Kordosentez hakkında bilgisi olanlar acill yardımınız lazım

mavilimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2010
45
0
36
İzmir
[sıze="2"][sıze="3"][/sıze][/sıze] arkadaslar kordosentez olucam galıba tabı once ayrıntılı ultrason var ama kafam çok karısım korkuyorum yıne.inşallah ayrıntılı temiz çıkar kordosentez yaptıran yada bılgısı olan yardımcı olabilirmi??

kordosentez yaptıran yokmu arkadaslar burada. internetden arastırıyorum ama genelde kotu seyler duydum çok rısklı bır seymıs yaptıran varsa lutfen benımle paylassın

ben yaptıracaktım , ayrıntılı usg sonrası problem görüldü o yüzden kordosentez yapalım demişti dr., 22 haftalıktım ama 2 hafta geriden geliyodu bebek 18 haftalık gibiydim, kordosentezden vazgeçilip amniyosenteze döndük, kordosentez biraz daha ayrıntılı ve incelik isteyen bi iş sanırım, inşallah hayırlısı olur güzel haberler alırsın

merhabalar;

öncelikle geçmiş olsun. İnşallah ayrıntılı usg'de ve kordosentez sonuçlarınız da hiçbir problem çıkmaz.
ben de 25 haftalık hamileyken kordosentez yaptırdım. kent hastanesinde prof.dr.namık demir ve ekibi yaptılar (izmir)
ultrason ile bebeğin kordonun bulunduğu yeri tespit edip, anne karnından çok ince bir iğne ile girip kan alıyorlar. benim o anda düşündüğüm tek şey bebeğimin sağlıklı olmasaydı. o yüzden de hiç acı falan hissetmedim. zaten seninde işlem sırasında sakin olman ve kıpırdamaman gerekli.
bu konuda uzman bir doktora yaptır işlemi.
bizim sonuçlarımız temiz çıktı.
darısı başınıza
tekrar geçmiş olsun

inşallah hersey güzel gider ve hayırlı sonuclar alırım.guzel dıleklerınız ıcın çok tesekkur ederim.çok zor gunler bu gunler.inşallah çabuk bıter ve bebegım saglıklı olur.cunku bende hal kalmadı artık.24 yada 25 haftamda once ayrıntılıya gircem izmirde prf cemal posacıda sonra bakalım ne olcak ınsallah temız cıkar.kordosentez yapabılırız dedi dr ama.allah hepımızın yardımcısı olsun boyle sıkıntılar bır daha yasatmasın rabbim

merhabalar;

öncelikle geçmiş olsun. İnşallah ayrıntılı usg'de ve kordosentez sonuçlarınız da hiçbir problem çıkmaz.
ben de 25 haftalık hamileyken kordosentez yaptırdım. kent hastanesinde prof.dr.namık demir ve ekibi yaptılar (izmir)
ultrason ile bebeğin kordonun bulunduğu yeri tespit edip, anne karnından çok ince bir iğne ile girip kan alıyorlar. benim o anda düşündüğüm tek şey bebeğimin sağlıklı olmasaydı. o yüzden de hiç acı falan hissetmedim. zaten seninde işlem sırasında sakin olman ve kıpırdamaman gerekli.
bu konuda uzman bir doktora yaptır işlemi.
bizim sonuçlarımız temiz çıktı.
darısı başınıza
tekrar geçmiş olsun
teşekkur ederim bılgılerın ıcın ben suan ızmırde degılım zaten bu yuzdende gec kaldım bu kadar 1 hafta ıcınde gelıyorum ızmıre önce ayrıntılı ardında meraklarımı gıdermek ıcın kordosentez olucam galıba 2lı testım riklı 1:120 uclu testımde rıske yakın oldugu için 1:698 olmam gerekıyordu zaten ama ben as den korktum olmadım.aslında kordosentez daha rısklıymıs kayıbı çokmus yıne korkuyorum ama resmen hayatım kabusa dondu olucam yanı bu sefer.sen olduktan sonra bı sıkıntı agrı yasadın mı yada bebegının kalp atısları çok yavaslıyomus galıba böyle bır sey oldumu?kac gun ıcınde sonucları aldın ve kac para odedın benı bılgılendırırsen çok sevınırım.allah bebeklerımıze saglık versın ınsallah

Back
X