Teşekkür ederim. Ama onlarda da çok kilo sorunu varKorelilerin diyetemi ihriyaci var hepsi cubuk gibi zaten.
Diyetinde basarilar insallah
Bu kadar protein bobreklerinize ciddi zarar verebilir. Baslamadan once bobrekler ve karacigerinizin saglikli olduguna dair test yaptirsaydiniz keskeMerhaba....
Korelilerin yaptığı ünlü yumurta diyeti var bi çok insan biliyor bu diyeti.
En fazla 2 hafta yapılması uygundur.
Diyet menüsü; (yumurtakae haşlanmış olacak)
Günde 3 öğün yemek yiyorsunuz
Sabah 2 yumurta 1 bardak yağsız süt
Öğlen 2 yumurta 1 bardak yoğurt
Akşam 2 yumurta 1 bardak portakal suyu
isteye bağlı yanında salatada tüketile bilir yani domates salatalık biber gibi.
Ben bu diyeti tek öğün olarak yapıcam
günde sadece 2 yumurta ve süt ve ya yoğurt olarak tüketicem. Yapa bildiğim kadar yapıcam.
Önerileriniz için teşekkürlermotivasyon bozmak istemem ama bu tür şok diyetler hiç sağlıklı değil ayrıca kalıcıda değil. 5 verip 10 geri alırsınız.
günlük su miktarını arttırın. karbonhidratı mümkün olduğunca hayatınızdan çıkarın. akşam 6 dan sonra bir şey yemeyin zaten verirsiniz.
Biliyorum bir problem yok şükür. Daha öncede kaç defa yaptığım diyetBu kadar protein bobreklerinize ciddi zarar verebilir. Baslamadan once bobrekler ve karacigerinizin saglikli olduguna dair test yaptirsaydiniz keske
Umarim iyi gecerBiliyorum bir problem yok şükür. Daha öncede kaç defa yaptığım diyet
2-3 gun tamam da, fazlasi tehlikeli benceNormal diyetinize devam ederken vücudu şaşırtmak için araya 2-3 gün sıkıştırabilirsiniz böyle bir şeyi etkisi de olur.
En fazla 1 ay yapılması öneriliyor tabii ki böyle değik içerisine tavuk balık eklenerek2-3 gun tamam da, fazlasi tehlikeli bence
Yapa bildiğim kadar yapıcam her gün yumurta yemek kabus gibi2-3 gun tamam da, fazlasi tehlikeli bence
2-3 gun tamam da, fazlasi tehlikeli bence
Yaaani aklin yolu birOlumsuz girmek istemedim konuya
Öldürmez ama süründürür. Metabolizma yavaşlar böbrekler sıkıntı yaşar. Diyet sıkar. Bitince de yemeğe abanırsın. Hiç gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?