- Konu Sahibi Hazal zamani
doğru demişin canım .işte aşamaıyorum aşabilsem...sorun kalmıcak...
bu arada canım benim kimseyle oynama durumum yok..hatta kötülüğü ben kendime yapıyorum.onlarada söylüyorum.ve beklerim diyorlar.tabi çıkma söz konusu değil..ama şunu diyemiyorum..çek git istemiyorum seniii
Estagfurullah canım oynama anlamında demedim kesinlikle .Demek istediğim şey birine aşık olduğun zaman hiçbir korkun , çekincen vb kalmıyor .Sadece aşkını yaşıyorsun en azından bende öyle oldu ama karşı taraf çekindiği zaman, onun sevgisinin onda bu duyguları oluşturmadığını anladığında onun bağlanmaktan korktuğunu vs anlıyorsun.Gerçek aşkın içinde korku , plan , program gibi şeyleri barındırmadığını düşünüyorum.Bunu yaşadığında sende korku , çevresel faktörler falan kalmıyacak emin ol.33 yaşında olman bişey farketmez ben körkütük ilk aşkımı 34 yaşında yaşadım .Herkes aynı şekilde olmuyor ki:kedi:
Ha yaşadımda kurbağa , prense mi dönüştü yoo ama kendi açımdan huzurluyum, ben elimden geleni yaptım ; sende aşık olduğunda korkmayacaksın kendi haline bırak önyargılı yaklaşma kimseye bu yeter , akışına bırak ve kimse mükemmel değil ..
Kusursuz dost arayan dostsuz kalır unutma .
Son düzenleme: