- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
- Konu Sahibi Gondergelsin
Yaw he he insan gecmis olsun beklerken laflara bakBi hayvan bi insana güvenmezse o hayvanın hisleri güvenilirdir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaw he he insan gecmis olsun beklerken laflara bakBi hayvan bi insana güvenmezse o hayvanın hisleri güvenilirdir.
Eskişehirde bi kadın sokak köpekleri tarafından parçalanmıştı. Kadının köpekleri beslediği söylenmiş köpeklerin neden saldırdıkları anlaşılamamıştı.Köpekler yemek vereni bilir. Saldırdıklarına emin misiniz?
Belki sizi görünce aç oldukları için heyecanlandılar siz panik yapınca saldırganlaştılar?
Kim yapmış acaba bu araştırmayı kaynağınız var mı Güvenilir mi ?
Bunlar sizin düşünceleriniz olabilir ama dikkat ederseniz burada konu farklı hayvan kadına saldırıyor . Biz genel mağduriyetten bahsetmiyoruz farkındaysanız .
Neyse konuyu uzatmayacağım sizinle aynı fikirde Değilim insan Herşeyden öncelikli ve üstündür siz hayvanları üstün tutarak yasamaya devam edin .
Yazdıklarınızdan hayvanları üstün tuttuğunuz Apaçık Anlaşılıyor .Arastirma yapmama gerek yok sahibi de aksam haberlerinde köpeginin durumuyla kendi duruma hakkinda bilgi verdi.
Ben hayvanlar insanlardan üstün görüyorum diye nerde söyledim?
Insanlar akli sebebiyle herseyden üstündür.
Ego sahibi insanlar her zaman dünya onun etrafinda dönüyor zannediyor galiba ve de ayni dünyayi paylastigimiz cogu zaman eli kolu bagli hayvanlardan da nefret edebiliyor!
Nefret ediyorsaniz bile bu kadar acik yazmayin sinir ziplatiyorsunuz. Iyi aksamlar.
kesinlikle köpek sahibi biri olarak yazacağım bunlardı bu mesajı dikkate alın lütfen..Geçmiş olsun, benim de köpeğim var. Gezdirmeye çıkardığımda çok saldırdılar bana da, zor kaçırıyorum inanın bir de köpeğim küçük değil yani kucağıma alıp kaçıramam da. Şiddet uygulamayın, vurmaya falan kalkmayın daha da kızıştırırsınız. Ben yüksek sesle "Hişşştttt, hişşşştttt" diye bağırıyorum geri çekiliyorlar. Bunu köpek eğitmeni Cesar Millan'dan öğrenmiştim aklınızda bulunsun. Onun dışında o yoldan elinizden geldiğince az geçmeye çalışmak en mantıklısı olur. Yapılacak başka bir şey yok, o canlılar da kimbilir neler görüyorlar da ondan o kadar saldırgan oluyorlar. Onlar da haklı bir yerde siz de haklısınız bir yerde yani.