• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kördügüm :( siz ne yapardiniz?

Yaren89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
287
0
46
Almanya
slm arkadaslar ben yeni üye oldum, cünkü cok caresizim :(

yasim 22, bundan 5 sene önce ilk defa bir erkek arkadasim oldu, daha cocuktum cahildim, iki kere beynim yikandi ve cocuga kötü davranmaya basladim, etrafimda ki herkes o sana göre biri degil diyordu ama cok iyi biriydi, sonra baska biri teklif gönderdi, ikisi tanisiyorlar. ben tabiki hayir dedim cünkü hayatimda erkek arkadas vardi zaten. ne ettiler beni ondan beyin yikamasi sonucunda ayirdilar, aradan birkac gün gecti ailem biraz baskici davrandi,ikinci teklif edeni kabul et, akraba falan filan dediler bende ettim :( cahillik iste :( hic sevmedim, hep ilkini bekledim cok pisman oldum ama baski cok büyüktü yasim ufakti aklim ermiyordu ki iste, kendimi zorladim ama allaha sükür bitti oda. ilkini hic unutmadim HIC :( hep onu bekledim cok agladim vallah... sonra biri evlenmek istedi yasim 18 idi, kabul ettim nisanlandik, ve kaynana yüzünden ayrildik suan 3 ay oluyor ayrilali,,, size sukadarini söylim, eger hayatima ilk erkek arkadasim girmis olmasaydi zamaninda, eski nisanlimla hic birlikte bile olmazdim, ama kader iste :( basima ne geldiyse hakkediyorum dedim, ben ettim zamaninda simdi geri geliyor dedim, simdi ben istenmeyen kisi oldum dedim :( ve aslinda kendimi senelerce ilkine yaptigim seyler icin cezalandirdim :( Ilki hakkimda kötu düsünüyordur, aslinda onu hic sevmedigim hatta kimbilir belki aldattigimi bile düsünmüstürm cpnkü fazla zaman girmemisti araya :( amma vallah hic öyle degildi CAHILLIK ISTE :( nisanliyken hatta ona mesj attim gizliden, nisanlima saygisizlik olmasin diye gizli no dan mesaj attim, özür diledim aslinda hicbirseyin göründügü gibi olmadigini yazdim falan filan. ama gecmiyor :( unutulmuyor, vijdanim hic rahat degil... o hala evli degil, siz olsaniz ne yapardiniz? onunla sadece birkere konusmak istiyorum yoksa ömrüm böyunca unutmicam :( siz olsaniz onu ararmiydiniz??

ben tek bir sey soyleyecegim nisanliniza saygisizlik olmasin diye gizli nodan atmissiniz ya valla bravo evet gizli nodan atinca saygisizlik olmuyor

buyuk konusmayim da anlayamiyorum ben ya evli ya da nisanli insanlarin eski sevgililerine mesaj atmasini (aynisini ben yasadim sevdigimin eski sevgilisi evli ve mesaj atmisti sevgilime dusununce bile sinirleniyorum)

baska bi yorumum yok hayirlisi olsun sizin icin diyorum insallah ama bu surecte nolur baska insanlarin haklarini yemeyin bkn nisanliniz

Son düzenleme:
insanin vijdani raht etmiyor ki ne edim?? hic ilgi gösterecek bir mesaj degilgi ona umut vermedim, ve emin olunki ben eski nisanlim icin herseyi yaptim ,,,,

Geri dönmek istiyorsanız eski sevgilinize madem numarasını da biliyorsunuz o zaman arayıp açık açık konuşun. Yaptığınızın hata olduğunu zamanında kendisini kırdığınız için üzgün olduğunuzu belirtin. Zaten sizde gönlü varsa o zaman ikiniz ilişkinize bir şans daha verebilirsiniz belki. Nişanlıyken eski sevgilinize gizliden de olsa mesaj göndermeniz de hiç hoş değil bence. Eğer aklınızda hala eski sevgili varsa nişanlanmayın, hiç hoş olmuyor aynısının size yapıldığını düşünsenize nasıl kırılırdınız. Neyse konumuz zaten bu değil, kısacası demek istediğim eski sevgilinizin kendisiyle konuşmadan hiç bir karara varamazsınız.

hayir ben eski nisanlimi gercekten cok sevdim, ilki sevgilimle niyetim yinebirlikte olmakta degil, sadece insan olarak vijdanim rahat etmedi, sonucta bir insana bilerek veya bilmiyerek kötülük ettim :( ama nisanlimi cok sevdim ve kaynana yüzünden ayrildik.... bugüne kadar hep baskalari ne der diye kararlar aldim hic kendimi düsünmedim, ve o msj ben istedigim icin attim ama umut vermedim,, galiba yalnis anlasiliyorum ufff :(

Garip bir durum. Bence qercekten sewseydiniz baskalrının ne düsündüqünü önemsemezdiniz. Nisanlına ayıp olmasın diye özelden msj atmısınız ama sonucta eski sewqilinize msj atıyorsunuz her sekilde yanlıs yapmıssınız. We artık olan olmus bence arayıp sormayın.

insan hissettiğini sevdiğini önemsemez mi? hala aklınızda o var, vicdan meselesi de olsa sonuçta onu düşünüyorsunuz, bence siz zaten aramaya karar vermişsiniz.. anladığım kadarıyla halihazırda bir nişanlınız yahut eşiniz yok, şu an atacağınız herhangi bir adım kimseyi yaralamaz, o kişinin de bir ilişkisi yok, en iyisi arayın konuşun da rahatlayın bari.. ama birileri varsa hayatınızda ilk önce hayatınızdaki o kişiyi çıkarın, eski ilişkinizi düşündüğünüze göre şu anki ilişkinize bağlı değilsiniz.. ama birileri yoksa sorun da yok ;)

gercekten ben eski nisanlimi cok sevdim vallah, cok cektik cok ayirmaya calistilar senelerce herseye katlandim, 22 yasimda neler cektim, ne krizler atlattim eski kaynanam sagolsun :( zaten sonunda basardi ayirdi bizi, ama is erkekte bitiyor, o böyle ana kuzusu olmasaydi biz evli olabilirdik... neyse o ayri bi konu, hayirlisi buymus...

düsünmek degil sevmek hele hic degil, gercekten sadece vijdan, ben hayatimda kimseye bilerek kötülük etmedim, ve ona haksizlik ettigimi biliyorum, birisinin benden nefret edebilecegini düsünmek bile beni cok kötü ediyor :( gerci belki hic önemsemiyordur kim bilir, insallah da cok mutlu olur insallah... ben bencil bir insan degilim. kirdigim bir insan varsa mecbur özür dilemeliyim, huyum iste ne yapim?! cok cok düsündüm zamaninda o yüzden anca 3 sene sonra birtek msj attim, evlenmeden önce yapmak zorundaydim... eger nisanli olmasaydim, arayip konusurdum ki bu vijdan azabindan kurtulayim. aslinda bosverip devam etmek gerek ama bende allah korkusu cok, birgün öteki tarafta hesaplasacaz biliyorum. msj yazdim yalnis oldugunu biliyorum, eski nisanlim yapmis olsaydi bende cok kizardim, ama inanin bugüne kadar hep BEN kirildim ama hic kirmamaya calistim :( birkere yalnis buldugum birsey yaptim, ama vallah msj da umut verecek birsey yazmadim, hatta nisanlimi cok sevdigimi de yazmistim.

galiba allahtan onun icin hayirlisini dilemeliyim, arasam ne degisecek, yasandi bitti sonucta.. ASK da yok ortada.. kendim ettim zamaninda simdi BENIM vijdanim rahat etmiyor diye, kimseyi rahatsiz etmeye hakkim yok galiba. ama sorun su: hicbir zaman etkisinden kurtulamadim, yapilan tüm haksizliklari kötülükleri kabul ettim, neden? zamaninda bende birine haksizlik ettim simdi sira bende dedim... hayatima bu vijdanim yüzünden hic yön veremedim aslinda. hep ezdirdim kendimi, gerci caddi kaynanam olmasaydi cokta mutlu olurdum da neyse.... anlicaginiz benim hayatim cok karisik :) ama allahima sükr olsunki saglikliyim huzurluyum korkum yok artik, yasananlar bana cok ders oldu. Herseyin hayirlisi insallah...

Eski sevgilinize ümit verecek bir şey yazdığını söylemedik canım zaten. Hem ilk olarak gizli numaradan gönderdiğiniz mesajda özür dilemişsiniz zaten. anlatmışsınız göründüğü gibi olmadığını bir daha da özür dilemenin bir anlamı yok ki madem ki bu insanı tekrar hayatınıza almak gibi bir niyetiniz yok. Hem belki de onun da bir sevgilisi vardır ve onları rahatsız edersiniz. En iyisi bir kere özür dilemişsiniz uzatmayın o zaman.

Evet haklisin, birkere yazdim zaten, simdi görüsmek istesem yalnis anlaya bilir, onun hayatini alt üst etmek istemem... insallah önce allah sonrada o affeder beni.

mutlu olmasini dilerim. zamaninda kurtulmak icin yazdim o mssji, simdi yazssam baska türlü anlasilacak. hem oda biliyordur artik nisanli olmadigimi, eger merak ediyorsa zamaninda yasananlari, kendi gelip sorabilir dimi?!" yoksa zaten onu rahatsiz etmeye hakkim yok, heleki sevgilisi varsa!!!! cok ayip olur gercekten... AYYYYYY allah bize dert vermis :) bunada kafa yoruyoruz ya... zaten ben herseyin yazilip yizilmis olduguna inaniyorum, hersey kader. o bana büyük ders oldu. ve fazla uzatmaya da gerek yok... COK sagolun vallah... icim acildi .. :)

peki simdi sizce hayatim normallesir mi? yani biri yine hayatima girdiginde ben saglikli bir iliski sürdürebilirmiyim?? eski nisanlimla öyle sorunlar yasadikki (KAYNANA) simdi cok korkuyorum :( !!!! sanki kimseyi artik sevemem ve güvenemem gibi geliyor, cadalozun teki olurum gibime geliyor :(

slm arkadaslar ben yeni üye oldum, cünkü cok caresizim :(

yasim 22, bundan 5 sene önce ilk defa bir erkek arkadasim oldu, daha cocuktum cahildim, iki kere beynim yikandi ve cocuga kötü davranmaya basladim, etrafimda ki herkes o sana göre biri degil diyordu ama cok iyi biriydi, sonra baska biri teklif gönderdi, ikisi tanisiyorlar. ben tabiki hayir dedim cünkü hayatimda erkek arkadas vardi zaten. ne ettiler beni ondan beyin yikamasi sonucunda ayirdilar, aradan birkac gün gecti ailem biraz baskici davrandi,ikinci teklif edeni kabul et, akraba falan filan dediler bende ettim :( cahillik iste :( hic sevmedim, hep ilkini bekledim cok pisman oldum ama baski cok büyüktü yasim ufakti aklim ermiyordu ki iste, kendimi zorladim ama allaha sükür bitti oda. ilkini hic unutmadim HIC :( hep onu bekledim cok agladim vallah... sonra biri evlenmek istedi yasim 18 idi, kabul ettim nisanlandik, ve kaynana yüzünden ayrildik suan 3 ay oluyor ayrilali,,, size sukadarini söylim, eger hayatima ilk erkek arkadasim girmis olmasaydi zamaninda, eski nisanlimla hic birlikte bile olmazdim, ama kader iste :( basima ne geldiyse hakkediyorum dedim, ben ettim zamaninda simdi geri geliyor dedim, simdi ben istenmeyen kisi oldum dedim :( ve aslinda kendimi senelerce ilkine yaptigim seyler icin cezalandirdim :( Ilki hakkimda kötu düsünüyordur, aslinda onu hic sevmedigim hatta kimbilir belki aldattigimi bile düsünmüstürm cpnkü fazla zaman girmemisti araya :( amma vallah hic öyle degildi CAHILLIK ISTE :( nisanliyken hatta ona mesj attim gizliden, nisanlima saygisizlik olmasin diye gizli no dan mesaj attim, özür diledim aslinda hicbirseyin göründügü gibi olmadigini yazdim falan filan. ama gecmiyor :( unutulmuyor, vijdanim hic rahat degil... o hala evli degil, siz olsaniz ne yapardiniz? onunla sadece birkere konusmak istiyorum yoksa ömrüm böyunca unutmicam :( siz olsaniz onu ararmiydiniz??

peki 5 yıl evvel yaşın küçük oku, meslek sahibi ol diye beyninizi yıkayan olmadımı, çok erken girmişiniz bu işlere ve çıkamamışsınız ondan sonra, hayat erkeklerden ibaret değildir, keşke biraz da kendinizi düşünseydiniz.

allaha sükr okulumu bitirip meslegimi aldim elime, ve suan calisiyorum... biliyorum erkendi, zaten yasadiklarimdan belli oluyor, o yasta bir iliskiyi sürdürecek akla sahip degildim.. olsaydim hersey farkli olurdu.

ama öyle düsünmüyorsunuzki.. bana deger veren seven evlenmek isteyen biri var deyip mutlu olmak istiyorsunuz, zaten günümüzde erken evlilikler almis basini gidiyor. oldu iste.. istesemde artik degistiremem 17 yasinda ilk erkek arkadasim oldu..

ama dedigim gibi okulum bitti suan calisiyorum, cok iyi bir ise sahibim, o knuda allah sükr bir hata yapmadim.

Back
X