Köpek sahiplenme

- Pudra Pembe -

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
2.977
17.162
408
30
Merhaba kızlar bundan bir hafta once 8 aylik bakildigi aile tarafindan terkedilen frenc buldog sahiplendim. Okadar tatli ki diger petlerle arasi mukemmel. Kizimla cok guzel anlasiyor, ısirma huyu yok.evin icini pek sevmiyor balkonda yatiyor ayaklarini uzatip :)) daha oncr kopek besledim ama , bu irk biraz inatciymis. Cis egtimi yok malesef günde 5 defa cise cikariyorum , sabah 7den itibaren. Eger besleyen varsa bana cisiyle ve egtimiyle ilgili bilgi verebilirmi. Nette çok bulamadim çünku bu ırka ait. Tessekürler.:KK36:

Eklentiler

• IMG-20180528-WA0000.webp
    IMG-20180528-WA0000.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 392
  • IMG_20180528_231315908.webp
    IMG_20180528_231315908.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 369
Köpek bakımı konusunda bir bilgim yok ama sizi tebrik etmek istedim =) çok tatlı maşallah, bizim de çok sevdiğimiz bir ırk. Bakamayacaklarsa bir sürü para vererek alıp eve kapatıp sonra terketmelerini anlamıyorum insanların. Sokaktan veya barınaktan ücretsiz sahiplenmek veya parayla almak insanların kendi bileceği iş hiçbir şey diyemem ancak o can sana alıştıktan sonra terketmek insanlığa sığmıyor. Yazık minnoşlara. Umarım sizin dertleriniz kısa zamanda çözülür ve upuzun mutlu yıllarınız olur köpüşle :)

Umarim herkess boyle boyle bir hayvan sahiplenir de ac ve kimsesiz hayban kalmaz :KK43:. Birde imi papaginimiz var . Ev hayvanat bahcesi:confused:
Bende jako var birde engelli bi kedi sahiplenmek istiyorum kör veya sakat ama papağandan dolayı cesaret edemıyorum çünkü çok pasaklı
Birde 6 aylık bebegım var kedide gelirse eve b.kumuzla oynarız diyor eşim :110:

Bende jako var birde engelli bi kedi sahiplenmek istiyorum kör veya sakat ama papağandan dolayı cesaret edemıyorum çünkü çok pasaklı
Birde 6 aylık bebegım var kedide gelirse eve b.kumuzla oynarız diyor eşim :110:
Evet hayvan bakimi titizlik istiyor , bende 1 sultan papagini, senegal papagini ve bu minnak geldi iste :))

Köpek bakımı konusunda bir bilgim yok ama sizi tebrik etmek istedim =) çok tatlı maşallah, bizim de çok sevdiğimiz bir ırk. Bakamayacaklarsa bir sürü para vererek alıp eve kapatıp sonra terketmelerini anlamıyorum insanların. Sokaktan veya barınaktan ücretsiz sahiplenmek veya parayla almak insanların kendi bileceği iş hiçbir şey diyemem ancak o can sana alıştıktan sonra terketmek insanlığa sığmıyor. Yazık minnoşlara. Umarım sizin dertleriniz kısa zamanda çözülür ve upuzun mutlu yıllarınız olur köpüşle :)
Amin . Umarim allah bizden ayirmaz :)

Ya harikasiniz. O kadar mutlu oldum ki.
Vicdansizlar bakamayacaklari cani eve alip sokaga atmak nedir ya ? Bu nasil bi kotuluktur ?nefret ediyorum boyle insanlardan.
Sizin gibilerin var oldugunu bilmek umudumu yesertiyor.
Konunuzla ilgili bir sey bilmiyorum ama yazmak istedim.

Back
X