Köpek İstiyorsam Size Ne?

Koalina

Başlangıç:62.5 Güncel:60.85 Hedef:48
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.476
32.646
Sinir geldi bugün bana...
Uzun zamandır bir köpek istiyorum ancak gerekli bilgileri edinip hazır olmayı bekledim. Sonuçta büyük bir sorumluluktu. Artık ciddi ciddi araştırmalara başlayıp etrafa haber saldım. Henüz 3 gün oldu ben ciddi olduğumu belirteli ve etrafla konuşmaya başlayalı ama 300 tane laf işittim. Kimi şaka yollu kimi ciddi. Evde köpek olmazlardan tutun, bir tane doğur ona baklara kadar gitti olay. Hayat benim, zevk benim neden herkes bu kadar söz sahibi anlamadım.

İnsanlar, başkalarının hayatları hakkında konuşmaya o kadar meraklı ki.
Uğraşı, temizliği, bakımı, havlaması, yok dini açıdan hiç çekilmez yorumlar.
Ben de yakın zamanda bir melek sahibi olmak istiyorum, o nedenle çok iyi anlıyorum.
Ya he deyip geçeceksin, ya bozacaksın.

ya çok severiz her konuda bilgimiz varmışcasına yorum yapmayı. şu kızdığım davranışı yeri geliyor ben bile yapıyorumdur eminim. kimseyi dinlemeyin, eminseniz kararınızdan

İnsanlar, başkalarının hayatları hakkında konuşmaya o kadar meraklı ki.
Uğraşı, temizliği, bakımı, havlaması, yok dini açıdan hiç çekilmez yorumlar.
Ben de yakın zamanda bir melek sahibi olmak istiyorum, o nedenle çok iyi anlıyorum.
Ya he deyip geçeceksin, ya bozacaksın.

Milletin agzi torba degil ki büzesin :KK51:Muhalif davranmayi bir halt saniyorlar..

Kan benim ,damar benim :KK70:

Takılma keske soylemeseydin herkese..
Esegin kuyrugunu kalabalikta kesme kimi uzun der kimi kısa herkesin soylecek seyi boldur
Bazen heves bile kacirirlar "sanane" demek cok guzel..

ya çok severiz her konuda bilgimiz varmışcasına yorum yapmayı. şu kızdığım davranışı yeri geliyor ben bile yapıyorumdur eminim. kimseyi dinlemeyin, eminseniz kararınızdan

AMa ya barınaktan alacağım ya tanıdık bildikten, bu sebeple etrafa söyledim varsa bildirin gibi. Söylemeseydim daha iyidi gerçekten...Hani çok yakınlarım söyler yine bir derece anlarım da hiç alakam olmayan insanların yorum hakkı bulması çok itici. Doğur bir tane kendi çocuğuna bak nedir yahu...

Insanlar konusmayı cok seviyor ya herkesin her seye bir yorumu var:KK14:
Herkes nedense kendinde baskalarinin kararlarini sorgulama hakki buluyor:KK14:

Amannnn milletin lafına bakarak mı hareket edeceğiz. Bayılıyorlar işimize karışmaya. Al köpişini güle güle yaşayın gidin. Bu arada ne boy/yaş aralığında bir şey arıyorsun Koalina?

10 yil kopekliydim bunun son 5 yili 1 de kediliydi, sonra bir 5 yilim 2 kedili, bunun 1 yili 2 kedi bir bebekli, simdi 1 kedi bir cocukluyum. Bir de kopek istiyorum ama bu kez ufak bir cins istiyorum :)
Neyse millet bayilir evinde hayvani olanlara deli muamelesi yapmaya, olmadi pis muamelesi yaparlar kendileri cok temizmis gibi, takmayacaksiniz, alisirsiniz zamanla, simdiden kopeginizle mutlu bir hayat dilerim :KK24:

Herkes her konuda prof ya bu sebeple fikir beyan etmeden duramiyorlar..
Sanki o bidi bidi edenler ustlenecek sorumlulugu..

Son düzenleme:
Ben hayatım boyunca hayvanla büyüyen çocuk daha sağlıklı mutlu olur diye öğrendim.. Şimdi kızım var da babayı ikna edemiyorum evde bir dört ayaklıya :KK43:( kararlıyım bahçeli bir evim olacak bir de beagle. Seneye hıdrellez de bunu diliyim :))

Amannnn milletin lafına bakarak mı hareket edeceğiz. Bayılıyorlar işimize karışmaya. Al köpişini güle güle yaşayın gidin. Bu arada ne boy/yaş aralığında bir şey arıyorsun Koalina?
Küçük ırklardan birini istiyorum evimiz küçük olduğu için. Eşim ise tek bir ırk konusunda sabit ama istediği ırktan buluyorum yine mırın kırın ediyor.
Henüz eşimi de ikna edebilmiş değilim, o da çok seviyor-istiyor ama komşulardan şikayet geleceğinden ve tecrübesiz olmamızdan endişeleniyor. Ya bakamazsak endişesi içinde...

10 yil kopekliydim bunun son 5 yili 1 de kediliydi, sonra bir 5 yilim 2 kedili, bunun 1 yili 2 kedi bir bebekli, simdi 1 kedi bir cocukluyum. Bir de kopek istiyorum ama bu kez ufak bir cins istiyorum :)
Neyse millet bayilir evinde hayvani olanlara deli muamelesi yapmaya, olmadi pis muamelesi yaparlar kendileri cok temizmis gibi, takmayacaksiniz, alisirsiniz zamanla, simdiden kopeginizle mutlu bir hayat dilerim :KK24:
Tebrik ediyorum:) Hayır köpeğim varsa çocuğum olamaz mı? Ya da çocuğum varsa köpeğim?
Beğenmeyen gelmesin zaten işime gelir de 3 günde heves bırakmadılar insanda...

ah Koalina burda da başlarlar birazdan yok kıl yok tüy yok köpek giren eve melekler uğramaz diye...:)

Laf edenlere vereceğin cevap basit: çocuk da doğururum o sahipsiz korunmaya muhtaç köpeciğe de anne olur ikisini beraber büyütürüm! Benim hep hayalim ilerde evlenince bir köpek sahiplenip çoluk çocukla beraber büyüyüşlerini izlemek:KK51:
Çevredeki barınakları araştırıp ziyaret edebilirsin gidip bizzat sahiplenmeni öneririm. Milletin ağzı büzülmüyor mağlum.

Herkes her konuda bilirkişi zaten. Ulan sanane varsa yavru ver yoksa sus. Yorum yap diye soruyorsun sanki.

ev müstakil bahceli falan olmayınca evde zor olacağını düşünenlerdenim ben de, al sana bi görüş daha, insanlara konu olsun yeter ki ne güzel bi canlıya ömür boyu bakma sorumluluğunu almak

ev müstakil bahceli falan olmayınca evde zor olacağını düşünenlerdenim ben de, al sana bi görüş daha, insanlara konu olsun yeter ki ne güzel bi canlıya ömür boyu bakma sorumluluğunu almak
Bu normal bir görüş ama aklın var mı, deli misin, onun yerine kendi çocuğunu doğur vs sinir ediyor...

Dert etme bos yere sen al kopegini bak kimseye hesap vermek zorunda degilsn

X