slm arkadaslar ben yeni üye oldum, cünkü cok caresizim
yasim 22, bundan 5 sene önce ilk defa bir erkek arkadasim oldu, daha cocuktum cahildim, iki kere beynim yikandi ve cocuga kötü davranmaya basladim, etrafimda ki herkes o sana göre biri degil diyordu ama cok iyi biriydi, sonra baska biri teklif gönderdi, ikisi tanisiyorlar. ben tabiki hayir dedim cünkü hayatimda erkek arkadas vardi zaten. ne ettiler beni ondan beyin yikamasi sonucunda ayirdilar, aradan birkac gün gecti ailem biraz baskici davrandi,ikinci teklif edeni kabul et, akraba falan filan dediler bende ettim
cahillik iste
hic sevmedim, hep ilkini bekledim cok pisman oldum ama baski cok büyüktü yasim ufakti aklim ermiyordu ki iste, kendimi zorladim ama allaha sükür bitti oda. ilkini hic unutmadim HIC
hep onu bekledim cok agladim vallah... sonra biri evlenmek istedi yasim 18 idi, kabul ettim nisanlandik, ve kaynana yüzünden ayrildik suan 3 ay oluyor ayrilali,,, size sukadarini söylim, eger hayatima ilk erkek arkadasim girmis olmasaydi zamaninda, eski nisanlimla hic birlikte bile olmazdim, ama kader iste
basima ne geldiyse hakkediyorum dedim, ben ettim zamaninda simdi geri geliyor dedim, simdi ben istenmeyen kisi oldum dedim
ve aslinda kendimi senelerce ilkine yaptigim seyler icin cezalandirdim
Ilki hakkimda kötu düsünüyordur, aslinda onu hic sevmedigim hatta kimbilir belki aldattigimi bile düsünmüstürm cpnkü fazla zaman girmemisti araya
amma vallah hic öyle degildi CAHILLIK ISTE
nisanliyken hatta ona mesj attim gizliden, nisanlima saygisizlik olmasin diye gizli no dan mesaj attim, özür diledim aslinda hicbirseyin göründügü gibi olmadigini yazdim falan filan. ama gecmiyor
unutulmuyor, vijdanim hic rahat degil... o hala evli degil, siz olsaniz ne yapardiniz? onunla sadece birkere konusmak istiyorum yoksa ömrüm böyunca unutmicam
siz olsaniz onu ararmiydiniz??

yasim 22, bundan 5 sene önce ilk defa bir erkek arkadasim oldu, daha cocuktum cahildim, iki kere beynim yikandi ve cocuga kötü davranmaya basladim, etrafimda ki herkes o sana göre biri degil diyordu ama cok iyi biriydi, sonra baska biri teklif gönderdi, ikisi tanisiyorlar. ben tabiki hayir dedim cünkü hayatimda erkek arkadas vardi zaten. ne ettiler beni ondan beyin yikamasi sonucunda ayirdilar, aradan birkac gün gecti ailem biraz baskici davrandi,ikinci teklif edeni kabul et, akraba falan filan dediler bende ettim