saçmalıktır bu ya ;( herseyi varsa alma sanslari varmi

Havladi diye sikayet edince kimse kapina gelip kopegini alamaz. Oyle birsey yok. Sahipli hayvana o sekilde mudahale edemez kimse anca mahkemeye verip ugrasmasi lazim ama yinede kimsenin elinden kopegi almaya hakki yok. Rahat ol, oyle bir durumda asla kopegini verme kimseye.

Sahipli hayvan için vatandaşın kapısına gelip, üniformasını kullanarak baskı yaparak kişilik haklarını ihlal eden, ayrıca haneye tecavüz suçu işleyen zabıta görevlileri ve onlara emir veren amirleri hakkında “görevi kötüye kullanmaktan” soruşturma açılacağının, yasayı ihlalden adli idari işlem yapılacağının zabıta müdürlüğünde görevli tüm memurlara bildirilmesini talep ediyoruz.

Zabıta, hayvanın sokağa atılması için baskı yaparak Hayvanları Koruma Kanununu ve devletimizin imza atmış olduğu Hayvanların Korunmasına Dair Uluslararası Sözleşmeleri de ihlal etmektedir. Bu görevlilere, hayvan sahibinin Orman Su İşleri Müdürlüğüne müracaatı olduğunda, müdürlükçe “hayvan hakkı ihlalinden” dolayı idari para cezası verilmesi talep edilecektir.

Alintidir

Havladi diye sikayet edince kimse kapina gelip kopegini alamaz. Oyle birsey yok. Sahipli hayvana o sekilde mudahale edemez kimse anca mahkemeye verip ugrasmasi lazim ama yinede kimsenin elinden kopegi almaya hakki yok. Rahat ol, oyle bir durumda asla kopegini verme kimseye.

Sahipli hayvan için vatandaşın kapısına gelip, üniformasını kullanarak baskı yaparak kişilik haklarını ihlal eden, ayrıca haneye tecavüz suçu işleyen zabıta görevlileri ve onlara emir veren amirleri hakkında “görevi kötüye kullanmaktan” soruşturma açılacağının, yasayı ihlalden adli idari işlem yapılacağının zabıta müdürlüğünde görevli tüm memurlara bildirilmesini talep ediyoruz.

Zabıta, hayvanın sokağa atılması için baskı yaparak Hayvanları Koruma Kanununu ve devletimizin imza atmış olduğu Hayvanların Korunmasına Dair Uluslararası Sözleşmeleri de ihlal etmektedir. Bu görevlilere, hayvan sahibinin Orman Su İşleri Müdürlüğüne müracaatı olduğunda, müdürlükçe “hayvan hakkı ihlalinden” dolayı idari para cezası verilmesi talep edilecektir.

Alintidir

yazıyı okudum canım zabıta bırak sahpli hayvana sahipsiz hayvana bile dokunamıyor. biriside bana evde ağızlık bulundur zabıta gelirse göstermek için demişti ama zabıtalık bir durum yokmuş. sadece gelip uyarı yapabilir.

yazıyı okudum canım zabıta bırak sahpli hayvana sahipsiz hayvana bile dokunamıyor. biriside bana evde ağızlık bulundur zabıta gelirse göstermek için demişti ama zabıtalık bir durum yokmuş. sadece gelip uyarı yapabilir.

Agizliga filan hic gerek yok. Gurultu uyarisindan bisey cikmaz. Millet komsusunu sikayet ediyor polis gelip uyarip gidiyor.
Kimse alamaz onu senden.

Yok artık bunlar bi köpeğe değil okul inşaatınada takmışlar belliki takık birileri. İnşallah istediklerini alamazlar kuzum benim.

Yok artık bunlar bi köpeğe değil okul inşaatınada takmışlar belliki takık birileri. İnşallah istediklerini alamazlar kuzum benim.

valla herşeyimize karışır oldu millet ben anlamıyorum ki bi köpeğimiz kalmıştı yani. saldırgan değil uysal kendi halinde bi köpek. ama millete batıyor itip kakamıyorlar içlerine dert oluyor sanırım

valla herşeyimize karışır oldu millet ben anlamıyorum ki bi köpeğimiz kalmıştı yani. saldırgan değil uysal kendi halinde bi köpek. ama millete batıyor itip kakamıyorlar içlerine dert oluyor sanırım
Duyma görme kuzum bak arkadaşlarda dedi alamıyorlarmış .konuşsunlar dursunlar çokta tın.

Bence hiçbişeycik olmaz her şeyi tas tamam kimseye bi zararı olmayan bir hayvanı alamazlar, böyle hayvan düşmanı insanları pataklayasım geliyor görür görmez kafaya takmış resmen rahatsız olmadığı halde :işsiz:

Back
X