Köpeğim tuvaletini eve yapıyor!

gulonaz

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
35
13
8
44
Benim 4 yaşında Pekingese cinsi oğlum var, adı Efe. Maalesef kendisi bebeğim olduktan sonra eve işemeye başladı Eskiden sadece odasında ki balkona işerdi. Ne yapmalıyım? Çok çaresizim?

merhaba.Oncelıkle bebegınız hayırlı olsun
Kopegınız ozellıkle pekıngese cınsı kopekler duygusal hayvanlardır ve sahıplerıne baglıdırlar bunu protesto amacıyla yaptıgı bır gercek.Dılersenız arastırabılırınız de..
8yasındakı kızım eve kus aldıgımızdan berı halılara ,ıstedıgı yere yapmaya baslamıstı bende arastırdıgımda bır cesıt protesto yaptıgını , ılgının baska bır seye kaydıgını anladıgı anda yaptıkları bır davranıs oldugunu ogrendık.
Ilgınızı yenıden eskısı gıbı onun uzerınde hıssettırdıgınızde sorun zamanla hallolabılıyor ve ayrıca cocugunuzun eskıyen kıyafetlerını onun koklayabılecegı yerlere koyun ve bebegı kopegınızden sakınmayın..Bunu katıyen yapmayın aksı halde cok daha ısın ıcınden cıkılmaz hale gelebılıyor.
Sorunun cozumu tamamen sızın elınızde ınanın..

Katılıyorum. Sırf bu yüzden her gün sadece köpeğimle yürüyüşe çıkıyorum. Bebeğimden kaçıyor bende iken, bebeğim 8,5 aylık, bebeğim başkasında iken ise bebeğime saldırıyor. Köpeğimi seviyorum yürüyüşlere çıkartıyorum ilgileniyorum fakat ne yaparsam yapayım tuvaletini her odaya yapıyor, eşim artık onu evde istemiyor. Çok çaresiz kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…