- Konu Sahibi mmblackrose
-
hayvan sevgısı hıcbıseye benzemıyor ya. sokaktakı kopeklerı gorunce bıle aglamaya baslıyorum ben. kaybettıgım her hayvanımın ardından kendıme gelmem zaman aldı o yuzden bı tane daha almaya korkuyorum...
bende aynı şeyleri yakında kuşum için yaşıcam malesef.
yazını okurken bile gözlerim doldu.
bebeğim olacak yakında ve eşim kuşumu asla istemiyor.çok ciddi tartışmalara giriyoruz
ve böyle yaparsam kuşumu benden gizli satacağını söylüyor
ben ona nası kıyarım o benim en ii arkadaşım bebeğim benim bitanecik kuşum.
annemlere vericem malesef ama onlarda ilerde bıkarsa ne yapcam bilmiyorum
bidaha asla hayvan beslemicem bende çünkü resmen yıkılıyorum
kuşum hasta olunca bile oturup ağlıyorum
bizi anlamaları lazım Allah bize o canlıların sevgisini okadar çok vermişki...elimizde değil asla
hayvan sevgısı hıcbıseye benzemıyor ya. sokaktakı kopeklerı gorunce bıle aglamaya baslıyorum ben. kaybettıgım her hayvanımın ardından kendıme gelmem zaman aldı o yuzden bı tane daha almaya korkuyorum...
yabancılar hiç bi zaman bebeği olacak diye hayvanlarını uzaklaştırmıyor.benim köpeğimle kaç tane bebek büyüdü,akrabalarımın,kardeşlerimin,bizden çıkmazlardı.ne hastalık kaptılar ne başka bişey,tam tersi hayvan sever birey olarak yetişiyorlar,hayvanlara kötülük yapmamayı öğreniyorlar.doktor bile söyledi aşıları tam olduğu zaman hiç risk yok.lütfen evinize bi dost alacaksanız pazara kadar değil,mezara kadar olsun.benim tüylü oğlum 12 yaşında,o bizim canımız ciğerimiz,o bizim altın topumuz.onun bizden başka kimsesi yok.iyiki varsın bobim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?