Kopek

zeysmother

Eylülün annesiii
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
2.501
4.015
133
Benim buyuk fobim evimin etrafindada bazen cete gibi grup halindeler
Hayvanlari seviyorum kesinlikle onlara zarar vermem ama saldirmadiklari surece
Az once haberlerde 12 yasindaki cocugun zincirsiz pitbull la 40 dk bogustugunun kopegin sahipleri ise kendini dukkana kitlemis kimse cocuga yardim etmemis
Cocugun bacagi kesilecekmis galiba bi cok yeri paramparca
Benim cocuklariminda basina gelebilir bu elimizde olan bisede degil malesef yeteri kadar onlemde alinmiyorki karsimiza cikiyorlar bu kopek kovucular nedir ise yariyormu bilginiz varmi

Kopek kovucular hepsinde işe yaramayabiliyor. Bir ara arastirmistim. Ben biber gazı aldim. Henuz hic kullanmadim gazi, cok mecbur kalmadikca kullanmayi dusunmem ama işe yarar gibi. Her kopekten korktugunuzda cikarip sikacaksaniz almayin tabi boyle birsey.

Beni taşlayacaklar ama yapacak birsey yok. Yaya haldeyken köpekler benim icin sorun degil ama motosiklete çok saldiriyorlar ve tehlikeli boyuta geliyor olay. Saldiriya gectiklerinde bazen duruyorum cunku dengemi kaybetmeye sebebiyet verebilecek boyuta geliyorlar ama bi kere durduktan sonra bidaha hareket etmek cok zor oluyor en ufak gaz actiginda yine saldirmaya basliyorlar resmen rehin kaliyorsun orada.

Biber gazı işe yarar.çete halinde çok tehlikeli bence.hayvanları çok severim ama çete halinde sokakta saldırgan hayvanlar bulunmamalı.sahipli saldırgan hayvanlar için zaten birşey demiyorum suç köpekde değil sahibinde.

Ailemizde 2 köpek olmasına rağmen by aralar benim de fobim oldular çünkü grup halinde gezip gelene geçene havlıyorlar. Hele geceleri ne oluyorsa coşuyorlar.

Bir gece otoparktan çıkarken karşılaşacağım diye ödüm kopuyor.

Kopek kovucular ise yariyor mu ben de merak ediyorum. Annemlerin evi sehir disinda site icinde, yan yana bir suru site var. diger sitenin kopekleri aciksa, evlerini korumak amaciyla, bizi tanimadiklari icin hirsiz sanip kovalayabiliyor.Geceleri cok korkuyoruz.

Biber gazı işe yarar.çete halinde çok tehlikeli bence.hayvanları çok severim ama çete halinde sokakta saldırgan hayvanlar bulunmamalı.sahipli saldırgan hayvanlar için zaten birşey demiyorum suç köpekde değil sahibinde.

Çete halinde olunca bir cesaret geliyor onlara ama aslinda cogu hicbirsey yapamaz. Bikere sabahin köründe yürüyorken pesime 4-5 kopek takildi arkamdan sanki saldiracak gibi kosarak havlayip hirlayarak geliyorlardi. Onlara dönüp ustlerine gidince geri kaciyorlar. :) ben yoluma devam edince bidaha pesimden kosuyorlar ama birsey yapcaklarindan degil. Sokak kopekleri bölgelerinden cikana kadar biraz bu sekilde davraniyorlar ama geneli saldirmaz panik yapmadikca

Bazı kişiler gelene geçene saldırsın diye çiğ etle besliyor mesela, hayvan kan tadına alışıp daha çok saldırıyor

Köpek kovucuyu bilmem.
Lakin acil insan kovucu üretilmeli :KK11:
Ne demek istediniz burda laf bana mi geldi karsiniza pitbull cikti hanimefendi napacaksiniz cok saldirganlar basiniza gelmedigi icin rahatsiniz benim kucagimda bebekle tek basima neler yasadigimi bilmeden yaziyosunuz
Benim amacm hayvanlara zarar vermek degil ben mumkun oldugunca kaba biseyler koyuyorum yemeleri icin cokda severim merhametliyim onlara karsi
Ama oyle anlar geliyorki caresiz kaliyorum onlara karsi

Bi hayvansever olarak biber gazı tavsiye ederim fakat asla kullanmayın sadece size cesaret vermesi açısından yanınızda tasiyin sikarsaniz o acıyla araç önüne atlayıp ezilebilir allah korusun :( size doğru koşup havladklrnda bağırarak ustlerine giderseniz sizi üstün görürler bide korkunuzu hissettrmyin piti piti giderler ayyy patilerini yerim onların. Bu arada haberleri izlemedim ama çocuğa çok uzuldm :(((

Kopek kovucular hepsinde işe yaramayabiliyor. Bir ara arastirmistim. Ben biber gazı aldim. Henuz hic kullanmadim gazi, cok mecbur kalmadikca kullanmayi dusunmem ama işe yarar gibi. Her kopekten korktugunuzda cikarip sikacaksaniz almayin tabi boyle birsey.

Beni taşlayacaklar ama yapacak birsey yok. Yaya haldeyken köpekler benim icin sorun degil ama motosiklete çok saldiriyorlar ve tehlikeli boyuta geliyor olay. Saldiriya gectiklerinde bazen duruyorum cunku dengemi kaybetmeye sebebiyet verebilecek boyuta geliyorlar ama bi kere durduktan sonra bidaha hareket etmek cok zor oluyor en ufak gaz actiginda yine saldirmaya basliyorlar resmen rehin kaliyorsun orada.
Elbette karsima cikan her kopege sikmam birde bu konuda hayvanseverlik sorgulanmasin ben onlari zararsiz bi sekilde uzaklastirmak istedim o yuzden sordum o aleti
benim kucuk cocugum var sade kendim degilimki,durduk yere neden zarar vermek isteyim

Az önce bir video izledim bende eşimle konuştuk dedim düşünsene sokakta gidiyoruz karşımıza bir pitbul çıkıyor 3 yasinda kızımız var ona saldırsa Allah korusun çocuğumu parçalar dedim düşüncesi bile korkunç :(

Normalde türkiye de yasak olan hayvanlar var pitbul gibi saldırgan oldukları için belediyeye haber verin eğer böyle bir köpek görürseniz.

Aslında egitilebilen hayvanlar lakin onu sahiplenip hayvanı türlü eziyetlerle dayaklarla canavara donusturuyorlar yani o hayvanlarda yazık. O yüzden onu o hale getirenleri canlı canlı pitbullarin önüne atacaksın ki görsünler günlerini.

Ben de cok korkarım. Bilmiyorum çareniz nedir. Sikayet etseniz belediyeye olmaz. Resmen iskence ediyorlar hayvana. Baska ne yapilir ama bilmiyorum.

Bi hayvansever olarak biber gazı tavsiye ederim fakat asla kullanmayın sadece size cesaret vermesi açısından yanınızda tasiyin sikarsaniz o acıyla araç önüne atlayıp ezilebilir allah korusun :KK43: size doğru koşup havladklrnda bağırarak ustlerine giderseniz sizi üstün görürler bide korkunuzu hissettrmyin piti piti giderler ayyy patilerini yerim onların. Bu arada haberleri izlemedim ama çocuğa çok uzuldm :KK43:((
Bende seviyorum hayvanlari nasil anlasildim anlamadim ama yanimda bebegimle bana saldirmaya calisanlari durup sevemem dimi empati kurun ben durduk yere neden kullanmak isteyim o aleti

Az önce bir video izledim bende eşimle konuştuk dedim düşünsene sokakta gidiyoruz karşımıza bir pitbul çıkıyor 3 yasinda kızımız var ona saldırsa Allah korusun çocuğumu parçalar dedim düşüncesi bile korkunç :KK43:

Normalde türkiye de yasak olan hayvanlar var pitbul gibi saldırgan oldukları için belediyeye haber verin eğer böyle bir köpek görürseniz.

Aslında egitilebilen hayvanlar lakin onu sahiplenip hayvanı türlü eziyetlerle dayaklarla canavara donusturuyorlar yani o hayvanlarda yazık. O yüzden onu o hale getirenleri canlı canlı pitbullarin önüne atacaksın ki görsünler günlerini.
Bende kendim yavrumu o cocugin yerine koydum ya karsinina cikarsa naparim birde yasadigim yerde rahatca gruplar halinde geziyorlar cocu zaman bu sebepler tek cikmak istemiyorum evden

Elbette karsima cikan her kopege sikmam birde bu konuda hayvanseverlik sorgulanmasin ben onlari zararsiz bi sekilde uzaklastirmak istedim o yuzden sordum o aleti
benim kucuk cocugum var sade kendim degilimki,durduk yere neden zarar vermek isteyim

Yani bazi kopekler saldircak gibi yapar ama saldirmaz. Bu durumlarda ilk seceneginiz biber gazi olmasin. Once kovalamayi vs deneyin. Biber gazi son secenek olmali. Yazik mahvolur hayvan. Ben 5-6 kopegin arasinda kaldigimda bile kullanmadim yanimdaydi gaz. Yani son secenek diyorum, son çare. Cidden tehlike altindayken kullanilmali. Oyle iki havladi ustune geldi diye puskurtmeyin yani heyecanla cunku cidden cok agir bi gaz nefesini kesiyor resmen. Cok yazik olur.
Panik biriyseniz tavsiye etmem. Mazallah o an ruzgar tersine eser sizde etkilenirsiniz filan. Sakin ve kontrollu kalabiliyorsaniz alin.

Bende kendim yavrumu o cocugin yerine koydum ya karsinina cikarsa naparim birde yasadigim yerde rahatca gruplar halinde geziyorlar cocu zaman bu sebepler tek cikmak istemiyorum evden
Anlıyorum seni canım çok haklısın ben bir haberde izledim bu hayvanın elinden çocuğu kolay kolay alamazsın zaten çeneleri çok kuvvetli o yüzden saldırı anında hayvanın burun deliklerine parmağını sokup kafasını yukarı doğru kaldırmak gerekiyormuş. İnsan evladı için canını verir gerçekten temkinli olmakta fayda var her zaman. Biber gazı iyi fikir bende düşüneyim bizim burada çok köpek yok ama ne olur ne olmaz öyle değil mi önce can güvenliği önemli.

Ailemizde 2 köpek olmasına rağmen by aralar benim de fobim oldular çünkü grup halinde gezip gelene geçene havlıyorlar. Hele geceleri ne oluyorsa coşuyorlar.

Bir gece otoparktan çıkarken karşılaşacağım diye ödüm kopuyor.
Bende evlenmeden once beslemistim kopek cok severim araba carpti oldugunde mahvolmustum mesele bu degil saldirganla karsilastiigimda ne yapacagim elim ayagim bosaliyor nasil onlem alabilirim

Kanayan yaram resmen!
Bzim buralarda da iri iri köpekler çete halinde geziyor.
O kadar sık ve çok ürüyorlarki,sürekli yeni yavrular görüyoruz.
Küçük çocuklarım var dışarı çıkınca hep tedirginim.

Burda onları besliyorlar.
Besledikleri için de elinde poşet,çanta gördükleri insanlara yöneliyorlar hemen.(yemek getirdiklerini sanarak)
O kadar korkuyorumki elimde bi poşet filan varsa.

Ben köpeklerden korkarım çok.
Çocuklarıma belli etmiyorum, fobi oluşmasın diye ama izbandut gibi on tane köpek üzerimize doğru koşarken ne yapacağımı da bilemiyorum.

Belediyeler kötü davranıyorsa onları aramak bir çare değil.
En azından kısırlaştırılsa.
Bu kış en az 5 köpek yavruladı burada,her birinde 10 tane yavru var abartısız,pek de tatlışlar ama büyüyorlar dağılıyorlar işte.

Allahın sessiz kulları hayvanları elbet severim,vicdan sahibiyim.
Ama uzaktan :)
Korkum da öne geçtiği için bu konuda ben de,çevremdeki birçok insan da muzdarip.

Back
X