Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
milletinde çocuğu ağlıyor,bağıra çağıra sabahtan akşama kadar sokaktalar bende ondan rahatsız oluyorum toplatılsın mı diyelim yani.sinir oluyorum şu hayvanlara sataşanlara.sürekli insanları rahatsız edecek şekilde bağırmıyorsa hiçbirşey olmaz.komşunuz şikayet etmiştir apartman yöneticisine büyük ihtimal.bizim oturduğumuz sitede aynı olaylar yaşandı.hiçbirşey çıkmadı kaç yıldır aynı.
Bence hiçbişeycik olmaz her şeyi tas tamam kimseye bi zararı olmayan bir hayvanı alamazlar, böyle hayvan düşmanı insanları pataklayasım geliyor görür görmez kafaya takmış resmen rahatsız olmadığı halde
yani bebekliğinden beri bizde 3 gündür huzursuz ve belki sürekli havladığı 1 saatir. oda 1 yılda ilk kez oluyor. insanlar bir garip. oda akşam 9da havlamış yani gecenin 2sinde 3üde olsa bunlar rahatsızlık verdi derim ama. işte çekemiyor insanlar dilsiz melekleri
milletinde çocuğu ağlıyor,bağıra çağıra sabahtan akşama kadar sokaktalar bende ondan rahatsız oluyorum toplatılsın mı diyelim yani.sinir oluyorum şu hayvanlara sataşanlara.sürekli insanları rahatsız edecek şekilde bağırmıyorsa hiçbirşey olmaz.komşunuz şikayet etmiştir apartman yöneticisine büyük ihtimal.bizim oturduğumuz sitede aynı olaylar yaşandı.hiçbirşey çıkmadı kaç yıldır aynı.
aynen benimde sonradan aklıma geldi de dediğiniz gibide olabilir. haklılık payı var. bi keresinde altımızda oturan kişi ben bunun zırıltısını çekemem dedi halbu ki daha 6 aylık felandı hiç sesi çıkmazdı.. eşimde aldı sandalyeyi 1 saat boyunca aldı yere çaldı al sana zırıltı diye. ki benim alt katıma bile denk gelmiyor çaprazım 1 odası fln denk geliyordur :)