Köpeğim

Yani ben ç
Aynen oyle, insan cocuklarim oldu, hic zorlanmadim; cunku onlar olana kadar digerlerine de zaten evladim gozuyle baktim. 8 yasindaki kopegi terketmek nasil bir vicdandir?
Bende öyle. Bir tane kızım var bir de patili kızım var❤️ve patili kızım beni anneliğe hazırlamış resmen.

Yanlış eğitmişsin sen canı sevgiyle ve liderin siz olduğunu göstermeliydin bisey parçalıyorsa kızmak yerine onun hatasını gösterip kısa süreli sevdiği bseyi alıp saklayabirdin ve o yaptığı şeyin yanlış olduğunu bilecekti suan iş işten geçmiş kim bilir psikolojik olarak ne yaşadı ve bıraktım dıyorsun bakamıcanuz canı almayın yazık gunah hem size hem ona

Kızlar köpeğimi yalnız birakamadim hiç sadece küçüklükten alıştıramadık. Hatam kalabalık ailede cocuk gibi büyütmekti. Şuan taşlıyorsunuz beni ama köpek eğitmenlerinden psikologlara kadar görüştüm. En az 10 veteriner değiştirdik ve bana eğitmenlerde cinsi yüzünden kabul edemeyecekleri söylediler. Belki yalnış eğittim ama asla sevmediğimi söyleyemezsiniz. Eve geldiğinizde parçalanan elektirik kablolarını düşünün ve ben bu hayvana yetemedim. Günde 4 saat gezsekte yetemiyorum.

Arkadaslar terk etmedim koyde kaliyor hayret birseysiniz ya insan çocuğunu terkedermi. Köy de klubesi var yanın da ailem var ben yokum vur dedim öldürmüşsünüz kızlar ya :( Bende açıklayıcı yazmamışım gerçi yanında yine insan var. Eşimin ailesi ama ben benim evimde olsun istiyorum ama bu bir şeyleri parçalayıp kendi ne zarar verme huyundan vazgeciremiyorum.

Terkedilme korkusu olan yasli bir kopegi terkettiniz yani???
Biraz vicdan gozunu seveyim ya ;( seni on dakika gormeyince kafesi parcalayan,agzi kan icinde kalan hayvan ne haldedir acaba şimdi :(
Keske konuyu hic okumasaydim...

Benim kedim de travmali. Bir suru ameliyat geçirmiş, ben sahiplenene kadar aylarca kafeste kalmis. Haliyle psikolojisi bozulmus. Bes yildir bizde ama hala bir gram atlatamadi travmalarini. Ev ahalisini cok seviyor,koynumuzdan ayrilmiyor. Ama herhangi bir misafir gelse,hatta kapi calsa hemen saklaniyor. Bazen bulamiyoruz bile :) kilitli kapiya tahammul edemiyor hemen kapiya zipliyor gurultu yapıyor, aciyoruz kapilari.
Bir insan isterse 5 kere gelsin eve 5inde de deli gibi korkuyor . Yillardir evimize gelip kediyi goremeyenler var.
biz napiyoruz?
Hiiic...tabiati boylr hayvanin. Saklanmaya ihtiyaç duyuyor ki saklaniyor. Hic ustune varmiyoruz
Nasil terkettiniz ya da koye birakacaksiniz? Hic mi vicdaniniz yok sizin? Ben kuduruk kopegimi, 2 hamilelik (1’inde 1 donem yattim ustelik) 1 bosanma, asiri yogun is temposu, sehir disi isler, cenazeler hastaliklar vs atlatmama ragmen terketmedim, dusunmedim bile. Bunu da marifet olsun diye anlatmiyorum, normali bu az bi feyz alin

ilk sahiplendigimde cok ciddi kopek fobim vardi, ona ragmen kiyamadim sahiplendim (evde de 5 kedim vardi). Kopegim de doberman bu arada, enerji Potansiyelini siz dusunun. Lutfen adam gibi bir egitmenle gorusun, akli basinda hicbir iyi egitmen egitimin garantisi yok demez, sanki sizin isinize gelmis gibi kusura bakmayin 😞
Vah vah o hayvancığa sizin gibi vicdansıza denk gelmiş size bu kadar düşkün bir hayvanı ilk once sahiplendirmişsiniz şimdide köye bırakacakmışsınız
Aynen oyle, insan cocuklarim oldu, hic zorlanmadim; cunku onlar olana kadar digerlerine de zaten evladim gozuyle baktim. 8 yasindaki kopegi terketmek nasil bir vicdandir?

Vicdanınıza hayran kaldım. Maşallah. Ben evime sığınmış Arada dışarı gidip çiş yapıp muhakkak geri gelen kediyi bile geç kaldı diye çıkıp arıyorum. Kaldı ki 14 senedir benimle olan evladım (20 günlüktü geldiğinde bana) vefat etti. Hala kendimi sorgularım kanser olmasına sebep olmuş olabilir miyim diye ve her gece aklıma gelir uyumadan. Mutlaka 2 damla yaş akar. Maşallahınız var. Siz köpeğe bakmamışsınız ki. Eğitimi geçtim sevgi gören hiç bir köpek 8 sene boyunca bu davranışı sürdürmez. Bu bahsettiğiniz olay bebeklik döneminde olur kişiliği oturunca geçer.

Ya köpek bakmamış insana köpek emanet edilmez. Bak çalarlar köpeğini... dövüştürenler var çalıp çalıp o köpeklere parçalatıyorlar köpekleri hiç mi bişeyden haberin yok ya 10 senedir.
Hangi şehirdesin kral köpek ailesiyle iletişime geç ankarada tarkan özvardar var onlarla iletişime geç bişey yap allah aşkına sadece senin içini rahatlatalım diye konu açmışsın.

Back
X