İlk başta küçük yuvarlak vardı üç tane.Mantar olmus olabilir mi? Yuvarlak yuvarlak mi dokulen yerler?
İlk başta küçük yuvarlak vardı üç tane.
Şimdi tüm vücudunda bölgesel dökülmeler var. Kızarık ve pul pul dökülüyor. Kaşıyor sürekli
Yani artık tam yuvarlak ve küçük değiller. Ama o üç küçük nokta duruyo hala
Bizim veteriner krem ve şampuan vermemiş. Eczaneden bepanthol krem alın sürün demiş de hangi bi yerine süreyim. Zaten sürdüğüm yeri yaladı. Sürmedim ben de. Çok saçma geldi bepanthol.Benim köpeğim de yakalanmıstı uyuza
Stronghold, bir aşı, krem ve şampuan vermişlerdi.
2 hafta sonra yenilendi parazit tedavisi.
Bir süre sonra geçti.
Korkulacak bir sey değil merak etmeyin.
Tavuk vermiyoruz hiç. Maması kuzu etli.Benim kedimde de olmuştu arka bacaklarinda ve ön bacaklarinda. Doktor mantar demisti. Ilac vermisti. O ilacla geciyordu ama tekrarliyordu surekli. Meger kullandigim tavuklu mamadan oluyormus. Tavuk icerigi kullanmayi kesince bidaha hic tekrarlamadi.
Siz hangi krem ve şampuanı kullanmıştınız. Şimdi oğlumu yıkamam gerekli mi yoksa tedavi bitene kadar yıkamamak mı gerek?Benim köpeğim de yakalanmıstı uyuza
Stronghold, bir aşı, krem ve şampuan vermişlerdi.
2 hafta sonra yenilendi parazit tedavisi.
Bir süre sonra geçti.
Korkulacak bir sey değil merak etmeyin.
Bizim veteriner krem ve şampuan vermemiş. Eczaneden bepanthol krem alın sürün demiş de hangi bi yerine süreyim. Zaten sürdüğüm yeri yaladı. Sürmedim ben de. Çok saçma geldi bepanthol.
Bu veteriner eşiyle çalışıyor. Oğluma aşı yapacakken eşiyle tartışmışlar o aşı koyun aşısı yok köpek aşısı diye
Ben saf kocam da bi şey dememiş yapmışlar aşıyı. Adını da bilmiyorum aşının koyun aşısı mı köpek aşısı mo o bile belli değil
Siz hangi krem ve şampuanı kullanmıştınız. Şimdi oğlumu yıkamam gerekli mi yoksa tedavi bitene kadar yıkamamak mı gerek?
Bizim veteriner krem ve şampuan vermemiş. Eczaneden bepanthol krem alın sürün demiş de hangi bi yerine süreyim. Zaten sürdüğüm yeri yaladı. Sürmedim ben de. Çok saçma geldi bepanthol.
Bu veteriner eşiyle çalışıyor. Oğluma aşı yapacakken eşiyle tartışmışlar o aşı koyun aşısı yok köpek aşısı diye
Ben saf kocam da bi şey dememiş yapmışlar aşıyı. Adını da bilmiyorum aşının koyun aşısı mı köpek aşısı mo o bile belli değil
Deri kazıntısı almışlar. Yarın gidip hem sonuç ne diye sorucam hem de yaptıkları aşının adını öğrenicem.Ketoral krem ve sampuan kullandık biz
Ama uyuzun cesidine gore değişir muhtemelen
Deri kazıntısı aldılar mı
Aşı karnesi var aşıları da bitti hatta. Ama bu yaptığı aşıyı yapıştırmamış mühür basmamış. Resmen hayvanın başına bi şey gelse ben yapmadım deyip sıyrılacakBence hekimi degistirin. Düzgun teshis edebilecek anlayan birine goturun hayvancagizi. Bizim hekim yaptigi asilarin, ilaclarin etiketlerini kedinin kimligine yapistirip imza muhur basiyor. Etiket yoksada ilacin adini yaziyor. Ne yaptigini bilmemek olur mu?
Bepanthol ne alakaymıs ya
Bizimki o kadar ileri bile değildi sadece göbeğinde vardı. Sizin baya ileri sanırım.
Uyuzun bepantholle falan gececeğini hiç sanmıyorum bence de baska veterinere goturun.
Tedaviye cevap verirse yapıştırıcaz karnesinr d2miş vet. Böyle bi şey var mı?? Hemen yapıştırması gerekmiyır muyduYaptıkları aşının etiketini kaşeli ve imzalı bir şekilde mutlaka aşı karnesine eklemesi lazım.
Ben bu veterineri nereye şikayet edebilirim?Her ne yaparsa yapsın tedaviye cevap versin ya da vermesin hangi ilacı veya aşıyı uyguladığını oraya eklemek zorunda. Benim köpeğimde kilosuna kadar her şeyi yazıyorlar her gidişimizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?