Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkKöpük halka satın almak istiyorum nerede satılır bu meret?
Çok teşekkür ederim canım, internetten değil de şöyle kırtasiye gibi yerlerden alınabilir olsa çok iyi olacak benim için. Yardımların için sağol, bakalım bulabilecek miyim?
Köpük halka veya strafor halka almak istiyorsanız, istediğiniz ebatlarda yaptırabileceğiniz strafor atölyeleri var, internetten küçük bir araştırmayla istediğiniz gibi bir strafor yaptırabilirsiniz, hem de istediğiniz renkte.
Çok teşekkür ederim canım, internetten değil de şöyle kırtasiye gibi yerlerden alınabilir olsa çok iyi olacak benim için. Yardımların için sağol, bakalım bulabilecek miyim?
Bnm hic boyle seyleri aramama gerek yok cunku bunun uzerine buyuk bir sirketimiz var alan olarak farkli ama makinamiz istedigimiz her modeli kesmeye musait strofor olarak bunun icin insaat dis cephe yapan yerlere bakmaniz sizin icin daha iyi sizin isteginize gore sekillendirirler