• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koreografi Hastanelik Etti !

MakaraKukara

Suda yürüsen, yüzmeyi bilmiyor derler..
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
14.167
596
413
İlk Hali
$fft2mm992039.webp

Koptuktan Sonraki An
$fft31_mf992031.webp

Fenerbahçeli Taraftarların Trabzonspor Maçı Öncesinde Açtıkları Üç Boyutlu Görsel Koptu ve Tribün Şovu Yarıda Kaldı.. :60:

Fenerbahçeli Taraftarların Türk Telekom Kale Arkası Tribünde Hazırladıkları Koreografi,
İpleri Koptuğu İçin Çok Kısa Bir Süre Görülebildi. :27:

Tribünde Sarı ve Beyaz Renklerde Kartonlar Açılarak Arka Fon Oluşturulurken,
İplerle Yukarıya Doğru Çekilen Perdede Bir Dev Figürü ve Kollarında '' Saldır Fener '' Yazısı Yer Aldı.

Ancak Üzerinde '' Saldır Fener '' Yazısı Yer Alan Figür,
İplerle Yerden Yukarıya Doğru Çekilerek Açıldığı Sırada İpler Kopunca Yere Düştü.
Bu Sırada Koreografiyi Taşıyan Makaralardan Birinin Kopması Sonucu,
Bir Taraftarın Başına Geldiği ve Kanlar İçinde Kalan Sarı - Lacivertli Taraftarın Hastaneye Kaldırıldığı Öğrenildi..

Sarı - Lacivertli Taraftarların Daha Önce Kadıköy'de Galatasaray İle Yapacakları Derbi Maç İçin Hazırlık Yaptıkları Koreografi Şovu,
Yaşanan Aksaklıklar Nedeniyle Gerçekleştirilememişti.. :27:

Son düzenleme:
öncelikle bir fenerli olarak geçmiş olsun diyorum o taraftara .. eminim sadece fenerin taraftarları bu hatayı yapmıyodur hıh :52:

İyiki bi iş yaptık şu memlekette :1:
Olmuyosa zorlama,daha öncede başaramamıştın
Taraftara üzüldüm,süper final izleyeceğim heycanıyla gelmiş soluğu hastanede almış

bir ♥FENERBAHCELI ♥olarak taraftarlara gecmis olsun dileklerimi yolluyorum,nazar degdi nazar :nazar::nazar::nazar::nazar:

bir ♥FENERBAHCELI ♥olarak taraftarlara gecmis olsun dileklerimi yolluyorum,nazar degdi nazar :nazar::nazar::nazar::nazar:
Neyinize Pardon .. :27:
İyiki bi iş yaptık şu memlekette :1:
Olmuyosa zorlama,daha öncede başaramamıştın
Taraftara üzüldüm,süper final izleyeceğim heycanıyla gelmiş soluğu hastanede almış

Bende Taraftara Üzüldüm..
Ama Geri Kalan Herşeye Koptum.. :52:

taraftara geçmiş olsun diyorumm veee...fenevbaheye nice senelere demek istiyorum :1:

Allah ımmmmmm sen konuyu biliyosun Aminnn :9: :9: :9:

Back
X