• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkaklık mı?

doğru demişin canım .işte aşamaıyorum aşabilsem...sorun kalmıcak...

bu arada canım benim kimseyle oynama durumum yok..hatta kötülüğü ben kendime yapıyorum.onlarada söylüyorum.ve beklerim diyorlar.tabi çıkma söz konusu değil..ama şunu diyemiyorum..çek git istemiyorum seniii

Estagfurullah canım oynama anlamında demedim kesinlikle .Demek istediğim şey birine aşık olduğun zaman hiçbir korkun , çekincen vb kalmıyor .Sadece aşkını yaşıyorsun en azından bende öyle oldu ama karşı taraf çekindiği zaman, onun sevgisinin onda bu duyguları oluşturmadığını anladığında onun bağlanmaktan korktuğunu vs anlıyorsun.Gerçek aşkın içinde korku , plan , program gibi şeyleri barındırmadığını düşünüyorum.Bunu yaşadığında sende korku , çevresel faktörler falan kalmıyacak emin ol.33 yaşında olman bişey farketmez ben körkütük ilk aşkımı 34 yaşında yaşadım .Herkes aynı şekilde olmuyor ki:kedi:
Ha yaşadımda kurbağa , prense mi dönüştü yoo ama kendi açımdan huzurluyum, ben elimden geleni yaptım ; sende aşık olduğunda korkmayacaksın kendi haline bırak önyargılı yaklaşma kimseye bu yeter , akışına bırak ve kimse mükemmel değil ..
Kusursuz dost arayan dostsuz kalır unutma .

Son düzenleme:
Çok fazla yazdım galiba ama birde karşındaki insana açık olmak lazım kimseyi sevmek zorunda değilsin , seninle yürütemeyeceğim demeyi öğren .İnanki ben bu yaşıma kadar herşeyi içime attım (aşk konusu hariçboshayallersmile) şimdi söylüyorum yavaştan içimdekileri insanlar yoksa senin bu durumunu çözdüler mi çok acımasızlar .Değişmenin vakti gelmiş oğlak burcu şirini:hulya:
Kendini koruyarak hayata katılmalısın , karşındaki seni haketmiyosa bile böyle bu ..denemeden bulamazsın mutluluğu a.s.
Ya bide değmese bile denemeye değer benim için değer çünkü ; çok sevdiğim bi yazı var sana onu armağan edeyim ve sahneden çekileyim:1hug::asigim:
eflatun'a iki soru sormuşlar.
birincisi, insanoğlunun sizi en çok şaşırtan iki davranışı nedir ?

eflatun tek tek sıralamış,
çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler.ne var ki çocukluklarını özlerler
para kazanmak için sağlıklarını yitirirler. ama sağlıklarını geri almak için de para öderler.
yarınlarından endişe ederken bugünü unuturlar. sonuçta, ne bugünü, ne de yarını yaşarlar.
hiç ölmeyecek gibi yaparlar. ancak hiç yaşamamış gibi ölürler.

sıra gelmiş ikinci soruya: peki sen ne öneriyorsun.

bilge yine sıralamış,
kimseye kendinizi sevdirmeye kalkmayın !
yapılması gereken tek şey, sadece kendinizi sevilmeye bırakmaktır.

Çok fazla yazdım galiba ama birde karşındaki insana açık olmak lazım kimseyi sevmek zorunda değilsin , seninle yürütemeyeceğim demeyi öğren .İnanki ben bu yaşıma kadar herşeyi içime attım (aşk konusu hariçboshayallersmile) şimdi söylüyorum yavaştan içimdekileri insanlar yoksa senin bu durumunu çözdüler mi çok acımasızlar .Değişmenin vakti gelmiş oğlak burcu şirini:hulya:
Kendini koruyarak hayata katılmalısın , karşındaki seni haketmiyosa bile böyle bu ..denemeden bulamazsın mutluluğu a.s.
Ya bide değmese bile denemeye değer benim için değer çünkü ; çok sevdiğim bi yazı var sana onu armağan edeyim ve sahneden çekileyim:1hug::asigim:
eflatun'a iki soru sormuşlar.
birincisi, insanoğlunun sizi en çok şaşırtan iki davranışı nedir ?

eflatun tek tek sıralamış,
çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler.ne var ki çocukluklarını özlerler
para kazanmak için sağlıklarını yitirirler. ama sağlıklarını geri almak için de para öderler.
yarınlarından endişe ederken bugünü unuturlar. sonuçta, ne bugünü, ne de yarını yaşarlar.
hiç ölmeyecek gibi yaparlar. ancak hiç yaşamamış gibi ölürler.

sıra gelmiş ikinci soruya: peki sen ne öneriyorsun.

bilge yine sıralamış,
kimseye kendinizi sevdirmeye kalkmayın !
yapılması gereken tek şey, sadece kendinizi sevilmeye bırakmaktır.

CANIM BENCE BU EFLATUNUN SÖZÜ İÇİN KONU AÇMALISIN?FİKRİM GENİŞLEDİ VALLA...BÜYÜK ADAMMIŞ..PEKİ SANA SON SORU SORAYIM O ZAMAN İÇİNE EFLATUN KAÇTI? NE DİYORSN ŞİMDİ KISA VE ÖZ BANA...kaydirigubbakcemile

Sevmekten korkma diyorummm :asigim:
Sonu masallardaki gibi bitmese bile aşk yaşamaya değer bir duygu vereliniortak

klasik oğlak kadınısın..ben de bunları yaşadım, eski bir yazıma rastlamış gibi oldum...cozumu soyluyorum sana hayatla dalga gec, atla gitsin denize, butun olasılıkları dusunmeye calisma, birak hata yapsın bu kadın, evet hataydı ama yasadım de bu da guzel...oglak kadını zaten yine de tedbirli olacaktir, cok buyuk hatalar yapamayacaktır....yasamın cok kısa oldugunu ve sen dusunurken gecip gittigini dusun...dusunmek yerine yasa ve gor, kotu de olsa yasa...

Back
X