benim oğlum 12 yasında adı efe terier cinsi:)yaklaşık 11 buçuk yıldırda bizimle
onsuz bir anımı düşünemiyorum bile işten gelince hemen karşılar beni beraber yürüyüşe çıkarız zil çalınca havlar yada ben bir şey yediğimde ona vermezsem havlıyor
çorapları çok seviyor kimin ayagında çorap varsa çıkarıyor aile içinde bu komediye dönüşüyor çorap giyemiyoruz
birde bensiz uyumaz öyle bir huyu var nerde yatarsam yatıyım özellikle ayaklarımın ucuna yatması ve sırtının bana değmesi lazım bazende koluma yatıyor inanın sırf o uykusu bozulmasın diye sabaha kadar aynı poziyonda uyuyorum
tuvalet sorunumuz yok günde 4 kez çıkarıyorum ayrıca yazın çok gezdiririm
çimenlere götürmem kene olabiliyor.başımıza bir kez geldi kene vakası o yüzden akıllandım
yemek olarak tavuk eti kemiksiz veriyorum kemik bagırsaklarına batabilirmiş doktoru öyle dedi
onun dışında sevmediği kişileri hiç unutmuyor saldırma huyu asla yok
şu ana kadar kimseyi ısırmadı
dışarıda büyük köpeklere ilgisi çok hemen onların yanına gitmek istiyor
bazen uluyor neler oluyor anlamıyorum ama ne düşünüyor onuda merak etmedim değil açıkcası
süt çok seviyor haftada iki kez veriyorum onun dışında karpuz çok seviyor ama karpuz zararlı onun açısından ayda bir veriyorum yazın çok nadir
yıkanmaktan pek hoşlanmaz ama yıkanıncada hiç ses çıkarması küvetteki suları yalamak istiyor ben tutuyorum yalamasın diye
doktoru yeşil sabunla yıkamamızı tavsiye etti yeşil sabunla yıkıyoruz
yaşından dolayı dişleri yavaş yavaş dökülüyor
işte öyle köpeğimi çok ama çok seviyorum o benim tek aşkım