• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köprüden önce son çıkış!

Laranja

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
21
0
16
Diğer
Senelerce süren çocukluk aşkımla inadımız yüzünden ayrı yerlere savrulduk. 6 ay önce evleneceğini duydum, bu temmuzda da düğünü varmış. tam unuttum derken son bikaç aydır aramalar, mesajlar, yoluma çıkmalar hepten yine aklıma girdi.
ortak arkadaşlarımız da o hala seni unutamadı, inadına evleniyor diyor
bu düğüne nasıl engel olmalıyım? en son onu istemediğini söyleyen benim, ama hala sevdiğimi söylersem hepten inat yapmasından korkuyorum.
duygularımı açıklamalı mıyım?
bu düğün olmamalı:(((

Son düzenleme:
anlamadim ben olayi
temmuz da evleenecek olan adam senimi tavlamaya çali$iyor ?

Bu 'L' harfiyle baslayan nick'lerde bir is var.

Hem ariyor diyorsun, hem evleniyor diyorsun. Karar ver hangisi.

Son düzenleme:
Ya ben ciddi ciddi yorum yaptım yinemi birşey var:)))

Son düzenleme:
anlamadim ben olayi
temmuz da evleenecek olan adam senimi tavlamaya çali$iyor ?

aslında direkt tavlamaya çalıştığı yok, sadece sürekli karşıma çıkıyor denk gelmiş gibi konuşuyor.
arada mesaj atıyor ama havadan sudan şekilde, yine salak saçma bahanelerle arıyor. ben de hiç bişey olmamış sıradan bi insanla konuşur gibi konuşuyorum ama zaman yaklaştıkça içim yanıyor

Senelerce süren çocukluk aşkımla inadımız yüzünden ayrı yerlere savrulduk. 6 ay önce evleneceğini duydum, bu temmuzda da düğünü varmış. tam unuttum derken son bikaç aydır aramalar, mesajlar, yoluma çıkmalar hepten yine aklıma girdi.
bu düğüne nasıl engel olmalıyım? en son onu istemediğini söyleyen benim, ama hala sevdiğimi söylersem hepten inat yapmasından korkuyorum.

ne yani başka kadınla nişanlıyken seni mi arıyor?
ve sen düğüne engel olmayı düşünüp nasıl olayım diyosun
sen başına bela arıyosun canım
bu adam o kadına bunu yapıyorsa sana da yapar
düğünü engellersen kadına iyilik yapmış olursun ama kendine kötülük yaparsın
uyarmadı deme bak:ssz:

Seni arayıp mesaj atıyorsa belliki unutmamış ama unutmadıysa niye evleniyor??İnadına evleniyorsa gerçekten çok yazık..yani evleneceği kıza yazık..Bence engel olun acı çekmesin kızcağız sana yar olmasada belki sevap işlemiş olursun !!

offffffffff:2: gece gece tek tek gelin be :ssz: başkasıyla nişanlı bikaç aya evleniyor bi yandan onu idare edip (senle olmazsa) onuda kaybetmesin tabi seninle takılıyor ben öyle anladım yanlışmı :51::51:

aslında direkt tavlamaya çalıştığı yok, sadece sürekli karşıma çıkıyor denk gelmiş gibi konuşuyor.
arada mesaj atıyor ama havadan sudan şekilde, yine salak saçma bahanelerle arıyor. ben de hiç bişey olmamış sıradan bi insanla konuşur gibi konuşuyorum ama zaman yaklaştıkça içim yanıyor

için yaniyorsa bi br soguk su iç
ben inanmadim bu konunun dogruluguna ..
bu ak$âm kib lemekden bi hal oldum valla ..

ne yani başka kadınla nişanlıyken seni mi arıyor?
ve sen düğüne engel olmayı düşünüp nasıl olayım diyosun
sen başına bela arıyosun canım
bu adam o kadına bunu yapıyorsa sana da yapar
düğünü engellersen kadına iyilik yapmış olursun ama kendine kötülük yaparsın
uyarmadı deme bak:ssz:

o araya giren 3.şahıs zaten sonradan girdi araya fırsatçı.
o 3.şahıstan önce ben ona küçük şeyleri büyüterek istemediğimi, arkadaş olabileceğimizi söyledim ama şimdi köpek gibi pişmanım bilmiyordum bu kadar sevdiğimi:(

ee sen unutmuşsun o senın karşına çıkıyormuş yolunu kesıyormuş ozaman o konuşsun sen nıye konuşuyorsunkı

Seni arayıp mesaj atıyorsa belliki unutmamış ama unutmadıysa niye evleniyor??İnadına evleniyorsa gerçekten çok yazık..yani evleneceği kıza yazık..Bence engel olun acı çekmesin kızcağız sana yar olmasada belki sevap işlemiş olursun !!

niye beni arıyorsın dediğimde hiç canım sıkıldı konuşcak biri olarak seni aradım diyor

niye beni arıyorsın dediğimde hiç canım sıkıldı konuşcak biri olarak seni aradım diyor

senin eski kiz arkada$in yokmu canin SIKILINCA arayaack
gelip burda turk filmi senaryosu yaziyorsun bize sirf can SIKINTSINDAN ..

o araya giren 3.şahıs zaten sonradan girdi araya fırsatçı.
o 3.şahıstan önce ben ona küçük şeyleri büyüterek istemediğimi, arkadaş olabileceğimizi söyledim ama şimdi köpek gibi pişmanım bilmiyordum bu kadar sevdiğimi:(

3. şahıs kadın fırsatçı da, onla nişanlanıp hala seni arayan fırsat kollayan adam ne acaba?
atsın o zaman adam nişanı, düğünü iptal etsin, kadının arkasından iş çevirmesin
deliriyorum bu ama 3. kadın suçlu benim adam suçsuz durumlarına :51:

Back
X