Korkiyorum, Davadan sonra olanlardan

Epey zaman oldu. Geri yazamadim.

Bende öyle düsüniyorum.
Ne şuan, nede ilerde Görüşmek imkansiz.
Eger Nefes almak istiyorsam Şuanki Durumumda kalmaliyim.

Simdi diyeceksiniz..ailen yaninda yok nasil Nefes aliyorsun?
Inanin tabiki Insan Üzüliyor, ama her Imkanimi, her Yönü denedim, Olmadi. Arkamda duramadilar.
Aman öyle aile düşman başına. Alacağın nefesin varsa bile keserler. Bosver sen doğru yoldasın. Allah içini ferahlatsın, düzgün insanlarla karşılaştırsın.

Ben olsam bu durumda görüşmezdim.
Neden yaptığımı da bilmesinler yada önce fark edip pişman olsunlar.
Bence devamı gelir sürekli bu tip mesajlar gelir ama hazır olana kadar konuşmayın,görüşmeyin.
Şuan nasılsın,güvende misin,nasıl geçiniyorsun.
Belki bu duruşun buradaki bazı haninlara cesaret olur.
Tebrik ederim seni 🙏

Iyi Aksamlar
Devami geliçek, sirf bana Süç Duygusu yaşatmak icin.

Şuan iyim, Allahs Sükür. Güvendeyim, 1 odali ev tutum, simdilik icin yeterli.
Devletten az da olsa yardim aliyorum. 1 aydir Çalisiyorum ve şuan Augustos icin Meslek Eğitimlere Başvurdum, yaklaşik 80 Email yazdim Egitim icin Teklif Veren iş Sahiblere.

Son durum bu.

Ama her nekadar Hayatta tutuşsam, bir Yerim hep Eksik kaliçak.

Iyi Aksamlar

Devletten az da olsa yardim aliyorum. 1 aydir Çalisiyorum ve şuan Augustos icin Meslek Eğitimlere Başvurdum, yaklaşik 80 Email yazdim Egitim icin Teklif Veren iş Sahiblere.

Son durum bu.

İyi akşamlar
Sizin adınıza çok sevindim en azından bir yerden adım atıp başlamışsıniz 🙏
Umarım iş ve eğitim anlamında istediğinize kavuşursunuz malum şuan ulkece zor durumdayız ama ümidi kesme.
Cok şükür en azından onca şeyden sonra guvendesiniz.
Ben inanıyorum daha sonra çok daha rahat ve mutlu olacaksınız.

İyi akşamlar
Sizin adınıza çok sevindim en azından bir yerden adım atıp başlamışsıniz 🙏
Umarım iş ve eğitim anlamında istediğinize kavuşursunuz malum şuan ulkece zor durumdayız ama ümidi kesme.
Cok şükür en azından onca şeyden sonra guvendesiniz.
Ben inanıyorum daha sonra çok daha rahat ve mutlu olacaksınız.

Tüm Dileklerin Kabul olsun, Güzel Insan.

Cok Teşekür ederim.

Yurtdişinda yaşiyorum ama tabiki buradada zorluklar vardir, muhakkak.

Iyi Aksamlar

Son durum bu.

Siz yurtdışında mi yaşıyorsunuz ?
Eğer öyle ise bu süreci daha rahat atlatırsınız.

Düzeltme: bir önceki mesajda yazmışsınız. Şanslısınız en azından orada daha fazla haklarınız var ve devlet yardım ediyor.

Sizin konularınızı biliyorum Hatta geçen gün aklıma geldiniz ne yaptı iyidir inşallah diye.
Bence görüşmeyin bu zamana kadar yaptıklarını yapmaya çalışacaklar muhtemelen.Tedavi görüyorum demiştiniz azda olsa iyi gelmiştir diye düşünüyorum onları gördüğünüzde tekrar başa sarma ihtimaliniz çok yüksek
Iyi Akşamkar, Uzun zamandan sonra geri yazabildim sonunda.
Aklima geldin.. yazmiştiniz, cok Duygulandim, Kalbime dokundunuz.

Allaha sükür iyim, calişiyorum. Meslek icin bir cok Eğitim veren Yerlere başvurdum.

Tedavi göriyorum, ama bana Çalişmak cok iyi geldi, Tedavi gibi diyebilirim. 1 arkadaş edindim, ve is yerimde 2 Çalişanlarla iyi anlaşiyoruz.

Görüşmeyin bencede.
Şimdiye kadar sizi oturtup karşılarına konuşmamışlar sizi anlamamışlar demekki
Bu saatten sonra konuşsanız anlamıcaklar

Selam.
Insanlar Huyularindan değişmez.
Ailemin Düşünme şeklini ben cok iyi biliyorum.
Anlamadilar beni, ve anlamiçaklar.
Hatta ailem sirf x yurtdisinda kalsin diye ellinden geleleni yapiçaklar.

Ben Onlar icin Namusunu kirletten biri oldum.

Bundan sonra hayatınızın hâyâl ettiğinizden çok daha güzel olmasını dilerim.Sizin kendinizden başka kimseye ihtiyacınız yok (ailenizi kastederek söyledim)iyi arkadaşlar,iyi çevre ve sizi geliştirecek ,huzur veren bir iş ....Gelecek için yeterli temel oluşturur.

Selam.

Hay namuslarina ... Bu ülke insanlarının başına ne geliyorsa bu saçma namus şeysinden geliyor

Selam.

O ex kocan annene bi sağlam yükselecek anlayacaklar namus nasıl kirleniyor.

Yüreğindeki korkuyu ben burdan hissettim. Çok Üzüldüm.
Bence Görüşmeyin. Size yaşattıklarından sonra niyetlerinin iyi olması münkün değil.

Iyi Akşamlar.. uzun bir süreden Sonra buraya geri döndüm,

O Günkü Korkum hala Bedenimde Hissediyorum.
Görüşmiyorum, Görüşememde. Niyetleri iyi olmadiklarini biliyorum.
Ne Garip kendi Gözlerinin önünde benim nekadar Üzüntülü olduğumu göriyorlardi, ama elalemin Dediklerine Kulak astilar.

Korkmayın lütfen boşanmak en doğal hakkınız, aile.iz bile olsa buna izin vermeyin, ailenizle de isterseniz görüşün ama baktınız hala aynılar bence komple silin hayatınızdan hepsini ve yeni bir sayfa acın kendinize, çalışıp hayata tutunun , umarım herşey düzelir..

Iyi Akşamlar Mihrimah Sultan, bu güzel Mesajiniz için çok Teşekür ederim. Benim Konularimi hep Takipte tutun. Yüreği güzel Insan cok tesekür ederim.

Calişiyorum ve Hayatta yavaş yavaş tutuniyorum.

Selam.

esas namussuz onlar. ex kocan herkesle yatak fantezisi yapıyor, o namussuz değil de sen namussuzsun öyle mi? bazılarının kafasında beyin yerine başka bir şey var.

Önemli olan sizin nasıl iyi hissedeceğiniz. Şuan bile korkuyorum dediğinize göre bu buluşma için erken diye düşündüm ben. Girdiğiniz bu yolda sizi manipüle etmeye çalışacaklarına inanıyorsanız hiç görüşmeyin. İsterseniz avukatınız aracılığıyla bir mektup, not vs yollayın ailenize. Kendinizden önce kimseyi düşünmeyin.
Iyi Aksamlar Raava Hanim, cok güzel yazdiniz.
Cok tesekür ederim

Belki pişman olmuşlardır ama yinede kabul etme görüşme. İyice burunları sürtsün... Görüşmek istersen de çok soğuk davran...

Iyi Akşamlar "ben bir Dost "

Pişman olduklarini bilemem, ama olurlarsa bile. Benimle insança Görüşemiçekler, ex eşimin kardeşi kiz kardeşimle evli, ve kuzenim oldugu icin, hep bir arada oluçaklar.

Ya ben yada akraba?
Benim Sikintilarim geçen Sene başlamişken anladim ailem milletin dedikleri gibi davraniyorlar.
Mesela X Kişi anneme Kizina şöyle şöyle de, annemde gelip bana söyler, yani kendi mantikla davranmadi. Sadece bu değil ki...

Neuseeland sonra biliyordum elalem ailem icin ilk sirada

Avukatınıza, size iletmeden taleplerini reddetmesini söyleyin. Sizi taciz etmelerine izin vermeyin. Yüzdünğz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz. Sizi manipüle etmelerine izin vermeyin. O kabusa geri dönmenelisiniz.

Iyi Akşamlar Zemheri Hanim,

Bu güzel Mesajiniz için cok tesekür ederim. Cok güzel Moral verdiniz bana. Her dedikleriniz beni kendimden uyandiriyor. Gerçekleri Bir kez daha göriyorum.

Back
X