Kordon dolanmasıı!!!

ecrin38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
1.144
4
158
İstanbul
mrb kızlarr..
36 . haftamda bebeğin boğaz kısmına 2 kere kordon dolanmasıı olduğunu öğrendimm dün endişemii anlatmamma gerek yok sanırım üzüntümüde dr.um endişelenme suyun iyi olduğu için bebeğe bi zarar vermez sen sadece bebeğin hareketlerine dikkat et çok azalma olursa beni ara hemen dediii 39.haftaya kadar ebkleyelim sezeryanla alırıız dediii 3 4 günde birde kontrole gel dediii ama benim içim hala rahat değilll bu durumla karşılaşaannn yada çevresindekileriiinin aynı olayla karşışalştığına şahit olan arkadaşlarr lütfen benimle paylaşınnnn bebiş zatenn 3 kilo ya yakın acaba daha fazla bekletmesemmi diye düşünmekten kendimii alamıyorum.

canım bu konuda baska dr.lardan da fıkır al derım ben.en ıyısını onlar bılır.ama 36. haftadan sonra bebek anne karnında fazladan duruyormus dıye duydum.tabıkıde bebegının hareketlerını kontrol et sureklı.azalma olursa hemen dr.una gıt.ama zaten 39 a kadar nıye beklıycekkkı dr.un.sezeryanla 37-38. haftalardada alınıyor zaten.helede rısk varsa cok bekleme derım ben.ama tabı bu benım fıkrım.dr.un ve sız daha ıyı bılırsınız.Rabbım sag saglım kucagına almayı nasıp etsın inşallah.

canım bencede başka dr. git tek dr. kalma bakalım o ne diyecek şayet durum o kadar ciddiyse alınmasında bir sakınca yoktur sanırım zaten son haftaları bebişin.. yinede dr. ve sizler son kararı vereceksiniz inş. güzel haberler alırsın canım bu mubarek günlerde....

bence kilosu iyi birde ciğer geliştirici iğne yp hemen doğur ben evlat acısını bilirim banada hep iyi iyi dediler son haftada öldü hastalanıp yavrum bekleme hiç

Back
X