Köpek Cinsleri konusunda bilgili Kardeşlerimm

msozcelk

1o.1o.2o11
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
1.977
179
173
Merhaba arkadaşlar ben büyümeyen köpek cinslerinden istiyorum bana tavsiyeleriniz ne olur ? Fiyat konusunda da uygun olmasını göz önünde bulundurarak yanıtlar verebilirseniz çok sevnirim ve söylediğinz cinsininde ne yediği konusundaaa çok istedimmm amaaaa yardımlarınıza ihtiyacımm varrr

aslında parasız da sahip olabilirsiniz barınaklardan yada sahiplendirmek isteyen bir sürü kişi oluyor yavru oluyor büyümeyenleri de var alırken bakacağınız ortam bahçeniz varmı çalışıyormusunuz vs hepsini göz önüne alın dolaştırabilecekmisiniz yani internette bunlarla ilgili birçok bilgi var yani sizin şartlarınıza uyana göre araştırın böyle formlarda bile rastlayabilirsiniz güvendiğiniz köpeği olanlar varsa etrafınızda onlara sorun yavru vermek isteyen olabilir ben yeni bu şekilde edindim hem birine sahiplenmiş olursunuz o mutlu olur hemde siz acele etmeyin ben karar verdikten 6 ay sonra sahip oldum yani her hangi bir yerden alacak paramda vardı ama gidip almadım hiç değilse sahipsiz bir köpeğe sahip çıkmak istedim bana her zaman bindiğim taksici buldu hemen veterinere götürdüm benim şartlarıma uyuyormu cinsini öğrendim oda okey verince aldım çünkü bahçem yoktu fazla dolaştıramam büyümesinde istiyordum öyle fazlada özel beslemem gerekmesin vs yani şartlarıma göre şükür oldu aslında hayalimde bembeyaz bir köpek vardı buda siyah beyaz oldu ilk günden beri uyum içinde yaşıyoruz jack rusel kırması bir şey apartmanda yaşıyorum fazla havlamıyor çok hareketli çok zeki ama inatçı biraz tuvalet eğitiminde zorlanıyoruz oda inadından yani karakteri öyle bakalım artık sabırla devam işim olunca yalnızda bırakabiliyorum pek hoşnut değil korkuyor ama sabırla bekliyor sağolsun öyle havlaması ağlaması yok bende mümkün olduğu kadar yalnız bırakmamaya çalışıyorum kedimde öyle bazen mecburen iş güç malum şartlarımız gereği onlarda anlıyorlar bunu sağolsunlar umarım istediğiniz bir köpeğe en kısa zamanda sahip olursunuz
Eki Görüntüle 1036739

Bence en guzeli barinaktan almaniz...
Ben kedi almistim o sekilde, van kedisi... Dunyanin en tatli yavrusuydu...
Simdi Bandirma'da bir Eczaci arkadasimin yavrusu oldu... Evlenince onu vermek zorunda kaldim...

Bir hayvan beslemek gercekten ciddi bir sorumluluk...
Bir hevesten ziyade, iyi dusunup almanizi tavsiye ederim.
Buyuk bir sorumluluk...

Ayyyy cok tatliymiss gercektenn cok imrendim su anda ayni seyi yakn bi arjdsmda syledi barinaktan al falan diye ama pek anlamadgmdan kopek cinslerinden karar veremedim. Bu cins kopekler ev ortami icin uygun mu buyumeyen cins mi szn ki :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben hayvanlara duskun erkek arkdsma almak istyrum ama cinslerini pek bilemiyorum o yuzden barnktan almak pek dgru olr mu bilemdm :/ o sormlluk sahibi hic suphesiz yuvasii yapmaya bile ugrasir hic usenmez ama barnaktan aldktan snra ne yapmaliyim her ay asilari fln olyr mu

teşekkürler evet benimki öyleymiş çünkü bahçede zaten kocaman 2 sokak köpeğim var birde evde olsun istemiştim bende pek anlamazdım barınaklarda veteriner oluyor yada size yakın belediye veterinerlerinden yardım alabilirsiniz oralara bile bırakmak isteyenler olur siz nasıl bir şey istediğinizi söyleyin ona göre verirler cins bulmak zor oluyor zaten genelde kırma diyorlar onların yavrularından size yardımcı olurlar sonrada neler yapacağınızı söylerler aşısıydı nasıl besliyeceğiniz felan yada ne gerekiyorsa işte zaten hayvan satılmıyor diye biliyorum petshoplarda yasaklandı sanıyorum siz etrafınızda belediyeydi barınaktı yada internette sahiplendirmek isteyen çok kişi oluyor ücretsiz yani telefonları felan oluyor araştırın etrafınızı sorun söyleyin illa bir yerden bir şey çıkar cinsler hakkında nette çok güzel yazılar var araştırın huylarında ölçülerine kadar herşey var resimleri var ordanda araştırıp bu konuda bilinçlenirsiniz de çok güzel forumlar var hayvanlarla ilgili oralardan bile bulabilirsiniz yardım alabilirsiniz

Cook tesekkur ederim barnak daha mntkli dedgniz gbi basnda veterner varsa zaten bilgi almk daha kolay olur netten bktmda kafamda bi ck kopek cinsi olstu umrm brnakta blbbkrm :)

Barinaktan da alsan, petshop`tan da alsan muhakkak asilari, veteriner kontrolleri olacaktir.
Zaten bir yavru edindiginde saglik karnesi gibi bir karne oluyor, asi karnesi seklinde.
Veteriner kontrolune goturdugun zaman veteriner soruyor bu karneyi, eger karnesi yoksa sen veterinerden istiyorsun o olusturuyor bir tane.
Yaptirdigin butun veteriner ziyaretlerini oraya veteriner kaydediyor ki, hangi asilar yapilmis, hangileri yapilmamis takip edilsin.
Bildigin bir cocuk gibi iste, doktor kontrollerine goturur gibi veterinere goturmek durumundasiniz.
Hem kendi, hem de alacaginiz yavrunun sagligi icin...

Son düzenleme:

Barinaklara yardimda bulunan insanlar genelde web adreslerinden de evlatlik verilecek kedi + kopekleri internette duyuruyorlar.
Genelde ucretsiz veriyorlar, ama tek sartlari iyi bakilmalari... Duzenli veteriner kontrollerinin yapilmasi, vb. gibi sartlar kosuyorlar.
Bir arastirma yap istersen derim, ulasman daha kolay olur... Minik pati bunlardan bir tanesi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…