köpeğimiz paşaya yaklaşamıyorum

kircicegi111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
45
0
0
İstanbul
kızlar sevgililer gününde eşime rottweiler köpeği aldım büyüyene kadar evde besledik komşular şikayet edince eşim işyerine götürdü orayı çok sevdi hep yanına gider gezdirirdim birgün ayağımdan ısırmaya çalıştı otoparkta açık bıraktık üstüme koşarak atladı yere düştüm ısırcaktı eşim tuttu ama ben hala ona yaklaşmaya çalışıyorum uzaktan benle oynamak istiyor gibi duruyor ama cesaret edemiyorum beni gördüğünde havlamıyor oturup bana bakıyor yemek veriyorum eşim onsun biryere gitmek istemez ama aynı arabaya aldığımızda arkayı kapatıyorum öne geçmesin diye kartonlar koyuyorum eşim benim yanımda sana bişey yapamaz diyor ama korkuyorum belkide ısırmıcak yaz geldiğinde pikniğe gittiğimizde oda yanımda durcak bana yöntem verin nasıl onunla ilişki kurabilirim bende sevip oynamak istiyorum ama korkuyorum :((

köpeklerde sonradan olan bu saldırganlaşma, karanlıkta kalmaktan kaynaklanır. sizin köpeğiniz de karanlıkta kalıyor mu? vaktinin çoğunda karanlıkta kalıp, en fazla gördüğü kişi de eşiniz oluyorsa, bu sebepledir. ayrıca enerjisini atamamak da problemdir.

mamasını-suyunu siz koyun/verin. kabına mamayı suyu sizin koyduğunuzu görsün. arada da, ödül mamalarından verin en önemlisi sevin, başını okşayın.

köpeklerde sonradan olan bu saldırganlaşma, karanlıkta kalmaktan kaynaklanır. sizin köpeğiniz de karanlıkta kalıyor mu? vaktinin çoğunda karanlıkta kalıp, en fazla gördüğü kişi de eşiniz oluyorsa, bu sebepledir. ayrıca enerjisini atamamak da problemdir.

mamasını-suyunu siz koyun/verin. kabına mamayı suyu sizin koyduğunuzu görsün. arada da, ödül mamalarından verin en önemlisi sevin, başını okşayın.

karanlıkta hiç kalmadı gece bile devamlı ışıklar yanıyor hergün gidemiyorum yanına ama yemeğini versemde benden yemiyor eskiden dolaştırırdım şişeden elimle su verirdim şimdi onu bile yapamaz oldum beni istemiyor galiba eşimi çok seviyor hep onla olmak istiyor böyle giderse hiç yaklaşamıcam

yaklaşmazsanız bir daha son olur yaklaşamazsınız. siz dediklerimi uygulayın, olmazsa telefonla bir eğitmenden yardım isteyin. benim kızım da saldırır ama bana karşı elini kolunu kaldıran olursa ya da sesini yükselten olursa, dişlerini göstererek hırlamaya başlar. kısacası tehdit olduğunda oluyor bunlar. bir demerak ettim, ısırma bildiğimiz ısırmak mı, yoksa biliyorsunuz 1 yaşına gelene kadar dişleri feci kaşınıyor ve al ayak parmak demeden kaşıyıcı olarak kullanıyorlar, o tarz bir şey mi?

yaklaşmazsanız bir daha son olur yaklaşamazsınız. siz dediklerimi uygulayın, olmazsa telefonla bir eğitmenden yardım isteyin. benim kızım da saldırır ama bana karşı elini kolunu kaldıran olursa ya da sesini yükselten olursa, dişlerini göstererek hırlamaya başlar. kısacası tehdit olduğunda oluyor bunlar. bir demerak ettim, ısırma bildiğimiz ısırmak mı, yoksa biliyorsunuz 1 yaşına gelene kadar dişleri feci kaşınıyor ve al ayak parmak demeden kaşıyıcı olarak kullanıyorlar, o tarz bir şey mi?

bir yaşına gelmemişti ayağımdan ışırmaya çalıştı ayaklarını kollarıma koyardı sarılır gibi dururken bir çokkez kolumu ışırmaya çalıştığını farkettim o günden beri korkuyorum eşime sarıldığımda eşime birşey yaptığımı sanıp havlamaya başlıyor birkeresinede zinciri kırdı kendimi arabaya nasıl attığımı bilmiyorum şuan 1 buçuk yaşında

1 yaşına girene kadar benim kızım elimin yarısını alıyordu ağzına, kaşıyordu dişlerini. 1 yaş öncesi dişler çok sivridir, çizer, acıtır hatta kanatır. ancak dediğim gibi ısırmak değil, diş kaşımaktır amaç. hatta, 1 yaş öncesi yavruluk dönemidir ve yavruluk döneminde ısırmak nedir bilmezler. kıskançlık da oluyor bazılarında, yine bakınız benim kızım, anneme sarılamam ortalığı ayağa kaldırır, eşime 2-3 saniye süre veriyor, sonrasında ortalığı ayağa kaldırıyor, ilahi deyip birine dokunuruz ya, işte kimse bana öyle dokunamıyor, dokunulmazım bir nevi :1: siz eğitmen bulun, halleder bu problemi. gerçi problem olduğunu zannetmiyorum, biri diş kaşıma amaçlıymış bence, diğeri de oyun oynama.

dokunulmazlık ne güzeldir bende eşimin yanında hazır olda bekliyorum eski günlerimi özledim gezerdik denize girerdik evde banyo yaptırırdık sonrada o bizi ıslatırdı korktuğum zaman hamileydim belki korkum bebeğime bir şey olur düşüncesiyle hep korkuyordum ama şimdi onunla o kadar çok oynamak istiyorumki anlatamam bazen eşim götürüyor uzaktan izliyorum eğitmenden yardım almak lazım teşekkür ederim yardımcı olduğun için

rica ederim, köpekler çok sadıktır endişelenmeyin hiç.

köpekleri fazla tanımıyorum ben daha çok kedi hastasıyım 4 kedi büyüttüm kedi doğurmuş sahibi yavruları atmış aldım hemen eve büyüttüm 3 sahiplendirdim 1 yanımdaydı herşeyi öğretmiştim kedime ben evlenince evden kaçmış birdaha bulamadık sevmesi çok güzelde birde şu ayrılıklar olmasa

Filtrekahve tespitleri çok doğru benim kızımda bir yaş öncesinde her şeyleri kemirir ısırmaya calısırdı ama sadece diş kaşıntısından :)

Benim paçalarımı ısırırdı mesela ilgi istiyorsa veya bir yere gideceğimi anladıysa sert oyuncaklar almayı deneyin kemirme ihtiyaçlarını gidersinler

fıstık ve çilekten sonra bir de cento mu geldi, beni çatlatıyorsun ama :43:

Filtrekahveye katılıyorum..
Yemeğini siz koyun bakalım..
Benim bir köpeğim Rott. , filtrekahvenin de dediği gibi. Bana zarar vermeye çalışan olursa, ya da sokakta kavga falan varsa dişlerini gösterir. Ay may desem, canım acımış gibi, anca öyle atlar üstüne..
Ama benimki dışında sevecendir..
Bilemedim şimdi bu huysuzluğu.

Benim kedim de tüm ısırma ihtiyaçlarını üzerinde gideriyor :)
ama asla kızamam ona, ben onun annesiyim. anneler çocuklarına kıyamaz.

benim pekinezim de ısırıyor azcık acıtyor ama napalım

hele kulağımla bozdu kafayı
2 ısırıyor 1 yalıyor ...yiycek olup olmadığına karar veremedi daha :27:

Back
X