Öncelikle sizi tebrik ediyorum .Keşke herkes bu kadar duyarlı olabilse.Benim kızım geldiği ikinci gün öğrendi nereye yapması gerektiğini :)
Yaşadığımız yeri hayvan severlerle dolu olduğu için seçtik en başta.Öyle olmasaydı oda bizde tedirgin olurduk .
Onun için bir tuvalet ayırdık .Özel plastik tuvaletlerden ve içine ped aldım ,Geleneksel gazete yöntemi de yan tarafına.
Bahsedilen damlalardanda almıştım pedin üzerine damlatıp koklattım inatla gazeteye gitti .
Her yemekten ya da Sudan sonra huzursuz dolandığını anladığım an kucaklayıp tuvalete götürdüm kapısında bekledim elimde ödül mamasıyla .Her doğru yapışta alkışlar ,mamalar vs:) Şuan 3 yaşında halen tuvaletten çıkınca dans eder mama için :)Görmemişsem havlar tekrar tuvalete girer çıkışını göreyim diye :)Evin içinde tedirgin ,kendi etrafında dönmeye başladığı an kucaklayıp götürün ödülde verirseniz zamanla kendisi gider.Kazayla evde bir yere yaparsa gazeteyle yaptığı yere vurup hayır hımmm hayır işe yarıyor :) Birde asla çamaşır suyu ile değil sirkeyle silerseniz öyle bir kaza olması durumunda süper olur..Güle güle büyütmeniz dileğiyle :)