Kore film sevdalilari

Film dizi hiç farketmiyor bayılıyorum arada bir Çin japon tayland izliyorum değişiklik olsun diye sen ne tür dizi seviyorsun
Ben önceleri hep romantik izlerdim.O kadar çok izledim ki artık bıktım bu türden.Polisiye,fantastik izlemeyi düşünüyorum.Artık Kore'den de sıkılmaya başladım.O yüzden Çin dizileri izleyeyim artık dedim ama Türkçe'ye çevrilen diziler hep romantik.En son "love me if you dare" adlı bir Çin dizisi izledim.Mükemmeldi diyemem ama güzeldi.Sen hangi tür izliyorsun?

Genelde dram romantik ama dediğin gibi sıkılmaya başladım artık vampir ve fantastik Filmler izliyorum cin film istersen Vampire boy izlersen çok güzel ben çok beğendim dram romantik de var içinde superdi

Senin bana önereceğin bir film yada dizi ben genelde böyle başrol erkek oyuncu hasta oluyor ayilip bayılıyor ya o filmleri seviyorum
Çok var."The Devil","Oh My Venüs","I am sorry I love you","Master's Sun","Descendants of the sun".Bu dizilerin hepsi farklı türde.İzlediklerimin içinde en iyileri diyebilirim.

Dizi ya da film önerin var mı?
Gu family book en güzeli onun gibisini asla bulamazsın üç defa tekrar izlemisligim var kendisini hiç bir film onun yerini tutmuyor good doctor, Code blue, midas, Full HOUSE take, hi school, aklıma gelen bunlar ha birde tumbling var japon film okul spor tarzı bunu da iki defa tekrar izledim hangisinden başlayayım dersen gu family book derim eğer izlemediysen ama uyarıyım bu filmden sonra hiç bir film sana güzel gelmeyecek benden söylemesi

Nasıl canım baktığın oldu mu filmlerden daha sonra yine önerilerde bulunalım birbirimize ben the devil başlayacam inşallah konusu hoşuma gitti ondan sonra oh My Venüs so ji sob varmış çok severim
Bakmadım.Çünkü önceden indirdiğim diziler var.Bu dizileri bitirince bakacağım.Şu an "kill me heal me" izliyorum.4 bölüm izledim.Güzel,farklı bir konusu var.Ayrıca çok komik.:KK70:Çok Kore dizisi izleyip de 'The Devil' i bilmeyen çok kişi var.Ben her bölümünde gerilmiştim.İzlediğim ilk ve tek Kore polisiye,gerilim dizisiydi.
Tabii ki yine birbirimize dizi öneriririz.Ben facede kore dizileriyle ilgili sayfaları takip ediyorum.Diziler hakkında fikir edinmek için çok iyi oluyor.'Oh My Venüs' çok komikti.Gülmekten helak olacaktım neredeyse.:KK70:

Bakmadım.Çünkü önceden indirdiğim diziler var.Bu dizileri bitirince bakacağım.Şu an "kill me heal me" izliyorum.4 bölüm izledim.Güzel,farklı bir konusu var.Ayrıca çok komik.:KK70:Çok Kore dizisi izleyip de 'The Devil' i bilmeyen çok kişi var.Ben her bölümünde gerilmiştim.İzlediğim ilk ve tek Kore polisiye,gerilim dizisiydi.
Tabii ki yine birbirimize dizi öneriririz.Ben facede kore dizileriyle ilgili sayfaları takip ediyorum.Diziler hakkında fikir edinmek için çok iyi oluyor.'Oh My Venüs' çok komikti.Gülmekten helak olacaktım neredeyse.:KK70:
Kill me heal me yeri bir başkadır tabi özellikle müzikleri iki kere seyrettim sana ısrarla söylüyorum indirdiğin filmlere ara ver gu family book 1. Bölüme bak zaten kendini alamayacaksin bir bakmışsın finale gelmişsin tarih fantastik bir film ben tekrar izlemeyi düşünüyorum aklima geldikce ben sana yazarim burdan Japon koizora var sad love you var finalde çok aglamistim

Kill me heal me yeri bir başkadır tabi özellikle müzikleri iki kere seyrettim sana ısrarla söylüyorum indirdiğin filmlere ara ver gu family book 1. Bölüme bak zaten kendini alamayacaksin bir bakmışsın finale gelmişsin tarih fantastik bir film ben tekrar izlemeyi düşünüyorum aklima geldikce ben sana yazarim burdan Japon koizora var sad love you var finalde çok aglamistim
"Can you hear my heart" güzel bir diziydi.Dizi de en çok hoşuma giden şey ise dramatik bir sahnenin hemen ardından komik sahnenin olmasıydı.

"Can you hear my heart" güzel bir diziydi.Dizi de en çok hoşuma giden şey ise dramatik bir sahnenin hemen ardından komik sahnenin olmasıydı.
Canım nasılsın ben bu dizinin konusunu okumuştum dikkatimi çekmedi the girl
Canım nasılsın ben bu filmin konusunu okudum pek dikkatimi çekmedi the girl Who sees smiles yoochun var çok farklı bir konusu var sen şimdi hangi filmi izliyorsun

Canım nasılsın ben bu dizinin konusunu okumuştum dikkatimi çekmedi the girl

Canım nasılsın ben bu filmin konusunu okudum pek dikkatimi çekmedi the girl Who sees smiles yoochun var çok farklı bir konusu var sen şimdi hangi filmi izliyorsun
İyiyim.Sen nasılsın?Bahsettiğin diziyi izlemedim ama biliyorum.Belki daha sonra izlerim.Şu an dizi izlemekten bıktım diyebilirim.En son 2 mini dizi izledim.Biri "splash splash love" ve diğeri "high end crush".İkisi de çok güzeldi,komikti.İzlemeni öneririm.

İyiyim.Sen nasılsın?Bahsettiğin diziyi izlemedim ama biliyorum.Belki daha sonra izlerim.Şu an dizi izlemekten bıktım diyebilirim.En son 2 mini dizi izledim.Biri "splash splash love" ve diğeri "high end crush".İkisi de çok güzeldi,komikti.İzlemeni öneririm.
Bende iyiyim canım allaha şükür kore filmlerini seven sadece ikimiz varız herhalde aynen dediğin gibi bende biraz ara verdim park shin hye nin yeni dizisi başladı doctors diye onu izliyorum haftada bir bölüm onu izliyorum tabi oda cevrilirse 1. Bölüm gayet güzel başladı bakalım 2. Bölüm bekliyorum

Bende iyiyim canım allaha şükür kore filmlerini seven sadece ikimiz varız herhalde aynen dediğin gibi bende biraz ara verdim park shin hye nin yeni dizisi başladı doctors diye onu izliyorum haftada bir bölüm onu izliyorum tabi oda cevrilirse 1. Bölüm gayet güzel başladı bakalım 2. Bölüm bekliyorum
Park Shin Hye sevemedim ben.O yüzden yeni dizisini de merak etmiyorum.Bizden başka Koreseverler var aslında.

Back
X