• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

köprüden önce son çıkış :)

karaca28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
117
0
66
İstanbul
uzun zamandır siteye giriş yapamıştım.geçen süre içinde ha bugün ha yarın derken tartıda kilolar artmış,köprüden önceki son çıkışa kadar gelmişim:)artan kilolar ,stres,moral bozukluğu döngüsünde çırpınırken artık yeter dedim.hafta sonu canım indirimler varken aldığım kıyafetleri dneedikten sonra bir güzel yerine koyuşum,aynadaki duruş ve yakışmayan kıyafetler kendime getirdi beni pazartesi itibari ile kendimi toparlamaya başladım.belirli bir diyete girip kendimi kasmaktansa çekidüzen vermeyş düşünüyorum.bu dönemde benimle aynı sıkıntıları yaşayan arkadaşlar varsa birbirimizi motive ederek paylaşarak birşeyler yapıabilir diye düşünüyorum.ben bir yola çıktım bu yolda ilerlemek isteyen arkadaşlara hatırlatırım burası köprüden önceki son çıkışınız olabilir:52:iyi değerlendirelim:9:
boy:1,61
kilo 65

bugünden başlayalım,

sabah domates,peynir,2 dilim çavdar,5-6 zeytin,şekersiz çay
öğle servis tabağında köfte patates(patatesin bir kısmını da bıraktım),brokoli mantar salatası,yoğurlu bulgur salatası

arada 1 fincan türk kahvesi,şekersiz çay,1 kupa elmalı yeşil çay
1lt su

şimdilik iyi gidiyor:)

birilerinin olması ne güzel ümidi kesmeye başlamıştım:32:çok kilolu değilim ama maşallahm var yine kıyafetlerimin olmamasına gıcık oluyorummmmm

canım yanlış anlamada bence diyet guruplarına katılsan daha iyi hem daha çok kişi var hemde biçok kişiden değişik şetyler öğreniorsun doğruyu yanlışı.ama tabi senin fikrin. inşalalh incecik olusun(uz):16:

Back
X