Köpeğimde kireçlenme başladı :(

mrc0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2011
156
61
98
İyi günler. Köpeğim Hakkı'nda bir şey sormak için rahatsız ettim sizleri Köpeğim 7 yaşında erkek pekines. 2 gün önce sol patisi incilmiş gibi üzerine basmak istemedi. Çünkü kedi görmüş bulunduğu ortamdan çıkmak istemiş kapıyı kazmış. Dün üzerine basıyordu ve aksama yoktu. Bugün de sağ Patisi incilmiş ve Ağrı'sı olduğu için üzerine basmak istemiyordu zorunlu olduğu Zaman aksayarak yürüdü. Veterinere götürdüm röntgen çekilmedi Kemik durumuna bakarak kireçlenme başlamış dedi ve ağrı kesici damla ile kemik kuvvetlendirici bir ilaç verdi. Bu şekilde Bir anda ortaya çıkabilir mi ? Daha fazla köpeğim için ne yapabilirim ? Başına gelen biri yardım edebilir mi? Haline gerçekten çok üzüldüm. Yardımcı olabilirseniz çok Mutlu olurum.

Çok ani olarak ortaya çıkması şu şekilde olabilir. Bir travma geçirmiştir, ona bağlı olarak belirtiler hemen ortaya çıkmıştır. Kireçlenme konusunda eğer eminseniz bol egzersiz yaptırmak iyi olacaktır.

Çok teşekkür ederim cevabınız için ilaçları 3 gündür kullanıyorum biraz iyileşme oldu Ağrıdığı için yürümek istemiyor ama ben onu kandırarak 5 dk yürüttüm yavaş yavaş :) teşekkür ederim tekrardan

Hangi ilaçları kullanıyorsunuz özelden gönderme şansınız var mı?

Back
X