köpek!

Eğitilmiş hayvan zaten sahibinin kontrolünde gezer.. :37: Hayvan sahibi olmayı biliyorlarsa zaman ayırmayı da bilecek... Ben bir hayvan sever olarak haklılık payın olduğunu düşünerek yazmıştım...

Ama sen de hayvan korkunu kabul etmelisin.. Bunu kendin için düzeltmelisin....bu kısım pek işine gelmedi sanırım.. :ssz: :ssz:

hayvan korkum yok, yanımda bebek olmasa umursamam, ama kucağımda bebekle o köpeğe karşı koyamam,

Köpekler kendini tehidt altında hissetmedikçe ısırmazlar.
Ama tabi korkmanız çok normal.
Bu durumda karar verirken köpeğe zarar gelmeyecek şekilde düşünmelisiniz.En masum o çünkü.

köpeğin resmini ekledim, bi bakarmısın hiç yaklaşılacak bişey mi,
kucağımda bebeğim oluyor, köpek oyun amaçlı yaklaşsa bile çocukla ne yapabilrm,

valla ben yaklaşırım :16: ama anlıyorum seni de canım,

köpek oyun amaçlı yaklaşırsa bişi yapmaya gerek yok, zaten sen oynamazsan gider bi süre sonra

yalnız bu köpek olmasa sokaktaki başka köpekler gelir. o yüzden köpek korkuna bir çözüm bulsan senin için iyi olur.

köpeğin sahibine gerçekten kızdım, deli gibi hayvan severim ama korkan insanlar varsa önlemini almak lazım.

Pitbull un saldırdığı çocuk ucuz kurtuldu
Rottweiler cinsi köpek dehşet saçtı!
Ordu da geçen yıl 981 kişiyi köpek ısırdı
Denize giren çocuğa köpek saldırdı
Başıboş köpekler Ankara nın kabusu oldu
Köpek canlı yayında spikeri parçaladı!
Beslediği köpekler annesini öldürdü
Anne ve oğlu köpeğin kurbanı oldu
Saldırgan köpek öldürülerek durduruldu
15 köpek birden 7 yaşındaki kıza saldırdı

BUNLAR HABERLERDEN SEÇTİĞİM BAŞLIKLAR,
BUYRUN ŞİMDİ KÖPEK BİŞEY YAPMAZ DEYİN BANA,
EN SON HABER TÜYLER ÜRPETRİCİ,
BAŞINA BÖYLE BİŞEY GELECEĞİNİ DÜŞÜNMEZ Mİ İNSAN, KÖPEKLE BURUN BURUNAYSA.

valla ben yaklaşırım :16: ama anlıyorum seni de canım,

köpek oyun amaçlı yaklaşırsa bişi yapmaya gerek yok, zaten sen oynamazsan gider bi süre sonra

yalnız bu köpek olmasa sokaktaki başka köpekler gelir. o yüzden köpek korkuna bir çözüm bulsan senin için iyi olur.

köpeğin sahibine gerçekten kızdım, deli gibi hayvan severim ama korkan insanlar varsa önlemini almak lazım.

Bende köpeğe değil sahibine sinirliyim

Korkunu anlıyorum ama gerçekten köpekler birşey yapmaz benimde köpeğim var önceden de vaardı sen dümdüz yürü o yanına bile yaklaşmaz korkunu atlatmaya çalışmalısın üstüne atlamasıda sevgi gösteri tamamen arkadaş olmaya çalışsan çok hoşuna gider o paylaştığın haberlerde sahiplerinin hayvanları kötü yetiştirmesinden benim pitbull kurt kırması köpeğim vardı o kadar uysaydıkı sanırsın golden onlar tamamen kendini bilmez sahiplerin işleri

Korkunu anlıyorum ama gerçekten köpekler birşey yapmaz benimde köpeğim var önceden de vaardı sen dümdüz yürü o yanına bile yaklaşmaz korkunu atlatmaya çalışmalısın üstüne atlamasıda sevgi gösteri tamamen arkadaş olmaya çalışsan çok hoşuna gider o paylaştığın haberlerde sahiplerinin hayvanları kötü yetiştirmesinden benim pitbull kurt kırması köpeğim vardı o kadar uysaydıkı sanırsın golden onlar tamamen kendini bilmez sahiplerin işleri

arkadaşım sahibi bilinçli değil ki,
bu köpek de dehşet yani,
yoksa bir sürü köpeğin yanından geçtim, dediğin gibi hiçbiride ona bakmadığım sürece peşimden gelmedi

Pitbull un saldırdığı çocuk ucuz kurtuldu
Rottweiler cinsi köpek dehşet saçtı!
Ordu da geçen yıl 981 kişiyi köpek ısırdı
Denize giren çocuğa köpek saldırdı
Başıboş köpekler Ankara nın kabusu oldu
Köpek canlı yayında spikeri parçaladı!
Beslediği köpekler annesini öldürdü
Anne ve oğlu köpeğin kurbanı oldu
Saldırgan köpek öldürülerek durduruldu
15 köpek birden 7 yaşındaki kıza saldırdı

BUNLAR HABERLERDEN SEÇTİĞİM BAŞLIKLAR,
BUYRUN ŞİMDİ KÖPEK BİŞEY YAPMAZ DEYİN BANA,
EN SON HABER TÜYLER ÜRPETRİCİ,
BAŞINA BÖYLE BİŞEY GELECEĞİNİ DÜŞÜNMEZ Mİ İNSAN, KÖPEKLE BURUN BURUNAYSA.

iyi de bu korkuyla yaşanır mı? köpek tarafından zarar görme ihtimali mi fazla, yoksa insan tarafından mı?
insanlar tarafından öldürülen parçalanan insanları çıkar bakalım hangisi daha fazla çıkacak?

bazı hayvan sahipleri köpeklerini saldırgan olarak yetiştiriyor. ki Allah onların belasını versin. o pislikler yüzünden hayvanları uyutuyorlar.

iyi de bu korkuyla yaşanır mı? köpek tarafından zarar görme ihtimali mi fazla, yoksa insan tarafından mı?
insanlar tarafından öldürülen parçalanan insanları çıkar bakalım hangisi daha fazla çıkacak?

bazı hayvan sahipleri köpeklerini saldırgan olarak yetiştiriyor. ki Allah onların belasını versin. o pislikler yüzünden hayvanları uyutuyorlar.

konu gerçekten saptırıldı artık ya,
çevremde beni öldürecek diye düşündüğüm insanlar yok, niye araştırayım o konuyu?
niye insanlarla köpekleri kıyaslayım?

konu gerçekten saptırıldı artık ya,
çevremde beni öldürecek diye düşündüğüm insanlar yok, niye araştırayım o konuyu?
niye insanlarla köpekleri kıyaslayım?

basit bi kıyaslama o, konuyu saptırmak gibi bi amacım yok, yardımcı olmaya çalışıyodum. çok ilginç böyle bi tepki vermen

sen programlanmış gibisin, evet o köpek seni öldürmek istiyo tamam... neyse Allah kolaylık versin...

Örneğe hayvanlarla insanların kıyaslanması değil,verilen zararın kıyaslanması olarak baksaydınız keşke.... :ssz:

Yardımcı olmaya çalıştık sadece.... Neyse.... :ssz:

Sahibiyle eşin konuşsun.
Kucağında bebek de varmış Allah esirgesin.
Köpek bu napacağı belli olmaz.
Sen yoluna bile gitsen ısıracağı varsa gene ısırır.
Eşin konuşsun bakalım ne diyecek.

Sana gülüyorum sevgili konu sahibi..
Bakmakla görmek arasındaki fark ne büyük ben bakınca masum bi canlı görüyorum.
Sen keskin dişli canavar felan heralde...

Bir hayvanı zabıtaya belediyeye şikayet etmek onun uyutulması vebalini de üstlenmek gibi bir şey , götürülen köpeklerini bulamayan insanlar var neticede. Aklınızda bulunsun....

Ayrıca hayvan korkunuz var diye çevrenizde yaşamasın mı hiç hayvan ? En azından korkmamayı öğrenin yaşam alanını kısıtlamayın.
Kabul ediyorum dün fazla sert konuşmuş ola bilirim, ama sende abartıyorsun konu sahibi.
Hayvan korkunu yenmen sana bir şey kaybettirmez, kazandırır.

bugün jandarma geldi kapısına,
ama kadın kimseye zarar vermedi dedi,uyardı gittiler, ceza kesilmedi,
illa birini ısırması mı lazım anlamıyorum,
hayvanseverseniz, o zaman iyice bağlayın, bişey diyecek halimiz yok,
ama gelip benim önüme çıkıyorsa bu köpek ürküyorsam yapacak bişeyim yok öyle mi ,
ne dünya bu be,

İyi o zaman, siz urkuyorsunuz diye sokakta sizin güzergahınızda bulunan butun köpekleri belediye zehirlesin! Sizin önünüze çıkarlar mazallah... Hersey bir yana, ürkmenizi, korkmanızı anlayabilirim elbette, ama gayet sakin bir sekilde ve sanki cok normal birşeymis gibi "annem olsa zehirlendi" dediniz ya, o an bittim iste bu nasil bir zihniyet diye, yazık....

Maalesef köpeklerden bende korkuyorum eskiden başıma köpek saldırıları geldi gelmedi degil hepside evcil köpeklerdi eski oturdugumuz yerde şuanki yerimizde sokakta bir sürü köpek var hepsinin aşısı var kulaklarında küpesi var yanlarından rahatlıkla geçiyorum ama evlerinde köpek besleyen bir kaç tanıdıgımız var maalesef o evcil köpeklerin yanından rahat geçemiyorum arkanı döndügün an anında üstüne atlıyorlar saldırıyorlar yoldan kimseyi geçirmiyorlar sonra sahipleri bizlere kızıyor siz köpeklerimize taş atıyorsunuz şunu yapıyoruz falan diyorlar halbuki bişey yapmıyoruz birazda yetiştirme tarzından kaynaklı sanırım düşünün başıboş sokakta yaşayan köpegin yanından rahatlıkta geçiyorum ama evcil köpeklerin yanından geçemiyorum çok saldırgan oluyorlar benim çevremdekiler ama yinede korkuyorum ama korktugumu belli etmem hiç köpekler için kedileriçin su kabı vs bırakıyorum dışarıya yiyecek bırakıyoruz güvenligimiz falan bırakıyor ama adamcagızın dalgılından lavobo ihtiyacına falan gittigi anda kaplar çalınıyor ona çok sinir oluyorum.

Son düzenleme:
Annem olsa zehirlerdi.Ben olsam sahibi tınlamıyorsa sahibiyle münakaşaya girerdim, tasmasız salmaması konusunda. Olmadı zabıtaya haber verirdim. Ya sahibine ceza kesmeleri ya da ikaz etmeleri yönünde.

Zehirlemek mi:53::53: Annenizin tedaviye ihtiyacı var. Böyle insanlar daha tehlikeli o korktuğunuz hayvanlardan!!!

Konu sahibi sen korkuyorsan sorunlu olan sensin gidip tedavi olman lazım. Tıpta bunun tedavisi var yani hastasın. Kusura bakma da senin yaşam hakkın varsa onların da yaşama hakkı var. Allah boşuna yaratmamış onları. Siz daha tehlikelisiniz...

Arkadaşlar hayvanları çok severim özellikle köpekleri daha çok severim ama arkadaşlar biraz anlayışlı olmak lazım. Sonuçta biz seviyoruz diye herkes hoşnut olmayabilir. Ve de doğal olarak korkabilir. Tabiki o canlıya asla zarar verilmez ama insanların korkularınıda yadırgayamayız bence.

işte anlayışlı olmak böyle bir şey bravo...

ben de köpekten korkuyorum ha zarar verirmiyim asla ama her nasıl kime anlatsam korkmuşsundur ondan kovalamıştır köpek seni diyor. açıklama yapmaktan yoruldum yanımda eşim de vardı demekten, kaçmadım hoşt dediğim halde üstüme koşmaya devam ettiklerinden bahsetmekten yoruluyorum artık kimileri psikolojik rahatsızlık demiş bizim toplumumuzda bu var zaten teşhisi doktordan önce koymak. psikolojik rahatsızlık ne demek sorsan belki verebileceği bir cevabı yok. e çocuklar da korkuyor ya da 5 kişiden birine sor korkuyor o zaman sokak psikolojik hasta dolu?

köpek korkusu bambaska bisey. bende köpek hemde evcil köpek saldirisina ugradim allahtan bisey yapmadi belki 30 saniye boyunca beni duvara yasli halde üzerime geldi havladi gözlerime bakti cocuktum nasil korktum anlatamam. halada korkarim. kizim köpek delisi köpek videosu yada oyuncagi görsün cildirir. gecenlerde otoparktai iki kücük köpek gördü nasil kosuyor üstlerine dogru zor tuttum sahibinede sordum tasmasi nerde bunlarin diye cocuk sonucta bu ne bilsin köpegi kizdiracak bir hareket yapar olurya o an o saniye görmemis olabilirdim arabadan iniyoduk cünkü. hayvanlari sevmem ama merhamet vijdan sahibi bir insan olarak onlari horda görmem. her canlinin yasam hakki kutsaldir. zehirlemek falan allah korusun ne büyük vebal. ama konusahibinin komsusuda biraz anlayisli olsa tasmayla gezdirse evlerin oldugu sokakta basi bos birakmasa sorun cözülür bence. is inada bindiginden böyle oluyor. konusun anlasin. halledersiniz insallah

Back
X