Korkmaya başladım

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Makineden çamaşırları çıkarıp asmaya kalktıgımda el havlusunu lekeli olarak gördüm . Çamaşır suyu lekesi gibi ama banyo dışında pek çamaşır suyu kullanmam parkelere vs. Neredeyse boydan boya leke olmuş.
Bugün laf arasında iş yerinde anlatırken bi abla kullanma o havluyu dedi.

O andan beri çok tedirginim. Yalniz yaşamaktan korkmayan ben ilk defa korkuyorum. Sizde bi bakar mısınız allah askina neye benziyor

Son düzenleme:
Değmiştir illaki bir yerden çamaşır suyu veya kuvvetli bir temizlik ürünü.
Korkacak ne var onu anlamadımki.
Ne olabilir yani?

Çamaşır suyu alerjiniz mi var? Neden korktuğunuzu anlamadım?
O abla ne kastetmiş yanlız yaşan birine hiç anlamadım!

Olur öyle çoğumuz çamaşırlarda saçma sapan lekeler görürüz. Bir şekilde yere düşmüş temas etmiştir solmustur vs. İçiniz rahat etmeyecekse atın gitsin üzerinde düşünmeyin.

Etten puften korkan biri degilim fakat kendiniz gibi buradakileride paranoyak yapacaksiniz
Kulaklarinizi çevreye tıkayıp yardim alin lutfen
Bariz camasir suyu lekesi

Çamaşır suyu ya da içinde açıcı bulunan başka bir şey. Eskiden kuaförlerde hep bu tarz havlular görüyordum onlara benzettim Çok takıldıysanız atın gitsin.
Bir de bilezikleri alan çamaşır suyuyla parmak izi filan temizlemiş olabilir mi? ( Hint dizilerine taş çıkarırım.)

Benimde pantolonum böyle olmuştu makineyi iyice temizleyin . Tel toka para gibi şeyler çıkmıştı makinrden birdaha olmadı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…