Kordon dolanması ve bebeğin yukarda olması

Benim bebeğimin boynunda 2 kat kordon dolanmıştı normal doğum yaptım. Doktorum doğum anında belli olur normal ya da sezeryan olacağı demişti. Ayrıca doğumdan sonra bebeğin kordonunun uzun olduğunu söylemişti.

Son düzenleme:
Kontrollerde ultrasonda, yaklaşık 7 aylıkken 2 tur kordon dolanmış göründü sonra doğuma yakın yarım tur dolanmış göründü, kordon kan akışları hep normaldi sonra 2 kat dolanmış olarak doğdu.

Son düzenleme:
Kontrollerde ultrasonda, yaklaşık 7 aylıkken 2 tur kordon dolanmış göründü sonra doğuma yakın yarım tur dolanmış göründü, kordon kan akışları hep normaldi sonra 2 kat dolanmış olarak doğdu.
Bende daha önceki kontrolde yarım tur gördüm ama şimdi tam gözükmüyor kafası sırtıma dönük elleri boynunda yatıyordu. Peki sizin ilk doğumunuz muydu

Bende daha önceki kontrolde yarım tur gördüm ama şimdi tam gözükmüyor kafası sırtıma dönük elleri boynunda yatıyordu. Peki sizin ilk doğumunuz muydu
Benim ikinci bebeğimde kordon dolanması görüldü. İlk hamileliğimde olmamıştı. Kordon çok uzunmuş. O yüzden dolanmış sanırım.

Benim ikinci bebeğimde kordon dolanması görüldü. İlk hamileliğimde olmamıştı. Kordon çok uzunmuş. O yüzden dolanmış sanırım.
Anladım o yüzden normal doğuma almışlar, ilk gebelik benimkisi, doktorum ilk gebelikte böyle bir şey olduğunda sezeryan tercih ediyoruz dedi

Kordon beni çok şüpheye düşürmüyor yarım tur ya da tek tur zaten ama 33+4 olduk hala dönmedi çok yukarda ondan çekiniyorum biraz

Back
X