Kopkoyu idrar negatif test :(

bahar496

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2024
429
146
23
40
Kızlar iyi akşamlar regle 4 günüm kaldı 2 gündür idrarım aşırı koyu ve rengi sapsarı bide gerçekten iğrenç kokuyor bende bundan şüphelendim test yaptım ama negatif maalesef:( erken mi yapmışım sizce sonradan pozitif olma imkanı var mı acaba yoksa silikte olsa çıkar mıydı?

Kızlar iyi akşamlar regle 4 günüm kaldı 2 gündür idrarım aşırı koyu ve rengi sapsarı bide gerçekten iğrenç kokuyor bende bundan şüphelendim test yaptım ama negatif maalesef:KK43: erken mi yapmışım sizce sonradan pozitif olma imkanı var mı acaba yoksa silikte olsa çıkar mıydı?
Kimse yok mu 😓

Kızlar iyi akşamlar regle 4 günüm kaldı 2 gündür idrarım aşırı koyu ve rengi sapsarı bide gerçekten iğrenç kokuyor bende bundan şüphelendim test yaptım ama negatif maalesef:KK43: erken mi yapmışım sizce sonradan pozitif olma imkanı var mı acaba yoksa silikte olsa çıkar mıydı?
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi acaba

Erken vermişsiniz artabilir ama havalar iyice sıcakladı, az su içiyor da olabilirsiniz

Yok canım hamilelik koyu olmaz sap sarı olmaz benimde oyledi gitim bana fitil veriyordu yanma flan varsa enflasyon var dmek yanma yoksa bekle adetim günü inşallah olur Allah sanada banada herkese nasip etsin inşallah amin
Evet yanmada oluyor bazen 😔 inşallah tez zamanda hayırlısıyla gerçekten çok yoruldum ilaçlar iğneler beni mahvetti bütün dengem şaştı çok yorgunum

Evet yanmada oluyor bazen 😔 inşallah tez zamanda hayırlısıyla gerçekten çok yoruldum ilaçlar iğneler beni mahvetti bütün dengem şaştı çok yorgunum
İhtap kurutucu kulan sağlık ekimne git bana bu ilacı verdi çok iyi kaşınma vardı idrarımı sapsarı y di bunu kuladim hiç bişey kalmadı sende git al adet bitigi gün kendine evalasyon testi al adetin başında 15 güne kadar devam et

Canım maalesef gebelik değil enfeksiyon bu anlattıkların epeyde ilerlemiş sanırım biran önce hal çaresine bak. bebek olsa bile enfeksiyon çok tehlikeli gebelikte

17182158446444738769676968270637.webp

Back
X